Sari la conținut

19. PETRONAS Grand Prix of Malaysia

ioio_viola
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 4 minute, tourist1 a spus:

Varful erei tehnologice dominate de Ducati: campionat castigat de pilotul unei echipe client. 

Si nu e frumos?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 minute, tourist1 a spus:

Faze d-alea cu stat in roata spate la viteza mica, de exemplu. 

Bagnaia cade singur prin propriile decizii, nu are legatura cu nimic din ceea ce fac ceilalti pe langa el. Asta daca nu cumva pe langa el sunt fratii dinamita care-i rup picioarele cand au ocazia. 

pai inteleg ca pb e cu carburantul... e un tur lung cu cateva acceleari agresive si conserva carburant. 

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Djenavar a spus:

I.ar incepi cu psihicul

Nuu ,ai dreptate Bagnaia a căzut pt ca era foarte relaxat psihic era prea lejer omul și de aia :moron:

Și JM coborât de pe moto face semn la cap,nu e despre psihic,cred ca îl doare capul...

Editat de Method
Link spre comentariu

Acum 1 minut, Method a spus:

Primul non Ducati

Quartararo pe Yamaha

(Ala care nu exploatează motocicleta la maxim)

Q a reusit sa testeze noul motor cica 1 tur pana a cedat:)... cred ca asta l-a deblocat☺️.

Link spre comentariu

Acum 1 minut, damager a spus:

pai inteleg ca pb e cu carburantul... e un tur lung cu cateva acceleari agresive si conserva carburant. 

A facut d-astea si ieri. Azi nu stiu de ce a facut, dar ieri nu avea legatura cu carburantul. 

Link spre comentariu

Acum 1 minut, tourist1 a spus:

A facut d-astea si ieri. Azi nu stiu de ce a facut, dar ieri nu avea legatura cu carburantul. 

Ok. Nu am vazut, dar la sprint asa am inteles din comentariile de pe motogp, cica 12 l de carburant si cu cat au mai mult cu atat pot sa pastreze harta de putere mai multe ture

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Method a spus:

Nuu ,ai dreptate Bagnaia a căzut pt ca era foarte relaxat psihic era prea lejer omul și de aia :moron:

Da, poate sa cada si daca este prea relaxat si nu are concentrarea necesara. Desigur, nu este cazul aici, dar Bagnaia cade din orice postura, ca un campion adevarat... ;)

Link spre comentariu

Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. 

e intr-o pozitie ciudata omu. :)

sincer ma gandeam "de ce e in fata jm? sigur nu e bine"

Editat de frigider
Link spre comentariu

Acum 12 minute, tourist1 a spus:

Varful erei tehnologice dominate de Ducati: campionat castigat de pilotul unei echipe client. 

Este varful prostiei deciziilor luate de Ducati. 🏆

Daca il aduceau pe Martin acum 2 ani cum ar fi fost normal, nu te mai fortai sa ai comentarii gen GigiTV🙈

Link spre comentariu

Acum 1 minut, frigider a spus:

e intr-o pozitie ciudata omu. :)

El este liderul proiectului GP24, dar se intampla sa fie si in echipa de uzina. 

El o sa ramana in istorie pentru faptul ca pe GP-ul sau un pilot client a castigat titlul.

Asa vad eu lucrurile.

Link spre comentariu

Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. 

Cand va trebui sa explice "performanta" celor care dau banii, nu il vor incerca prea multe sentimente de bucurie pentru JM89

Link spre comentariu

Chiar acum, nike a spus:

Este varful prostiei deciziilor luate de Ducati. 🏆

Daca il aduceau pe Martin acum 2 ani cum ar fi fost normal, nu te mai fortai sa ai comentarii gen GigiTV🙈

Confunzi progresul tehnologic cu deciziile de management ale unei echipe. E ok, nu trebuie sa intelegem la fel sau sa avem aceleasi pareri.

Iar Ducati a ales cel mai bun pilot acum 2 ani. Istoria contrafactuala este in aproape orice situatie inutila. 

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Cand va trebui sa explice "performanta" celor care dau banii, nu il vor incerca prea multe sentimente de bucurie pentru JM89

Cred ca Gigi este ultimul care trebuie sa explice performanta. 

A produs cea mai buna motocicleta de pe grila. Atat de buna incat a castigat pilotul echipei client. 

Link spre comentariu