Sari la conținut

20. Motul Solidarity Grand Prix of Barcelona ("Valencia")

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La 14.11.2024 la 19:45, Method a spus:

462641575-534086502835452-42602102518555

Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi.

Adica este meritat locul,nu? Cat cotea Honda si mergea top, nu a fost nici o problema, cat Ducati era pe nicaieri si se chinuiau aia cu ea,Lorenxo cu burete pe burta/fund, cap😁 era in regula, Peco/Martin macar merg de ceva timp acolo sau cum ai spune  tu ,  au facut dezvoltare,, si vine MM din prundis .Clar ca merita, cum sa nu merite

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pronostic: 

JM va merge chill în spatele lui Peco și mm.

Din păcate MM nu are ritm,nu cred ca l poate bate pe Peco.

Dacă ar putea ar face o garantat.

La moral l ar omora,viitorul tău coleg ți ar lua victoria de care aveau nevoie sa ramai în lupta pt titlu.

Link spre comentariu

La 14.11.2024 la 19:45, Method a spus:

In alta ordine de idei,asta e noua ?Iar s-a activat legenda si se apuca iar sa vorbeasca fara el?Sau sunt doar reminescente ale trecutului de la interviul cu Migno?

462641575-534086502835452-42602102518555

Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi.

Din anume puncte de vedere are dreptate. Pe de alta parte, are motivele lui sa faca afirmatiile astea... omul e prea versat in jocurile astea, ca sa nu isi dea seama ce scoate pe gura. Nu este Bagnaia.. ;) 

Calificare destul de slabuta a lui JM... trebuie sa plece foarte bine din grila. Sper sa nu se imprastie weekendul asta. Vreau sa deschid sampania maine.. :) 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Judeci complet greșit.

Nu e vina lui Marquez si nici a lui Ducati ca nu au fost împreună până acum. Ducati mereu l-au vrut pe Marquez dar nu s-a putut pentru ca era deja "insurat" cu Honda. 

Cei ca tine ori aveti ceva la cap ori trăiți in permanent denial .. dar asta nu schimbă cu nimic faptul ca MM este unul dintre cei mai buni piloti din istorie, GOAT. 

Faptul ca el a divorțat de Honda exact in perioada ascensiunii lui JM.. iar.. e vina lui? Pur si simplu asa s-a întâmplat.

JM este bun dar nu este MM, normal ca aia l-au ales pe MM fara discuții.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Judeci complet greșit.

Nu e vina lui Marquez si nici a lui Ducati ca nu au fost împreună până acum. Ducati mereu l-au vrut pe Marquez dar nu s-a putut pentru ca era deja "insurat" cu Honda. 

Cei ca tine ori aveti ceva la cap ori trăiți in permanent denial .. dar asta nu schimbă cu nimic faptul ca MM este unul dintre cei mai buni piloti din istorie, GOAT. 

Faptul ca el a divorțat de Honda exact in perioada ascensiunii lui JM.. iar.. e vina lui? Pur si simplu asa s-a întâmplat.

JM este bun dar nu este MM, normal ca aia l-au ales pe MM fara discuții.

legenda da, GOAT e altu, un italian cretz ;)

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Djenavar a spus:

Adica este meritat locul,nu? Cat cotea Honda si mergea top, nu a fost nici o problema, cat Ducati era pe nicaieri si se chinuiau aia cu ea,Lorenxo cu burete pe burta/fund, cap😁 era in regula, Peco/Martin macar merg de ceva timp acolo sau cum ai spune  tu ,  au facut dezvoltare,, si vine MM din prundis .Clar ca merita, cum sa nu merite

- e normal ca ORICE pilot (nu doar Marquez) sa nazuiasca sa aibă cea mai buna motoreta,iar un pilot care e atât de competitiv încât sa atace titlul mondial  fără acea moto poate fi cel mai bun ca e tot degeaba

- e normal ca cel mai titrat by far pilot din lot sa vrea cea mai buna motoreta și bravo lui ca a reușit sa ocupe acel loc (deși tot mi se pare cea mai mare mârlănie făcută lui JM - dar asta nu are nimic de a face cu Marquez,el nu e fan JM ca mine)

- Rossi a avut tot timpul cea mai buna motoreta din lot,iar când a avut aroganțe de "pilot dezvoltator" și a mers cu mare fast la Ducati declamand ca el cu Burgees o fac sa meargă după 2 luni știm bine ce s-a întâmplat  - Rossi a făcut fix ce face Marquez acum a fost tot timpul în căutarea celei mai bune motorete - și asa e și normal și pt Rossi si pt MM.

- Faptul ca Rossi se apuca sa vorbească a prost acum la 500 de ani după ce a plecat din gp mi se pare penibil - ce legătură/probleme mai are el cu ce se întâmplă?

După cum am mai zis,mi se pare ca își strică din ce în ce mai mult imaginea (frumoasă în general) pe care ne-o lăsase,și e păcat.

Lăsând frustrările tribunului la o parte,îl face JM în sprint direct?sau nu?

Link spre comentariu

Acum 5 minute, Method a spus:

- e normal ca ORICE pilot (nu doar Marquez) sa nazuiasca sa aibă cea mai buna motoreta,iar un pilot care e atât de competitiv încât sa atace titlul mondial  fără acea moto poate fi cel mai bun ca e tot degeaba

- e normal ca cel mai titrat by far pilot din lot sa vrea cea mai buna motoreta și bravo lui ca a reușit sa ocupe acel loc (deși tot mi se pare cea mai mare mârlănie făcută lui JM - dar asta nu are nimic de a face cu Marquez,el nu e fan JM ca mine)

- Rossi a avut tot timpul cea mai buna motoreta din lot,iar când a avut aroganțe de "pilot dezvoltator" și a mers cu mare fast la Ducati declamand ca el cu Burgees o fac sa meargă după 2 luni știm bine ce s-a întâmplat  - Rossi a făcut fix ce face Marquez acum a fost tot timpul în căutarea celei mai bune motorete - și asa e și normal și pt Rossi si pt MM.

- Faptul ca Rossi se apuca sa vorbească a prost acum la 500 de ani după ce a plecat din gp mi se pare penibil - ce legătură/probleme mai are el cu ce se întâmplă?

După cum am mai zis,mi se pare ca își strică din ce în ce mai mult imaginea (frumoasă în general) pe care ne-o lăsase,și e păcat.

Lăsând frustrările tribunului la o parte,îl face JM în sprint direct?sau nu?

uiti ca Rossi are echipa in paddock la motogepe? cum adica vorbeste a prost?

Link spre comentariu

banuiesc o plecare a lui JM racheta la start si inscriere pe viraj larga cu un Peco care se baga pe sub el, tragandu-l remorca si pe MM

dupa primele viraje vom avea

1. peco

2. JM

3.MM

4. Acost

5. AE

6. Bestia

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Cavaleru a spus:

uiti ca Rossi are echipa in paddock la motogepe? cum adica vorbeste a prost?

Ah,da am si uitat

Atunci reiterez,are dreptate Rossi,nu merita Marquez,ci Luca Marini locul la factory :bounce:

Cam la fel (deloc) precum merita și AM locul la Honda Repsol acum câțiva ani :P

Acum 44 minute, Cavaleru a spus:

dupa primele viraje vom avea

1. peco

2. JM

3.MM

4. Acost

5. AE

6. Bestia

Pfii oricum va fi iinteresant,sprintul din Sepang și cel de azi sunt ele mai cu miza de anul asta.

Hai cu maneaua !

Editat de Method
Link spre comentariu

am zis ca o sa fie plicti sicti? a fost.

Acum 15 minute, tourist1 a spus:

EB23 lupta pentru $1 mil :) 

bonus pt loc 3?

sau daca ia Peco camp? :)

Acum 13 minute, tourist1 a spus:

Bine ca are rost sa ne uitam si maine.

o sa fie stres rau pt fanii JM.

Link spre comentariu

Acum 5 minute, frigider a spus:

bonus pt loc 3?

sau daca ia Peco camp? :)

o sa fie stres rau pt fanii JM.

Iti dai seama ca i s-a promis ceva, altfel nu avea nici un motiv sa ii mai tina spatele lui Pecco si sa se bata cu atata indarjire cu Martin, acum pe final de sezon. 

Link spre comentariu