Djenavar Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 10 minute, Method a spus: Nuu ,ai dreptate Bagnaia a căzut pt ca era foarte relaxat psihic era prea lejer omul și de aia Și JM coborât de pe moto face semn la cap,nu e despre psihic,cred ca îl doare capul... Daaaaaa, da da da, ca fotbalistii care duc degetul/mana lq cap,uite ce destept si intelgient sunt euca am dat golul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) adica n-a plecat la yamaha ca Acum 4 minute, tourist1 a spus: A produs cea mai buna motocicleta de pe grila. Atat de buna incat a castigat pilotul echipei client. o faci sa sune ca si cum jm e pilot sh. moto e aceeasi, jm e doar pilot mai bun. o mentiune: oricare din cei 2 putea sa cada la fel de usor. doar ca a fost Peco acum. totusi cand esti multiplu campion nu ai voie sa cazi cand conteaza cel mai mult. Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Chiar acum, frigider a spus: adica n-a plecat la yamaha ca o faci sa sune ca si cum jm e pilot sh. moto e aceeasi, jm e doar pilot mai bun. Cred ca aici este vorba si despre resursele pe care le are o echipa client, nu doar despre pilot. Martin este sezonul acesta mai bun. Fara discutie. Asta spune clasamentul, nu o zic eu sau altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 18 minute, Method a spus: Și btw vârful dominației Ducati cred ca va fi în următorii 2 ani. Pe regulile actuale, ei vor fi the top dog, avand in vedere ca in 2025 se face freeze la dezvoltare si nu cred ca restul vor scoate vreun iepuras din joben. 2025 si 2026 sunt sezoane cu campion dat de Ducati, ramane de vazut numele lui. Acum 10 minute, tourist1 a spus: Cred ca Gigi este singurul cu tricou rosu care se bucura in mod real pentru JM89. Inginer. El a avut un task: dezvolta cea mai buna moto de pe grila. S-a achitat de sarcina cu brio, restul discutiei legat de modelul pe care-l primesc echipele de client nu mai e treaba lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, wolfybv a spus: Pe regulile actuale, ei vor fi the top dog, avand in vedere ca in 2025 se face freeze la dezvoltare si nu cred ca restul vor scoate vreun iepuras din joben. 2025 si 2026 sunt sezoane cu campion dat de Ducati, ramane de vazut numele lui. De acord. Dar nu cred ca o sa mai castige un pilot de la echipa client. Pramac este un succes dpdv operational si la finalul sezonului incheie socotelile cu Ducati. Sezonul viitor o sa fie 3 GP25: FB63 (atunci), MM93 si FDG49 si 3 GP 24: FM21, AM73 si Fermin. Cu tot respectul pentru FDG si ceilalti, nu sunt la momentul acesta material de campioni mondiale. Sezonul acesta Ducati a avut 8 motoare pe grila, iar weekendul trecut au iesit pe primele 8 locuri in cursa de sprint. Nu zic ca nu o sa mai castige ei campionatul, ci ca sezonul 2024 a fost varful pe regulile actuale. Acum 4 minute, wolfybv a spus: Inginer. El a avut un task: dezvolta cea mai buna moto de pe grila. S-a achitat de sarcina cu brio, restul discutiei legat de modelul pe care-l primesc echipele de client nu mai e treaba lui. Exact asa vad si eu situatia lui. Si a aratat de multe ori cand la echipa de uzina era priveghi, iar el era in garaj la Pramac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 minute, tourist1 a spus: Cred ca Gigi este ultimul care trebuie sa explice performanta. A produs cea mai buna motocicleta de pe grila. Atat de buna incat a castigat pilotul echipei client. Din perspectiva noastra, a celor care urmarim competitia, ai si tu dreptate, Insa Jiji este boss-ul Ducati Corse si deci oficial al echipei de uzina Ducati. Din aceasta pozitie va trebui sa dea niste explicatii. Mai intai lui Domenicali, apoi baietilor de la VW-Audi, care vin cu banii si apoi sponsorului principal, care vine si el cu niste bani si nu putini. Singurii care se bucura pentru rasturnarile astea de situatie si pentru JM sunt promotorii competitiei si fanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Adevărul ca a avut și bulan Martin - dacă venea ploaia pe el îl vedeam primul dezavantajat.Ar fi putut fi un deznodământ total diferit. Dar a și executat perfect : Startul acela și mai ales frânarea din 1 pe gume reci unde Bagnaia nu a putut replica nimic,aia i-a tăiat aripile lui Bagnaia și a pus presiune pe el sa depășească,presiune care am văzut cum s-a tradus. Acum 6 minute, Djenavar a spus: Daaaaaa, da da da, ca fotbalistii care duc degetul/mana lq cap,uite ce destept si intelgient sunt euca am dat golul. Mda,e logic sa compari ce fac băieții ăștia cu fotbaliștii care dau gol.Fac cam același lucru,nu le trebuie concentrare perfecta timp de 45 min cu adversarul suflandu-le în ceafă Și la ei ca și la fotbaliști e despre cum își fac preluarea și dacă o prind pe șiret sau ceva... Acum 9 minute, frigider a spus: totusi cand esti multiplu campion nu ai voie sa cazi cand conteaza cel mai mult. De fapt ai voie dar iată- suporți consecințele Și sa vezi la anul cu demonul ala lângă el Maturile vor lacrima din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă dezamagitor totusi, as fi curios de cate ori s-au depasit cei 2. adica campionat strans dar lupte directe putine rau de tot. Acum 8 minute, xt600 a spus: Din aceasta pozitie va trebui sa dea niste explicatii. "a cazut Peco". respect pt ducati ca au fost cinstiti pana la capat, peco tot zicea "ducati poate sa faca mai mult pt mine" ii ajung 2, sa zica ms. trebuie totusi sa nu cada JM maine si sa nu castige Peco :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 11 minute, xt600 a spus: . Din aceasta pozitie va trebui sa dea niste explicatii. Pt ce? Pt faptul ca a cazut Pecco intr-un sezon cat altii in 3-4? Nu-l va lua nimeni la 11m pe Gigi pt asta si motivul e simplu: desi a cazut de atatea ori, Pecco tot s-a batut la titlu pana la final si a castigat 9 GP-uri (posibil 10, mai sunt 2 curse mari). Omul si-a facut treaba pt care e platit. Acum 8 minute, frigider a spus: "a cazut Peco". Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 20 minute, frigider a spus: dezamagitor totusi, as fi curios de cate ori s-au depasit cei 2. adica campionat strans dar lupte directe putine rau de tot. Aici cam ai dreptate din păcate....tot sezonul am așteptat o luptă la rupere,și nimic. Mai mult s-au depășit cu Marquez decât între ei. Păcat... Dar poate mâine fac finally una pe viață și pe moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 53 minute, Method a spus: Nuu ,ai dreptate Bagnaia a căzut pt ca era foarte relaxat psihic era prea lejer omul și de aia Și JM coborât de pe moto face semn la cap,nu e despre psihic,cred ca îl doare capul... sau poate ca Bag a cazut ca s-a supraincalzit fata in siajul lui JM, statea f aproape ca sa-l depaseasca, iar gestul luo JM a fost ca a mers cu cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 31 minute, frigider a spus: respect pt ducati ca au fost cinstiti pana la capat, peco tot zicea "ducati poate sa faca mai mult pt mine" ii ajung 2, sa zica ms. Au fost "cinstiti" pentru ca (foarte probabil), promotorul le-a cerut sa nu strice finalul de campionat. Deh.. pe proprietar il intereseaza audientele si incasarile, asa ca le-a pus in vedere. Nu cred ca, daca ar fi avut libertatea de a face golanii, nu le-ar fi facut pana acum. Au o intreaga istorie, in sensul asta. Apoi sa nu uitam ca mai este maine o cursa de GP si inca o runda, timp ar mai fi sa faca mizerii... Si doua sunt prea multe. Editat 1 oră în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 minute, damager a spus: sau poate ca Bag a cazut ca s-a supraincalzit fata in siajul lui JM, statea f aproape ca sa-l depaseasca, iar gestul luo JM a fost ca a mers cu cap E foarte posibil sa fi căzut din aceasta cauză.Desi trecusera doar 2?tururi?Dar da e f posibil.Sau poate a frânat prea tare încercând sa mai muște ceva sutimi.Poate a greșit Și asta e la fel de posibil. Oricum e ceea ce se cheamă greșeală personală. Ideea e ca psihicul a jucat un rol hotărâtor ȘI aici.Asta e tot ce am zis,lucru pt care am fost criticat. Acum 7 minute, xt600 a spus: timp ar mai fi sa faca mizerii... Nu prea vad ce mizerii ar mai putea face...29 puncte? C'mon. Acum,la fel ca și quartararo în 2022,DOAR JM mai poatr influența soarta acestui campionat,Bagnaia sau Ducati nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, Method a spus: Nu prea vad ce mizerii ar mai putea face...29 puncte? C'mon. Acum,la fel ca și quartararo în 2022,DOAR JM mai poatr influența soarta acestui campionat,Bagnaia sau Ducati nu. Diferenta dintre ei este de 29 de puncte si mai sunt de jucat 62. Posibilitati ar mai fi, dar nu cred ca vor mai face, din motivele expuse mai sus. Ca veni vorba despre Q20... a facut o depasire in cursa. Pentru el valoreaza cat o victorie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: trebuie totusi sa nu cada JM maine ..... adica sa nu vina ploaia, sa se sperie, si chestii de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 29 minute în urmă Share Postat 29 minute în urmă Acum 48 minute, apriliacluj a spus: adica sa nu vina ploaia, sa se sperie, si chestii de astea Presiunea s a cam dus mult de tot Trebuie sa termine pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate