wolfybv Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 3 ore, Method a spus: A primit puțin ajutor (plasă) fara intentie de la Bagnaia. Ah, ok… acum are logica Dupa ce Taka a terminat FP1 cu cel mai bun timp, m-am speriat ca s-au trezit japonezii din somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 14.11.2024 la 19:45, Method a spus: Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi. Adica este meritat locul,nu? Cat cotea Honda si mergea top, nu a fost nici o problema, cat Ducati era pe nicaieri si se chinuiau aia cu ea,Lorenxo cu burete pe burta/fund, cap era in regula, Peco/Martin macar merg de ceva timp acolo sau cum ai spune tu , au facut dezvoltare,, si vine MM din prundis .Clar ca merita, cum sa nu merite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Pronostic: JM va merge chill în spatele lui Peco și mm. Din păcate MM nu are ritm,nu cred ca l poate bate pe Peco. Dacă ar putea ar face o garantat. La moral l ar omora,viitorul tău coleg ți ar lua victoria de care aveau nevoie sa ramai în lupta pt titlu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) La 14.11.2024 la 19:45, Method a spus: In alta ordine de idei,asta e noua ?Iar s-a activat legenda si se apuca iar sa vorbeasca fara el?Sau sunt doar reminescente ale trecutului de la interviul cu Migno? Penibil din partea lui Rossi oricum ar fi. Din anume puncte de vedere are dreptate. Pe de alta parte, are motivele lui sa faca afirmatiile astea... omul e prea versat in jocurile astea, ca sa nu isi dea seama ce scoate pe gura. Nu este Bagnaia.. Calificare destul de slabuta a lui JM... trebuie sa plece foarte bine din grila. Sper sa nu se imprastie weekendul asta. Vreau sa deschid sampania maine.. Editat 5 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Se anunta un final de sezon plicti-sicti, zic asa: 1. Peco 2. AE 3. JM 4. MM (nu are ritm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Judeci complet greșit. Nu e vina lui Marquez si nici a lui Ducati ca nu au fost împreună până acum. Ducati mereu l-au vrut pe Marquez dar nu s-a putut pentru ca era deja "insurat" cu Honda. Cei ca tine ori aveti ceva la cap ori trăiți in permanent denial .. dar asta nu schimbă cu nimic faptul ca MM este unul dintre cei mai buni piloti din istorie, GOAT. Faptul ca el a divorțat de Honda exact in perioada ascensiunii lui JM.. iar.. e vina lui? Pur si simplu asa s-a întâmplat. JM este bun dar nu este MM, normal ca aia l-au ales pe MM fara discuții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă 1 oră în urmă, B.B. a spus: Judeci complet greșit. Nu e vina lui Marquez si nici a lui Ducati ca nu au fost împreună până acum. Ducati mereu l-au vrut pe Marquez dar nu s-a putut pentru ca era deja "insurat" cu Honda. Cei ca tine ori aveti ceva la cap ori trăiți in permanent denial .. dar asta nu schimbă cu nimic faptul ca MM este unul dintre cei mai buni piloti din istorie, GOAT. Faptul ca el a divorțat de Honda exact in perioada ascensiunii lui JM.. iar.. e vina lui? Pur si simplu asa s-a întâmplat. JM este bun dar nu este MM, normal ca aia l-au ales pe MM fara discuții. legenda da, GOAT e altu, un italian cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă E un italian, dar nu e creț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 ore, Djenavar a spus: Adica este meritat locul,nu? Cat cotea Honda si mergea top, nu a fost nici o problema, cat Ducati era pe nicaieri si se chinuiau aia cu ea,Lorenxo cu burete pe burta/fund, cap era in regula, Peco/Martin macar merg de ceva timp acolo sau cum ai spune tu , au facut dezvoltare,, si vine MM din prundis .Clar ca merita, cum sa nu merite - e normal ca ORICE pilot (nu doar Marquez) sa nazuiasca sa aibă cea mai buna motoreta,iar un pilot care e atât de competitiv încât sa atace titlul mondial fără acea moto poate fi cel mai bun ca e tot degeaba - e normal ca cel mai titrat by far pilot din lot sa vrea cea mai buna motoreta și bravo lui ca a reușit sa ocupe acel loc (deși tot mi se pare cea mai mare mârlănie făcută lui JM - dar asta nu are nimic de a face cu Marquez,el nu e fan JM ca mine) - Rossi a avut tot timpul cea mai buna motoreta din lot,iar când a avut aroganțe de "pilot dezvoltator" și a mers cu mare fast la Ducati declamand ca el cu Burgees o fac sa meargă după 2 luni știm bine ce s-a întâmplat - Rossi a făcut fix ce face Marquez acum a fost tot timpul în căutarea celei mai bune motorete - și asa e și normal și pt Rossi si pt MM. - Faptul ca Rossi se apuca sa vorbească a prost acum la 500 de ani după ce a plecat din gp mi se pare penibil - ce legătură/probleme mai are el cu ce se întâmplă? După cum am mai zis,mi se pare ca își strică din ce în ce mai mult imaginea (frumoasă în general) pe care ne-o lăsase,și e păcat. Lăsând frustrările tribunului la o parte,îl face JM în sprint direct?sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 5 minute, Method a spus: - e normal ca ORICE pilot (nu doar Marquez) sa nazuiasca sa aibă cea mai buna motoreta,iar un pilot care e atât de competitiv încât sa atace titlul mondial fără acea moto poate fi cel mai bun ca e tot degeaba - e normal ca cel mai titrat by far pilot din lot sa vrea cea mai buna motoreta și bravo lui ca a reușit sa ocupe acel loc (deși tot mi se pare cea mai mare mârlănie făcută lui JM - dar asta nu are nimic de a face cu Marquez,el nu e fan JM ca mine) - Rossi a avut tot timpul cea mai buna motoreta din lot,iar când a avut aroganțe de "pilot dezvoltator" și a mers cu mare fast la Ducati declamand ca el cu Burgees o fac sa meargă după 2 luni știm bine ce s-a întâmplat - Rossi a făcut fix ce face Marquez acum a fost tot timpul în căutarea celei mai bune motorete - și asa e și normal și pt Rossi si pt MM. - Faptul ca Rossi se apuca sa vorbească a prost acum la 500 de ani după ce a plecat din gp mi se pare penibil - ce legătură/probleme mai are el cu ce se întâmplă? După cum am mai zis,mi se pare ca își strică din ce în ce mai mult imaginea (frumoasă în general) pe care ne-o lăsase,și e păcat. Lăsând frustrările tribunului la o parte,îl face JM în sprint direct?sau nu? uiti ca Rossi are echipa in paddock la motogepe? cum adica vorbeste a prost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 5 ore, ENEOS a spus: JM 89 campeon! va trebui sa astepti pana maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă banuiesc o plecare a lui JM racheta la start si inscriere pe viraj larga cu un Peco care se baga pe sub el, tragandu-l remorca si pe MM dupa primele viraje vom avea 1. peco 2. JM 3.MM 4. Acost 5. AE 6. Bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: uiti ca Rossi are echipa in paddock la motogepe? cum adica vorbeste a prost? Ah,da am si uitat Atunci reiterez,are dreptate Rossi,nu merita Marquez,ci Luca Marini locul la factory Cam la fel (deloc) precum merita și AM locul la Honda Repsol acum câțiva ani Acum 44 minute, Cavaleru a spus: dupa primele viraje vom avea 1. peco 2. JM 3.MM 4. Acost 5. AE 6. Bestia Pfii oricum va fi iinteresant,sprintul din Sepang și cel de azi sunt ele mai cu miza de anul asta. Hai cu maneaua ! Editat 2 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Merge ca pe gheata JM89. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă EB23 lupta pentru $1 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Daca nici in cursa asta nu sunt ordine de echipa, nu mai stiu ce sa zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Chiar acum, xt600 a spus: Daca nici in cursa asta nu sunt ordine de echipa, nu mai stiu ce sa zic.... Te referi la Morbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă La Bastianini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă :)) OK :)) Bine ca are rost sa ne uitam si maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă am zis ca o sa fie plicti sicti? a fost. Acum 15 minute, tourist1 a spus: EB23 lupta pentru $1 mil bonus pt loc 3? sau daca ia Peco camp? Acum 13 minute, tourist1 a spus: Bine ca are rost sa ne uitam si maine. o sa fie stres rau pt fanii JM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: bonus pt loc 3? sau daca ia Peco camp? Depinde pe cine intrebi. Daca il intrebi pe el si contractul pe care il are, da, bonus. Daca ii intrebi pe unii experti, bani la sacosa de la mosul ala de Tardozzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sunt curios ce mai gasesc cei de la Ducati - Lenovo penttru cursa de maine.. Chiar merita vazuta cursa de maine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă dezamagitor MM, a terminat fra-su inaintea lui. sper sa se fi busit ceva la moto dupa ce a dezbracat moto lui Acosta, altfel nu merita locul la ducati de uzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: bonus pt loc 3? sau daca ia Peco camp? o sa fie stres rau pt fanii JM. Iti dai seama ca i s-a promis ceva, altfel nu avea nici un motiv sa ii mai tina spatele lui Pecco si sa se bata cu atata indarjire cu Martin, acum pe final de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Locul 3 la general in fața lui MM! Si eu as lupta pt asa ceva, nu e chiar la indemana oricui, nu e tyelea pwulii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate