Pandy Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Oficial intrata si in conturile fiecaruia de pe ghiseul, aceasta taxa a sectorului 4 incepe sa ridice semne de intrebare. Anul asta nu m-am uitat, dar in trecut, daca aveai deja o masina, trebuia sa platesti locul de motocicleta (taxa similara cu a masinii) plus extra taxa de opulenta. In 2025 ai ajunge sa platesti 628*2+595. Am cautat detalii, dar nu am gasit ceva concret…Caut sa aflu daca platesc acea taxa speciala, unde si unde cum pot parca. Mai bine platesc 540 lei decat 628+595… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 48 minute, Pandy a spus: Oficial intrata si in conturile fiecaruia de pe ghiseul, aceasta taxa a sectorului 4 incepe sa ridice semne de intrebare. Anul asta nu m-am uitat, dar in trecut, daca aveai deja o masina, trebuia sa platesti locul de motocicleta (taxa similara cu a masinii) plus extra taxa de opulenta. In 2025 ai ajunge sa platesti 628*2+595. Am cautat detalii, dar nu am gasit ceva concret…Caut sa aflu daca platesc acea taxa speciala, unde si unde cum pot parca. Mai bine platesc 540 lei decat 628+595… Ce scrie la detalii acolo? Taxa speciala pentru dezvoltare urbana, adica ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat 19 ore în urmă Autor Share Postat 19 ore în urmă Nu ai hyperlink catre ceva. E taxa mult discutata prin presa. Daca ai autovehicul si nu ai loc de parcare ai de plata acesti 540 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă (editat) Daca nu puneti mana pe topoare astia o sa va fwta si in cwr... Editat 18 ore în urmă de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 17 ore în urmă Moderatori Share Postat 17 ore în urmă Acum 1 oră, Pandy a spus: Nu ai hyperlink catre ceva. E taxa mult discutata prin presa. Daca ai autovehicul si nu ai loc de parcare ai de plata acesti 540 lei. Inseamna ca ai platit o parcare in avans,deci tehnic,poti s-o parchezi oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă (editat) Nu. Este o taxa nou introdusa de la 01.01.2025 pentru sectorul 4. Orice proprietar de autovehicul este obligat sa plateasca acesti 540 lei daca nu ai un loc de parcare oficial. Editat 17 ore în urmă de Pandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 18 minute, Pandy a spus: Nu. Este o taxa nou introdusa de la 01.01.2025 pentru sectorul 4. Orice proprietar de autovehicul este obligat sa plateasca acesti 540 lei daca nu ai un loc de parcare oficial. Bun intrebarea mea este urmatoarea: eu am inchiriat un loc de parcare (contract de inchiriere) -> asta se pune sau tot platesti taxa? Mare mi-e mirarea sa nu introduca si restul de sectoare cretinitatea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 16 ore în urmă Moderatori Share Postat 16 ore în urmă Acum 20 minute, Pandy a spus: Nu. Este o taxa nou introdusa de la 01.01.2025 pentru sectorul 4. Orice proprietar de autovehicul este obligat sa plateasca acesti 540 lei daca nu ai un loc de parcare oficial. Am inteles,tu nu ai inteles.Deci daca ai loc de parcare platit,nu mai platesti,daca nu ai loc,platesti taxa vietii.Deci ai platit cu alte cuvinte,acel loc in care o lasi in fiecare zi,indiferent unde gasesti loc de parcare. Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Nu sunt din 4 dar eu nu inteleg de ce trebuie sa platesc asa ceva daca am curte si tin masina in ea. Ca am inteles ca asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Acum 4 ore, Kristian a spus: Am inteles,tu nu ai inteles.Deci daca ai loc de parcare platit,nu mai platesti,daca nu ai loc,platesti taxa vietii.Deci ai platit cu alte cuvinte,acel loc in care o lasi in fiecare zi,indiferent unde gasesti loc de parcare. Nu? Da, daca ai un loc de parcare platit, nu vei plati acea taxa. Este un loc clar, nominal, pentru care ai un contract. Nu o poti lasa oriunde. Dar cazul meu, daca ai o masina (cu loc de parcare platit) si o motocicleta (fara loc de parcare platit) am de achitat acea taxa de 540. Ce nu mi-e clar e ce fac cu motocicleta dupa ce platesc taxa. Unde am voie sa o parchez. Ca mai am optiunea de a lua de la primarie loc pentru motocicleta, acelasi tarif ca la masini, + tariful suplimentar pentru loc multiplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 12 ore în urmă Moderatori Share Postat 12 ore în urmă Asta iti spuneam,ai platit,o lasi unde vrei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Noua taxa este de viss . Remorca + utv care sunt la tara + mobra .....am de plata inca 1620 lei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, 3.14 a spus: am de plata inca 1620 lei La banii tăi nici nu se simte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate