Cavaleru Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă JM a invatat din greselile sezonului trecut, pe cand Peco nu a invatat nimic din greselile ultimelor 2 sezoane. Jm a meritat titlu si era pacat sa-l piarda in ultima etapa. Am tinut cu Peco dar nu a fost sa fie. baiat salon Peco sa stea asa si sa asiste la bucuria de pe podium a lui JM. in schimb urata faza la conferinta de presa cand JM isi ia stickerul de pe scaun si-l lipeste peste ce-l al lui peco, ca in final sa il scoata. Tziganu.. tot tzigan.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: JM a invatat din greselile sezonului trecut, pe cand Peco nu a invatat nimic din greselile ultimelor 2 sezoane. True true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, B.B. a spus: Nene, mergi la psihiatrie - ai probleme grave. 1. Nimic din ce spui nu are legătură cu realitatea. 2. Esti plin de hate, e grea viața la tine, nu? Pueril. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: JM a invatat din greselile sezonului trecut, pe cand Peco nu a invatat nimic din greselile ultimelor 2 sezoane. Jm a meritat titlu si era pacat sa-l piarda in ultima etapa. Am tinut cu Peco dar nu a fost sa fie. baiat salon Peco sa stea asa si sa asiste la bucuria de pe podium a lui JM. in schimb urata faza la conferinta de presa cand JM isi ia stickerul de pe scaun si-l lipeste peste ce-l al lui peco, ca in final sa il scoata. Tziganu.. tot tzigan.. De asta eu am ținut cu Jorge. Pentru ca el merita acest titlu mai ales după ce l-a pierdut la mustață pe cel de anul trecut si mai ales ca a pierdut locul la uzina in favoarea lui MM. Da. Pecco tot respectul meu. Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult..iar daca la anul MM incepe cu meltenisme parca ma vad ca o sa incep sa tin cu Pecco. Tot respectul meu. JM cu stickerul... Pueril Si eu care speram ca la anul nu va folosi nr 1.. pfff cred ca o sa-si faca și chiloți cu nr1.. ----- Vedeti ca la 20:30 incepe festivitatea de premiere si este transmisa de PrimaSport (nu stiu pe care din ele) Editat 1 oră în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 54 minute în urmă Share Postat 54 minute în urmă de la 21.00 pe prima sport 3, am verificat acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 52 minute în urmă Share Postat 52 minute în urmă Corect, m-am uitat gresit la oră. 21:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 49 minute în urmă Share Postat 49 minute în urmă cica anu trecut cand a venit nush cine de la ducati sa-l consoleze pe JM martin i-ar fi zis "anu viitor eu ies" 1104972571_desprejmvspeco.mp4 1929095459_regulanr1.mp4 fum.mp4 marti cate zile se testeaza? doar 1? sunt ceva sanse ca JM sa mearga OK pe aprilia, eu sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 43 minute în urmă Share Postat 43 minute în urmă Acum 10 ore, frigider a spus: 28 căzături Acosta,record pt un începător în gp. Măcar a doborât un record în primul sezon. Egal cu MM anu trecut. Un semn clar ca ii trebuie alta motocicleta. M-am bucurat enorm pentru Martinator ca a castigat acest titlu si este pentru prima oara in 20 de ani cand se intampla ca oricare dintre condidati sa merite titlul. Ambii au facut diferenta fata de restul, iar daca PEcco nu avea cele doua contacte cu familia MArquez, avea in acest moment 3 titluri castigate. Sper ca MMizerie sa se maturizeze in rol de tata si sa renunte la motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 30 minute în urmă Share Postat 30 minute în urmă Ce bine a mers ieri Basti și ce rău azi. Deși era pe 4 la un mom dat f devreme,l a ncurcat și AESp.. Și mm ce praf a fost ieri și azi cică în wup au găsit ceva. Singurul care îl poate opri pe Peco la anul e colegul sau,nu dam nume ca iritam lumea pe aici :))) Acum 14 minute, nike a spus: iar daca PEcco nu avea cele doua contacte cu familia MArquez, avea in acest moment 3 titluri castigate. Haha vezi clipu pus la mine mai sus, primu cred. Acum 20 minute, nike a spus: Un semn clar ca ii trebuie alta motocicleta. Ziceau gigeii parca cum ca ktm ar fi făcut rost de niște bani și ca totul e ok în gp pentru anii următori Respect ducati ca au lăsat băieții sa o ardă pe circuit. Părea ca Peco are avantaj mare cu uzina și procesarea datelor etc,părea ca merg la sigur. De obicei când un pilot nu continua cu uzina nu i se mai da niciun update,nimic, mergea sa ii taie și accesul la date etc. (Deși nu doar JM a avut de câștigat, și uzina se uita la jm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 10 minute în urmă Share Postat 10 minute în urmă (editat) Ducati a zis ca va oferi ambilor acelasi material. Nici macar nu i-au dat noul cadru lui Peco cel testat la Misano. si niste cifre , cat de mult cantaresc alea 8 DNFuri... PS e fara week-endul asta Editat 7 minute în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate