tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă La Honda s-a ales un nou Papa. Totusi, daca iese fum inseamna ca incearca lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ionel a uitat tigaia pe foc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă "Nici o emoție pt Jorge Martin" Facepalm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, tourist1 a spus: Varful erei tehnologice dominate de Ducati: campionat castigat de pilotul unei echipe client. Si nu e frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Au zis însă o vorba mare : Crucial startul Intradevar Acolo a plusat a forțat și a pus presiune Martin. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 14 minute, Method a spus: Cineva trebuia sa cedeze Psihic I.ar incepi cu psihicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Primul non Ducati Quartararo pe Yamaha (Ala care nu exploatează motocicleta la maxim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, B.B. a spus: Si nu e frumos? Este superb. Datorita lor si KTM am terminat cu cacanareala producatorilor japonezi care dadeaua motoare de uzina doar pilotilor lor si coji clientilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Maine se vor trage "la sorti" gumele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 10 minute, tourist1 a spus: Faze d-alea cu stat in roata spate la viteza mica, de exemplu. Bagnaia cade singur prin propriile decizii, nu are legatura cu nimic din ceea ce fac ceilalti pe langa el. Asta daca nu cumva pe langa el sunt fratii dinamita care-i rup picioarele cand au ocazia. pai inteleg ca pb e cu carburantul... e un tur lung cu cateva acceleari agresive si conserva carburant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 2 minute, Djenavar a spus: I.ar incepi cu psihicul Nuu ,ai dreptate Bagnaia a căzut pt ca era foarte relaxat psihic era prea lejer omul și de aia Și JM coborât de pe moto face semn la cap,nu e despre psihic,cred ca îl doare capul... Editat 2 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Cei de la Ducati au mortul in garaj, dar trebui sa mearga totusi la podiumul la EB23. Complicat. Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, Method a spus: Primul non Ducati Quartararo pe Yamaha (Ala care nu exploatează motocicleta la maxim) Q a reusit sa testeze noul motor cica 1 tur pana a cedat:)... cred ca asta l-a deblocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, damager a spus: pai inteleg ca pb e cu carburantul... e un tur lung cu cateva acceleari agresive si conserva carburant. A facut d-astea si ieri. Azi nu stiu de ce a facut, dar ieri nu avea legatura cu carburantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, tourist1 a spus: Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. True true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, tourist1 a spus: A facut d-astea si ieri. Azi nu stiu de ce a facut, dar ieri nu avea legatura cu carburantul. Ok. Nu am vazut, dar la sprint asa am inteles din comentariile de pe motogp, cica 12 l de carburant si cu cat au mai mult cu atat pot sa pastreze harta de putere mai multe ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 minute, Lup69 a spus: Maine se vor trage "la sorti" gumele? nu cre ca s-ar fi stat pana asa tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, Method a spus: Nuu ,ai dreptate Bagnaia a căzut pt ca era foarte relaxat psihic era prea lejer omul și de aia Da, poate sa cada si daca este prea relaxat si nu are concentrarea necesara. Desigur, nu este cazul aici, dar Bagnaia cade din orice postura, ca un campion adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 4 minute, tourist1 a spus: Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. e intr-o pozitie ciudata omu. sincer ma gandeam "de ce e in fata jm? sigur nu e bine" Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, tourist1 a spus: Varful erei tehnologice dominate de Ducati: campionat castigat de pilotul unei echipe client. Este varful prostiei deciziilor luate de Ducati. Daca il aduceau pe Martin acum 2 ani cum ar fi fost normal, nu te mai fortai sa ai comentarii gen GigiTV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: e intr-o pozitie ciudata omu. El este liderul proiectului GP24, dar se intampla sa fie si in echipa de uzina. El o sa ramana in istorie pentru faptul ca pe GP-ul sau un pilot client a castigat titlul. Asa vad eu lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă imi pare rau ca n-a ramas la ducati jm. orgoliul uneori face rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 minute, tourist1 a spus: Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. Cand va trebui sa explice "performanta" celor care dau banii, nu il vor incerca prea multe sentimente de bucurie pentru JM89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, xt600 a spus: campion adevarat... Well i hope not anymore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, nike a spus: Este varful prostiei deciziilor luate de Ducati. Daca il aduceau pe Martin acum 2 ani cum ar fi fost normal, nu te mai fortai sa ai comentarii gen GigiTV Confunzi progresul tehnologic cu deciziile de management ale unei echipe. E ok, nu trebuie sa intelegem la fel sau sa avem aceleasi pareri. Iar Ducati a ales cel mai bun pilot acum 2 ani. Istoria contrafactuala este in aproape orice situatie inutila. Acum 1 minut, xt600 a spus: Cand va trebui sa explice "performanta" celor care dau banii, nu il vor incerca prea multe sentimente de bucurie pentru JM89 Cred ca Gigi este ultimul care trebuie sa explice performanta. A produs cea mai buna motocicleta de pe grila. Atat de buna incat a castigat pilotul echipei client. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate