xt600 Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Pierer si-a dat demisia din functia de CEO KTM: https://www.crash.net/motogp/news/1062283/1/stefan-pierer-departs-ktm-ceo-position Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 De vazut! https://www.motogp.com/en/news/2025/01/24/there-can-be-only-one-season-3-out-now/516974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 La 24.01.2025 la 0:00, xt600 a spus: Pierer si-a dat demisia din functia de CEO KTM: https://www.crash.net/motogp/news/1062283/1/stefan-pierer-departs-ktm-ceo-position Era si logic - el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. CEO e primul care ar trebui sa plece,dimpreuna cu CFO pe care l-a pus. Sa vedem daca cel care il succede va reusi sa ii scoata la liman,desi nu prea vad cum. Singurul de care imi pare rau in toata combinatia asta e Acosta...si Dani Pedrosa. In rest...austriecii sa ramana la ce stiu ei mai bine : schiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Acum 3 ore, Method a spus: el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. Sunt curios dacă și-a tras măcar niscaiva pe persoană fizică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Acum 7 ore, Method a spus: Era si logic - el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. Nu inteleg, de ce nu anuleaza nimeni aceasta alegere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Stai să se autosesizeze cîcîrî-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 28 Share Postat Ianuarie 28 Acum 22 ore, Method a spus: Era si logic - el a fost cel care a bagat compania in calcatul in care e acum. CEO e primul care ar trebui sa plece,dimpreuna cu CFO pe care l-a pus. Sa vedem daca cel care il succede va reusi sa ii scoata la liman,desi nu prea vad cum. Singurul de care imi pare rau in toata combinatia asta e Acosta...si Dani Pedrosa. In rest...austriecii sa ramana la ce stiu ei mai bine : schiuri Corect! as zice chiar, ca el trebuia sa isi dea demisia primul, iar noul CEO sa decida pe cine pastreaza din restul echipei. Personal nu vad nici eu cum ar putea iesi din buda, cel putin nu prin mijloace si proceduri strict financiar-economice... dar cu siguranta vor fi tot felul de negocieri, promisiuni, pasuiri, nah.. politichie.. De Acosta in primul rand.. este pilot la inceput de cariera si porcaria asta s-ar putea sa i-o afecteze iremediabil. Pedrosa este retras, face de placere ceea ce face si daca vrea sa continue, ca pilot de teste, se vor bate constructorii pe serviciile lui. Cred ca fac chinezii si schiuri mai bune ca ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 28 Share Postat Ianuarie 28 Acum 7 ore, xt600 a spus: De Acosta in primul rand.. este pilot la inceput de cariera si porcaria asta s-ar putea sa i-o afecteze iremediabil. Imediat se face pilot de teste Digia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 La 23.01.2025 la 17:37, MirceaB a spus: Sigur. Semnul întrebării a fost anulat (Soția a dat cu "approved") Deci sigur 97% merg eu cu un amic, 2 moto, camping .. plecare din Timișoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 deci ai primit dezlegarea cadou de ziua ta! hai, LMA, multa sanatate si tarie in putz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 Acum 6 ore, B.B. a spus: Semnul întrebării a fost anulat (Soția a dat cu "approved") Deci sigur 97% merg eu cu un amic, 2 moto, camping .. plecare din Timișoara. Eu si inca un prieten plecam din Deva, am cumparat biletele, am facut rezervare pentru cazare, insa si eu si el depindem de alte chestiuni. Cum am mai spus, vom vedea ce urmeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 29 Share Postat Ianuarie 29 Acum 7 ore, B.B. a spus: Semnul întrebării a fost anulat (Soția a dat cu "approved") Deci sigur 97% merg eu cu un amic, 2 moto, camping .. plecare din Timișoara. pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia https://www.global-tickets.com/en/Sport/Motorsports/MotoGP/MotoGP-Balaton-Park/MotoGP-Sunday-Tickets-Balaton-Park.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 20:17 Share Postat Miercuri la 20:17 Acum 4 ore, nike a spus: pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia https://www.global-tickets.com/en/Sport/Motorsports/MotoGP/MotoGP-Balaton-Park/MotoGP-Sunday-Tickets-Balaton-Park.html Dacă mai da și trenulețul peste tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Joi la 04:35 Share Postat Joi la 04:35 Acum 18 ore, apriliacluj a spus: deci ai primit dezlegarea cadou de ziua ta! hai, LMA, multa sanatate si tarie in putz! Mulțumesc!! Acum 12 ore, MirceaB a spus: Eu si inca un prieten plecam din Deva, am cumparat biletele, am facut rezervare pentru cazare, insa si eu si el depindem de alte chestiuni. Cum am mai spus, vom vedea ce urmeaza. Da, vedem, noi probabil prin aprilie vom lua bilete. Cazare la camping vrem, anul trecut in Austria jumătate din amuzamentul general pe weekend a fost din cauza atmosferei de acolo. Vedem, vorbim. Acum 12 ore, nike a spus: pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia https://www.global-tickets.com/en/Sport/Motorsports/MotoGP/MotoGP-Balaton-Park/MotoGP-Sunday-Tickets-Balaton-Park.html Da, asa e, dar ce sa faci. Si cred ca ala nu e prețul final. La Spielberg anul trecut era 120 dar cu "taxe de procesare" si alte cacaturi a fost de fapt 135. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Joi la 06:23 Share Postat Joi la 06:23 Tot timpul luati de pe site'ul oficial al circuitului nu de la reselleri. Sunt cele mai ieftine zic eu. Acum 14 ore, nike a spus: pretul pleaca de la 165E. Cam mare inflatia Sunt umflate binisor. Profita de faptul ca toata Europa de Est aici va merge,nu e ca in Vest sa ai in 4 tari 6 circuite pe care vine Motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 06:51 Share Postat Joi la 06:51 Acum 26 minute, Method a spus: Tot timpul luati de pe site'ul oficial al circuitului nu de la reselleri. fix asta am zis si eu in decembrie, cand planurile erau facute sa ma duc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Joi la 10:36 Share Postat Joi la 10:36 Asta turui si eu de ceva timp pe aici: nu va luati de pe cine stie ce site. Intrati pe site-ul circuitului si luati de acolo, nu veti gasi nicaieri preturi mai bune. Vorbesc din experienta, fac asta de ani de zile si a functionat si in Europa si in Asia. Btw, care e saptamana viitoare in weekend in Tailanda, vedeti ca e deschiderea sezonului de motogp in Bangkok. Ce pacat ca anul trecut era calendarul "pe invers", m-as fi nimerit perfect acolo. Poate la anul, ca vremea e perfecta in perioada asta acolo si preturile sunt hilare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Joi la 10:55 Autor Share Postat Joi la 10:55 Pedro Acosta on KTM crisis: ‘Biggest help I can give is if we are winning in MotoGP’ https://www.motogp.com/en/news/2025/01/30/revealed-2025-colours-for-all-four-red-bull-ktms/517370 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Joi la 14:32 Share Postat Joi la 14:32 Acum 8 ore, Method a spus: Tot timpul luati de pe site'ul oficial al circuitului nu de la reselleri. Sunt cele mai ieftine zic eu. Sunt umflate binisor. Profita de faptul ca toata Europa de Est aici va merge,nu e ca in Vest sa ai in 4 tari 6 circuite pe care vine Motogp. Eu mereu am luat bilete de pe site-ul MOTOGP.COM pt Spielberg era pret120euro, plata cu cardul, checkout in ultimul step apare ca achiti 120e + 15 euro "Handling fee" .. si beep 135euro. Si nici macar nu am avut vreun bilet fizic, a fost un (cuvant urat) de mail cu un PDF.. ----- Am facut mai devreme un tur virtual pe Balaton Park, circuitul ala nu are tribune naturale deloc pt ca e totul flat, desi sunt dealuri in jur e facut in mijlocul campiei.. Deci probabil si cele mai ieftine bilete sunt scumpe pentru ca exista doar tribune cu scaune, iar asta inseamna ca sunt locuri limitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Vineri la 05:51 Share Postat Vineri la 05:51 (editat) Inseamna ca poti merge cu scaunelul si te uiti de unde te asezi. Am mai faut noi una d-asta Editat Vineri la 05:52 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 08:04 Share Postat Vineri la 08:04 Acum 17 ore, B.B. a spus: Deci probabil si cele mai ieftine bilete sunt scumpe pentru ca exista doar tribune cu scaune, iar asta inseamna ca sunt locuri limitate. da, din cate am inteles, si tribunele sunt niste schele metalice, demontabile, care se monteaza doar la unele evenimente si da, locuri limitate Acum 2 ore, nike a spus: Inseamna ca poti merge cu scaunelul si te uiti de unde te asezi. nu o sa vezi nimic, nu sunt dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 09:14 Share Postat Vineri la 09:14 te asezi langa un ecran. ca la cinema, in primul rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Vineri la 09:25 Autor Share Postat Vineri la 09:25 La 18.11.2024 la 13:48, ioio_viola a spus: 2025 MotoGP winter test schedule: Sepang Shakedown Test*: January 31-February 2, 2025 Sepang MotoGP Test: February 5-7, 2025 Buriram MotoGP Test: February 12-13, 2025 *The Sepang Shakedown is for test riders, rookies (Ai Ogura, Somkiat Chantra, Fermin Aldeguer) and race riders from manufacturers in concession Rank D (currently Yamaha and Honda). Full list of riders at 2025 Sepang Shakedown test Ducati Michele Pirro (test rider) Fermin Aldeguer (Gresini) KTM Dani Pedrosa (test rider) Pol Espargaro (test rider) Aprilia Lorenzo Savadori (test rider) Ai Ogura (Trackhouse) Yamaha Fabio Quartararo (factory rider) Alex Rins (factory rider) Jack Miller (Pramac) Miguel Oliveira (Pramac) Andrea Dovizioso (test rider) Augusto Fernandez (test rider) Honda Luca Marini (factory rider) Joan Mir (factory rider) Johann Zarco (LCR) Somkiat Chantra (LCR) Aleix Espargaro (test rider) Takaaki Nakagami (test rider) https://www.crash.net/motogp/results/1062481/1/2025-sepang-motogp-shakedown-test-results-day-1-friday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 09:43 Share Postat Vineri la 09:43 are cineva ceva rezultate?? _____________________ cam astea sunt rezultatele pe ziua 1 recordul e 1.56.3 2025 Sepang MotoGP Shakedown Test - 5pm (Day 1) 1Pol EspargaroSPAKTM Test Rider (RC16)1:59.691 2Takaaki NakagamiJPNHonda Test Rider (RC213V)1:59.888 3Dani PedrosaSPAKTM Test Rider (RC16)1:59.926 4Ai OguraJPNTrackhouse Aprilia (RS-GP25)*2:00.524 5Fermin AldeguerSPAGresini Ducati (GP24)*2:00.583 6"Test Rider"N/AYamaha Factory Racing (YZR-M1)2:00.881 7"Test Rider"N/AYamaha Factory Racing (YZR-M1)2:01.207 8Michele PirroITADucati Test Rider (GP25)2:01.383 9"Test Rider"N/AYamaha Factory Racing (YZR-M1)2:02.983 10Lorenzo SavadoriITAAprilia Test Rider (RS-GP25)2:03.782 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Vineri la 16:22 Share Postat Vineri la 16:22 Gata? Le-au scuturat de praf? Intrebarea este, Yamaha a venit cu mult anuntatul V4?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate