Lup69 Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă (editat) "Double MotoGP world champion Francesco Bagnaia has said he will boycott the season finale if it goes ahead in flood-hit Valencia as planned." Nici MM nu ar fi de acord cu finala acolo: https://www.facebook.com/share/p/eWUmeyTY6Diwe4Zz/ Editat 19 ore în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă interesant punct de vedere al lui Peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă 1 oră în urmă, ioio_viola a spus: era de asteptat. Acum 39 minute, nike a spus: Pecco o sa castige toate cele 4 curse ramase, ramane de vazut cum le termina Martinator. cel mult poti spune ca "va face tot posibilul sa" pe principiul asta: de ce nu a castigat tot pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Iohannis ar fi cel mai sincer raspunzandu ti la aceasta intrebare: "Ghinion" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: pe principiul asta: de ce nu a castigat tot pana acum? a castigat 9 GPuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă https://www.the-race.com/motogp/motogp-2024-season-finale-valencia-floods-new-venue/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 2 ore, ioio_viola a spus: Pfiii Și sfârșitul sezonului e din ce în ce mai interesant. Ei acum'e acum : Barcelona,Aragon sau Jerez? Aragon e cel mai aproape - aproximativ 240km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Pfiii Și sfârșitul sezonului e din ce în ce mai interesant. Ei acum'e acum : Barcelona,Aragon sau Jerez? Aragon e cel mai aproape - aproximativ 240km. cred ca nici unul din circuitele spaniole nu va fii luat in considerare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: cred ca nici unul din circuitele spaniole nu va fii luat in considerare Amin.Ori Mugello, ori ceva neutruȘ)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 3 ore, Cavaleru a spus: interesant punct de vedere al lui Peco E un punct de vedere corect, sincer. Pt mine a castigat puncte ca om. E fain sa vezi ca inca mai exista oameni care au un compas moral corect si sunt gata sa renunte la castiguri personale pt a ramane pe calea indicata de acel compas moral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) Acum 40 minute, Cavaleru a spus: cred ca nici unul din circuitele spaniole nu va fii luat in considerare În semn de respect pt victimele din Valencia zici tu? Eu ma gândesc la faptul ca circuitul era sold-out și majoritatea celor care au cumpărat bilete sunt spanioli și vor vrea sa fie prezenți la event...de aia am zis ca Aragon ar fi o soluție bună în sensul ca s-ar rezolva problema biletelor cu niște autocare ce vor transporta suporterii 250km pana la Aragon. Sa organizeze în altă țară? Atunci vor trebui clar sa despăgubească pe cei care și-au cumpărat bilete- ce fac aia cu 2 săptămâni înainte încep sa caute bilete de avion?nu merge,e prea mare balamuc,îți dai seama ca oamenii vor vrea banii inapoi ceea ce lui Dorna nu i-ar conveni.... Editat 15 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 11 minute, Method a spus: În semn de respect pt victimele din Valencia zici tu? Eu ma gândesc la faptul ca circuitul era sold-out și majoritatea celor care au cumpărat bilete sunt spanioli și vor vrea sa fie prezenți la event...de aia am zis ca Aragon ar fi o soluție bună în sensul ca s-ar rezolva problema biletelor cu niște autocare ce vor transporta suporterii 250km pana la Aragon. Sa organizeze în altă țară? Atunci vor trebui clar sa despăgubească pe cei care și-au cumpărat bilete- ce fac aia cu 2 săptămâni înainte încep sa caute bilete de avion?nu merge,e prea mare balamuc,îți dai seama ca oamenii vor vrea banii inapoi ceea ce lui Dorna nu i-ar conveni.... cred ca vom merge la Portimao. nu in semn de respect ci pt ca toata tara e focusata pe aceasta calamitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 31 minute, Method a spus: În semn de respect pt victimele din Valencia zici tu? Eu ma gândesc la faptul ca circuitul era sold-out și majoritatea celor care au cumpărat bilete sunt spanioli și vor vrea sa fie prezenți la event...de aia am zis ca Aragon ar fi o soluție bună în sensul ca s-ar rezolva problema biletelor cu niște autocare ce vor transporta suporterii 250km pana la Aragon. Sa organizeze în altă țară? Atunci vor trebui clar sa despăgubească pe cei care și-au cumpărat bilete- ce fac aia cu 2 săptămâni înainte încep sa caute bilete de avion?nu merge,e prea mare balamuc,îți dai seama ca oamenii vor vrea banii inapoi ceea ce lui Dorna nu i-ar conveni.... Au anuntat cei de la circuit ca biletele de anul asta sunt valabile anul viitor. Cei care vor vrea banii inapoi, vor fi informati dupa 11 noiembrie despre modalitatea de rambursare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 20 minute, Cavaleru a spus: cred ca vom merge la Portimao. nu in semn de respect ci pt ca toata tara e focusata pe aceasta calamitate nu zici rau, tara vecina. Acum 3 ore, Cavaleru a spus: a castigat 9 GPuri... Nu e tot. Vad ca se decaleaza cu o săptămână ultima etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Hah Portimao ar fi super interesant. Acolo s-a rupt în 2 JM de era sa renunțe (cele mai multe fracturi suferite de un rider într-un singur accident ?) La Portimao si-ar da examenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 8 ore, Cavaleru a spus: e oficial: https://www.motogp.com/en/news/2024/11/01/2024-valencia-gp-will-not-go-ahead-replacement-to-be-confirmed/512328 Numa' moș ex-paleta vedea că se va ține cursa acolo, că e întreg circuitul. Bine, bine, biletele valabile pt la anu', dar și-or fi luat unii bilete de avion, cazări, plm... Și anul ăsta e finala acolo, la anu' o să fie înscăunat crashquez campeon de la jumatea sezonului. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Dinozaurul ala corupt ar fi organizat cursa, i se rupe lui de oamenii afectati de inundatii. Noroc ca mai exista oameni cu ceva creier si probabil si pozitia pilotilor a contat: Pecco, Martin, Aleix, MM au fost cei mai vocali si probabil a realizat si el ca s-ar cam pisa contra vantului, iar la varsta lui jetul e destul de slab si-i vine pe pantaloni si fara vant. Si prognoza meteo e aiurea si pt urmatoarele zile, deci slabe sanse sa fi reusit ceva. Acum serios, MM are dreptate: in loc sa se foloseasca resursele pt a ajuta oamenii afectati, sa le folosesti pt a curata circuitul si zona din jur e de porc. Acum 17 minute, ENEOS a spus: Bine, bine, biletele valabile pt la anu', dar și-or fi luat unii bilete de avion, cazări, plm... Asta e... macar biletele sunt valabile la anul, hotelul l-am putut anula gratuit, incerc sa rezolv ceva cu biletele de avion. Cred ca majoritatea sunt in aceeasi situatie, cel putin pe X majoritatea par sa fi optat pt bilete in locul unui refund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 4 ore, wolfybv a spus: E un punct de vedere corect, sincer. Pt mine a castigat puncte ca om. E fain sa vezi ca inca mai exista oameni care au un compas moral corect si sunt gata sa renunte la castiguri personale pt a ramane pe calea indicata de acel compas moral. Orice om întreg la scufiță ar fi realizat că nu se poate ține etapa la Valencia, probabil chiar era luată decizia oficială dar nu se dăduse publicității, așa că Bagnaia a ieșit cu declarația pt nițică popularitate. Din ce știu eu doar Niki Lauda a renunțat să-și apere șansele la titlu considerând prea riscantă cursa pe ploaie din Japonia. Dar Bagnaia nu e Lauda, și nici vremurile nu mai sunt aceleași. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Asculatm ce zice baiatu asta la Prima. La valencia trebuia sa avem si testele dupa week-endul de cursa. Losail iese din socoteala ca avem F1 in week-endul urmator. Eu cred ca Portimao pleaca cu prima sansa JM cam agitat dupa FP2 iar a stat in curu lu Peco si la boxe el parea cel mai apasat de presiune. Peco parea foarte chill si relax mai ales dupa ce a ramas fara carburant si a trebuit sa o ia pe iarba spre boxe si apoi sa fie impins de comisari pana la pitlane. Peco termina pe locul 1 iar JM e in ceafa lui la 0.1 sec. Puternic si Margelatu pe circuitul asta. Apropo s-a zis ca au testat un motor nou dar a crapat pe circuit ieri si au revenit la celelante motorizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Ionel Ionelule....ce timp faci baiatule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Si din nou Acosta e scos din locul de calificare pt Q2 de un Zarco care face cel mai bun timp de pana acum in acest week-end. Binder il insoteste in q2 Oannone dus in spate de Bez s-a tinut bine si a terminat la sub o secunda de Zarco. Sa vedem si timpul de pole si care va fii diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Agonie si extaz...ptr Peco, tur de poll fara greseala....Martin l-a provocat si apoi l-a lasat sa se duca... Insa doar ei au coborat sub 1.57... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă ce timp a scos JM, 0.5 secunde sub turul lui Peco in prima iesire si apoi Peco a raspuns cu un timp cu 0.2 secunde mai rapid lasandu-l pe JM fara replica. JM care in sesiunea a doua de tururi rapide nu a mai reusit sa vina cu un timp competitiv si chiar era sa o dea pe jos, parea la interviul descurajat de performata lui Peco. Timpul lui Peco scos cu o anvelopa uzata care avea deja 4 ture. Sa vedem ce start o sa ia Peco pentru ca exercitiile de start pe care le-am vazut eu 3 la numar toate au fost proaste, cu derapaje... Si gesturile lui au lasat sa se intelega ca nu intelege ce se intampla. AM73 locul 3: cand te bati pentru titlu ai ceva in plus. Bai de asta mie cel mai frica ca omu e comisar de profesie. si sa fie asa aproape acolo... Ianone chiar e la 1.8secunde de timpul de pole MM la o secunda in spatele lui Peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă calificarile: https://drive.google.com/file/d/1sKDe21uBIjGaXaM58x8FwA8lfq7SR30W/view?usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Am văzut acum ultimele 5min din Q2 pe motogp.com.Cea mai buna sesiune de quali a lui Pecco ever.Timpul lui JM era de nebătut și uite ca a reușit sa îl bată.Si felul cum merge - stil Lorenzo fără sa batzaie motoreta fără sa o bruscheze no drama....Talk about working under pressure,pfff.Respekt. JM ii cam căzuse fața nu se aștepta.Nici el nici comentatorii. Problema lui JM nu e ca Pecco e pe 1 și el pe 2,in economia cursei asta nu contează aproape deloc,problema lui JM e sa nu îl afecteze psihic trebusoara asta. Oricum pana acum,weekendul lui Pecco e flawless.JM cam bâțâie,sper sa se controleze și sa nu forțeze aiurea sau sa facă vreo prostie. Flawless Pecco dar pana acum nu se pune decat pt impresia artistica,sa vedem cum e cu punctele,de acum începe treaba serioasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate