Sari la conținut

19. PETRONAS Grand Prix of Malaysia

Postări Recomandate

io unu as vrea sa mai vad un GP daca tot se termina sezonul.

Peco fiind fortat si mai mult sa castige toate 3 cursele are sanse mari sa o puna jos - are si scuza buna de data asta - trebuia sa castig.

De fapt e aceeasi scuza de azi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca maine o pune jos JM (ieri a avut ceva probleme in virajul 9 parca si in cel final) si Pecco castiga, raman 4 puncte intre ei. The fat lady inca n-a cantat, iar pe JM il vad capabil de a-si trage un sut in koae singur.

Totusi anul asta parca vreau sa-l vad castigand, ca sa-si ia revansa pt modul mizerabil in care l-au tratat cei de la Ducati.

Link spre comentariu

abia acum vazui si eu sprintu, din pacate mi-am luat 2 spoilere, un mesaj de la un tovaras: gata Martin campion?

si apoi deschid FBul de plictiseala cat asteptam sa vina sotia cu cafeaua si-mi apare poza cu Peco cu motoreta la picioare.. 

sunt trist ca speram sa fie mai stransa batalia pe final.. a gasit Peco singura denivelare de pe circuit..

asta e, prostii si greselile se platesc. ce a factu JM sezonu trecut a reusit sa repete Peco sezonu asta..

Startul e marele atu al lui JM l-a exploatat perfect

maine cred ca iar ratez cursa, dar cred ca pun telefonu pe digionline si conduc asa cu un ochi si urechile la cursa..

Peco nu mai are ce sa faca sa castige titlu asta, doar JM o poate da de gard

@xt600 esti singurul care invoca cacanarii facute de Ducati... nu ai obosit? 

Link spre comentariu

teoretic daca nu forteaza JM ar trebui sa nu cada nici dupa 100 de ture.

adica sa termine undeva lejer pe un 2-3-4 cel mai rau caz.

Chiar acum, Cavaleru a spus:

abia acum vazui si eu sprintu, din pacate mi-am luat 2 spoilere, un mesaj de la un tovaras: gata Martin campion?

si apoi deschid FBul de plictiseala cat asteptam sa vina sotia cu cafeaua si-mi apare poza cu Peco cu motoreta la picioare.. 

sunt trist ca speram sa fie mai stransa batalia pe final.. a gasit Peco singura denivelare de pe circuit..

asta e, prostii si greselile se platesc. ce a factu JM sezonu trecut a reusit sa repete Peco sezonu asta..

Startul e marele atu al lui JM l-a exploatat perfect

maine cred ca iar ratez cursa, dar cred ca pun telefonu pe digionline si conduc asa cu un ochi si urechile la cursa..

Peco nu mai are ce sa faca sa castige titlu asta, doar JM o poate da de gard

@xt600 esti singurul care invoca cacanarii facute de Ducati... nu ai obosit? 

daca ai rabdare si eviti spoilere iti dau eu link, dar azi TNT a aparut FFFF tarziu,

altul de la eurosport o idee mai devreme.

Link spre comentariu

Acum 35 minute, wolfybv a spus:

Daca maine o pune jos JM (ieri a avut ceva probleme in virajul 9 parca si in cel final) si Pecco castiga, raman 4 puncte intre ei. The fat lady inca n-a cantat, iar pe JM il vad capabil de a-si trage un sut in koae singur.

Totusi anul asta parca vreau sa-l vad castigand, ca sa-si ia revansa pt modul mizerabil in care l-au tratat cei de la Ducati.

Daca maine JM o pune jos fortand nu stiu, sa-l depasesca pe MM sau Bes, sau sa se tine dupa Bag, atunci chiar nu merita campionatul.

Are nevoie de 2 locuri 4 si un loc 3 in sprint....orice alta clasare mai sus in asigura o cursa fara sa forteze.

asta in cazutl in care Bag castiga tot....trebuie sa inteleaga....si eu cred ca a inteles foarte bine cum sta treaba...ca de aia are 3 victorii si conduce in clasament.

Editat de damager
Link spre comentariu

Acum 4 minute, frigider a spus:

daca ai rabdare si eviti spoilere iti dau eu link, dar azi TNT a aparut FFFF tarziu,

altul de la eurosport o idee mai devreme.

sarumana conasule, apreciez munca si efortul depus!

Acum 3 minute, damager a spus:

Daca maine JM o pune jos fortand nu stiu, sa-l depasesca pe MM sau Bes, sau sa se tine dupa Bag, atunci chiar nu merita campionatul.

Are nevoie de 2 locuri 4 si un loc 3 in sprint....orice alta clasare mai sus in asigura o cursa fara sa forteze.

asta in cazutl in care Bag castiga tot....trebuie sa inteleaga....si eu cred ca a inteles foarte bine cum sta treaba...ca de aia are 3 victorii si conduce in clasament.

nu are cum sa cada, nu-i atat de prost 

maine se anunta ploaie cica dar chiar si asa nu cred ca o sa cada JM.. Peco e condamnat la victorie indiferent de conditii si ce face JM

Link spre comentariu

Acum 12 minute, Cavaleru a spus:

maine se anunta ploaie cica dar chiar si asa nu cred ca o sa cada JM.. Peco e condamnat la victorie indiferent de conditii si ce face JM

da, iar Peco pe ploaie ar trebui cel putin cu MM sa se bata, o sa fie greu rau.

Chiar acum, wolfybv a spus:

Si eu sper ca-l duce capul sa mearga la rezultat, nu la victorie cu orice pret.

da, in mod normal azi a fost ultimul risc asumat - si a meritat.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, frigider a spus:

teoretic daca nu forteaza JM ar trebui sa nu cada nici dupa 100 de ture.

adica sa termine undeva lejer pe un 2-3-4 cel mai rau caz.

Asa a zis azi cum dealtfel a zis tot weekendul: scopul lui e sa termine lângă Pecco

Bine,astăzi nu era recomandabil sa termine lângă Pecco :D dar înțelegi ideea.

Maine ar trebui sa țintească locul 2 - și atat

Link spre comentariu

Pentru marii experti in mecanica si motoGP.. care sareau de poponeata in sus cand le ziceam ca DUCATI nu castiga cu aripioare si cu cacaturi ci cu SOFT si electronica pusa la punct f bine:

Tocmai am auzit declaratia lui Quartararo.. si din cauza cui se datoreaza imbunatatirile din ultimele curse? Si nici macar nu a pus motorul  nou; ELECTRONICII - Yamaha au venit cu un soft nou care ii imbunatateste controlul gazului..

Deci toti - shut the f up ca nu stiti ce vorbiti, la ora actuala toate motocicletele alea au POWAH si cadru si cauciucuri la fel, diferentele sunt date de astfel de fineturi. Da, si aripioarele controbuie, dar nu DECISIV asa cum o face ELECTRONICA!

Vamos Jorge!!

Link spre comentariu

Acum 5 ore, Method a spus:

Bine,astăzi nu era recomandabil sa termine lângă Pecco :D 

:crack::crack::crack:

Se pare ca ultima cursa va fi in Barcelona, most likely in acelasi weekend in care era planificata Valencia. A confirmat acum Ezpeleta pe TNT.

Interesanta afirmatia lui Hodgson: analizeaza virajul 15 impreuna cu Luca Marini si a spus ceva de genul „we‘re here with Luca Marini becaude he‘s one of the most articulate pilots and he can explain us the particularities of this curve“.

Trebuie sa recunosc, a explicat f clar totul, cred ca Honda a facut o alegere buna cu el dpdv al feedback-ului pilotului catre echipa de ingineri.

Link spre comentariu

Acum 42 minute, B.B. a spus:

Pentru marii experti in mecanica si motoGP.. care sareau de poponeata in sus cand le ziceam ca DUCATI nu castiga cu aripioare si cu cacaturi ci cu SOFT si electronica pusa la punct f bine:

Tocmai am auzit declaratia lui Quartararo.. si din cauza cui se datoreaza imbunatatirile din ultimele curse? Si nici macar nu a pus motorul  nou; ELECTRONICII - Yamaha au venit cu un soft nou care ii imbunatateste controlul gazului..

Deci toti - shut the f up ca nu stiti ce vorbiti, la ora actuala toate motocicletele alea au POWAH si cadru si cauciucuri la fel, diferentele sunt date de astfel de fineturi. Da, si aripioarele controbuie, dar nu DECISIV asa cum o face ELECTRONICA!

Vamos Jorge!!

pai ce crezi ca se poate modifica intr-hn mofor mecanic sa aibe o revelatie?

prea putin. Gripul, sau mai exact lipsa lui este in mare masura influentat de electronica, apoi geometrie, suspensie, stil pilot....

Cum zicean si la MM, ce ar fi putut upgrada ducati sunt setarile de electronica, mai multa incredere a lui MM, setari mai rafinate

Acum 29 minute, Lup69 a spus:

Finala in Catalunia?...

Se pare ca da.

Link spre comentariu

Acum 26 minute, Lup69 a spus:

Multe abandonuri tehnice in cursa celor mici....

Hai cu abandonu si la JM sa-i dea apa la moara lu Xt600 :)

Acum 1 oră, B.B. a spus:

Fara ajutorul aripioarelor multa putere s-ar risipi sau mai bine zis ar trebui domolita caci puterea de care dispun motoretele astea le-ar face sa stea numai in wheeliuri indiferent de treapta

Electronica la care se refera Q20 este cea de management al motorului? Are vreo legatura cu softul unificat sau sunt separate?

PS soare si frumos azi se pare ca nu va fii ploaie

Ce cursa face Alonso! Dupa ce il evita pe Holgado care face un highside in fata lui revine si ia cea de 13 victorie a sezonului si a 6a victorie consecutiva. Pustiu asta doboara record dupa record, mai toate detinute de Rossi :)

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

Acum 12 minute, Cavaleru a spus:

Fara ajutorul aripioarelor multa putere s-ar risipi sau mai bine zis ar trebui domolita caci puterea de care dispun motoretele astea le-ar face sa stea numai in wheeliuri indiferent de treapta

Electronica la care se refera Q20 este cea de management al motorului? Are vreo legatura cu softul unificat sau sunt separate?

Aerodinamica e cea care face diferența la Ducati.

Degeaba ai 300 de cai  dacă tu ai wheelspin in a6a.

Partz.

Iar nici o electronica din lume nu poate compensa lipsa aderentei,poate doar diminua uzura pneului.

Când bombaneau ca nu au grip pe spate colegul @B.B. dormea...sau na,alege sa nu asculte decât ce ii da teoriei lui apa la moară.

S-a mai discutat (acum vreun an?) subiectul electronică s-a pus și un interviu amplu cu un inginer pe electronică în care omul explica cu lux de amănunte faptul ca,având acest uni-soft se pot face setări destul de basic în marea electronică.Eu nu mai reiau subiectul,cauta acel interviu și te elucidezi.

Având în vedere ca regulamentul nu s-a schimbat eu nu cred ca Yamaha poate ajunge competitiva doar cu reglaje pe uni soft.Aaa ca au făcut ei vreun pas înainte,ca poate ei din 2016 de când s-a produs schimbarea au dormit și acum or fi progresat la nivelul la care erau ceilalți în 2020 sau etc,asta da.

Dar Quartararo vorbește despre ce?ca electronică asta e pe mai multe ramuri e tc,e management motor e "controlul gazului" după cum se refera colegul,sunt mai complicate treburile,la toate li se spune generic "electronică " însă...

Nu mai țin minte uni soft se refera la tc dar nu mai știu dacă se refera și la management motor.In fine,sunt mai complicate mult chestiile astea decât "pac au rezolvat electornica"

Acum 1 oră, B.B. a spus:

la ora actuala toate motocicletele alea au POWAH si cadru si cauciucuri la fel, diferentele sunt date de astfel de fineturi. Da, si aripioarele controbuie, dar nu DECISIV asa cum o face ELECTRONICA!

Ma eu recunosc ca nu știu despre ce vorbesc dar tu?

Cum shit sa scoți o asemenea cataroi de prostie pe gură?

Deci de aia nu virează nimic ktm ul lui Acosta ca nu are electronica pusa la punct?

De aia face wheelspin pana și in treptele superioare de viteza Yamaha lui Q ca nu are electronica ok?nu ca nu are apăsare pe roata spate?

De aia plângea Mir ca MM are minim 10kmh în plus la sfârșit de linie dreaptă ca ei nu știu sa regleze electronica?

De aia are Ducati top speed cu toate ca au toate apendicele acelea aero fata de Yamaha care e cheala?ca au puterea la fel?

La aprilia te ai uitat vreodată? Ți se pare ca seamănă ceva la ea cu Yamaha?

Dacă nu înțelegi tu ceva asta nu înseamnă că nu există sau ca nu funcționează,sa știi.

Dormi liniștit,toate sunt la fel,dacă vine Gabarini cu laptopul îl baga în Yamaha și da copy'paste se transforma Yamaha in Ducati :moron:

Acum 35 minute, Cavaleru a spus:

Nea comentatorul spune ca e 90% șansă de ploaie la ora startului de motogp.

Eu însă sper sa ai tu dreptate nu el...

Link spre comentariu

Acum 4 minute, Method a spus:

Iar nici o electronica din lume nu poate compensa lipsa aderentei,poate doar diminua uzura pneului.

Man, tocmai am ascultat declaratia lui Quarta citata de Alex Cocu la Prima Sport, cu noul soft are un control mult mai smooth al acceleratiei care ii permite sa moduleze cu manuta lui puterea data de motor pe roata, lucru care il face sa NU mai piarda ADERENTA la fiecare accelerare. Cu softul precedent fiecare rotire de acc era mult prea brutala producand acel top-spin de care toti Yamahistii s-au plans atat timp.

Bine ca stii tu mai bine ca Quartararo care, ce sa vezi, chiar merge in plua mea cu acea motocicleta!!

Vamos Jorge, hai cu titlu de azi!!

Link spre comentariu

7 minutes ago, Method said:

Când bombaneau ca nu au grip pe spate colegul "XXX"dormea...sau na,alege sa nu asculte decât ce ii da teoriei lui apa la moară.

Daca nu i-a spus lui cine trebuie, nu exista....

Link spre comentariu

Acum 46 minute, Cavaleru a spus:

Ce cursa face Alonso! Dupa ce il evita pe Holgado care face un highside in fata lui revine si ia cea de 13 victorie a sezonului si a 6a victorie consecutiva. Pustiu asta doboara record dupa record, mai toate detinute de Rossi :)

Aripioarele contribuie la aderenta sportita dar nu decisiv, totul e din SOFTWARE, TOTUL.

Aripioarele sunt marea muwe pe care a dat-o Gigi la toti producatorii, acel red-herring genial. (google daca nu stii ce e aia red hering)

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Chiar acum, B.B. a spus:

Bine ca stii tu mai bine ca Quartararo care, ce sa vezi, chiar merge in plua mea cu acea motocicleta!!

Manevrezi as usual ce am zis eu - Eu nu am zis ca Quartararo nu știe despre ce vorbește.

A zis cumva Quartararo ca "toate motocicletele au aceeiasi putere și același sasiu"?

Quartararo a zis ca probabil Yamaha a făcut un upgrade pe throttle control,ok asta e altceva pt ca ei au potențiometru acolo și felul cum interpretează ecu deschiderea gazului de pilot e guvernat de uzine.Or fi făcut un progres în acea zona dar una e ce zice Quartararo alta e ce înțelegi tu - electronica e mult mai complexa.

Or fi rămas Yamaha in 2016 și acum au progresat și ei,si-au dat seama ca se poate modula wheelspin și din throttle control ieeeei :D

Tu ai zis o prostie monumentala afirmând ca toate motoretele au aceeiasi putere și același sasiu cu aia te am apostrofat nu cu ce zice Quartararo, nu o mai întoarce ca la Ploiești

Link spre comentariu