B.B. Postat Luni la 08:10 Share Postat Luni la 08:10 Primul topic de etapa de anul acesta se apropie si este chiar la finalul acestei saptamani. Vineri, 28.02.2025 04:00-04:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 04:50-05:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 05:45-06:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 06:40-08:15 MotoGP™ Best of 08:15-08:50 Moto3™ Practice 09:05-09:45 Moto2™ Practice 10:00-11:00 MotoGP™ Practice Sambata 03:40-04:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 04:25-04:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 05:10-05:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 05:50-06:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 06:15-06:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 07:50-08:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1 08:15-08:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 08:45-09:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1 09:10-09:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 10:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint Duminica, 02.03.2025 05:40-05:50 MotoGP™Warm Up 06:00-06:40 MotoGP™Rider Fan Parade 07:00 Moto3™ 19 Laps Race 08:15 Moto2™ 22 Laps Race 10:00 MotoGP™ 26 Laps Grand Prix 11:10-11:45 MotoGP™ After the Flag 11:45-13:00 MotoGP™ Sunday Press Conference Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 09:27 Share Postat Luni la 09:27 da in plm, chiar era timpu de topic. cam dubios titlul, parca era mai ok formatul vechi? sau e doar obisnuinta din mine care latra? si da si cu orele. genu meu de GP. mai stie cineva, cui ii place aici mai mult? peco sau MM? *daca castiga altu decat peco sau MM ma declar intarziat mintal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 09:58 Share Postat Luni la 09:58 Haida diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 10:39 Share Postat Luni la 10:39 diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 13:08 Autor Share Postat Luni la 13:08 Acum 3 ore, frigider a spus: cam dubios titlul, parca era mai ok formatul vechi? sau e doar obisnuinta din mine care latra? Asa l-au botezat ei, asa l-am pus si eu. Umatorul se cheama Argentia, dupa el vine USA, apoi Qatar. N mai au nume de sponsor ca in anii precedenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 13:38 Share Postat Luni la 13:38 da, e ciudat ca au scos numele sponsorului. sau poate au marit tarifele asa mult incat au ramas fara sponsori :)))) apropo, care era regula cand deschidea BB topic? cade MM in cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 13:50 Autor Share Postat Luni la 13:50 Nu e nici o regula, la fel de bine poate sa castige! (asta daca nu cade ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 14:02 Share Postat Luni la 14:02 Acum 23 minute, ioio_viola a spus: apropo, care era regula cand deschidea BB topic? cade MM in cursa? fixx si dupa aia, vreo 2-3 etape dispare de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 14:09 Autor Share Postat Luni la 14:09 Nuu, anul asta tin cu Yamaha la constructori, am deja doua motociclete de la ei. Trebuie sa vad neaparat ce fac Margelatu si cu Miller. Oricat as fi eu fan MM, fan Ducati nu sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 14:41 Share Postat Luni la 14:41 Acum 6 ore, B.B. a spus: este chiar la finalul acestei saptamani Deja?!? Pfff... Să nu mă mai înscriu la muncă în weekend? Sau să aleg ? Aceasta-i întrebarea. Acum 31 minute, B.B. a spus: Nuu, anul asta tin cu Yamaha la constructori, am deja doua motociclete de la ei. Trebuie sa vad neaparat ce fac Margelatu si cu Miller. Oricat as fi eu fan MM, fan Ducati nu sunt! Păi și nici la kiloți nu mai ții cu crashquez?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 15:49 Share Postat Luni la 15:49 Ce se mai aude prin târg, Martin va fi prezent la startul sezonului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 15:52 Share Postat Luni la 15:52 Pare ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Luni la 17:26 Share Postat Luni la 17:26 Anul asta chiar ca nu mai intereseaza Martin pe nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 17:51 Share Postat Luni la 17:51 L-am vazut in nu stiu ce clip, era in carje cu piciorul si mana in ghips.... Nu stiu cand ca putea urca pe mobra Ca fit clar nu o sa fie pana pe la Pasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Luni la 18:04 Share Postat Luni la 18:04 Pariez pe Pecco 63 sambata in primul sprint. Si duminica merg tot cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 05:30 Share Postat Marți la 05:30 Asa sa fie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 05:52 Share Postat Marți la 05:52 Acum 11 ore, loco a spus: Pariez pe Pecco 63 sambata in primul sprint. Si duminica merg tot cu el. sprintul nu a fost niciodata punctul lui forte, as paria pe MM in sprint si pe Peco duminica. sa vedem FPurile macar sa ne facem o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 06:52 Share Postat Marți la 06:52 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: sprintul nu a fost niciodata punctul lui forte, as paria pe MM in sprint si pe Peco duminica. +1 Acum 13 ore, Speedy.K a spus: Anul asta chiar ca nu mai intereseaza Martin pe nimeni! nu te pripi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 07:31 Share Postat Marți la 07:31 (editat) si eu cred ca n-o sa faca valuri.... max cateva podiumuri, chiar nu stiu daca va castiga vreo cursa anul asta Acum 18 ore, B.B. a spus: Nu mai au nume de sponsor ca in anii precedenti. ba au (adica majoritatea au, la restul banuiesc ca o sa apara sponsorii pe parcurs) au updatat https://www.motogp.com/en/calendar?view=grid Editat Marți la 07:41 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Marți la 08:25 Share Postat Marți la 08:25 Acum 16 ore, ioio_viola a spus: Pare ca nu Mda...daca nici acum nu e vina lui... Se rupe ca macalaul in antrenamente,cand oricum era in pioneze cu alte 2 fracturi si asta cica e "fractura complexa de radius". Nice.Real nice. Sa vedem cand revine. Oricum nu mai avea sanse la titlu anul asta - era clar pt oricine - dar sa dai forfait asa din primele etape....pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Marți la 08:29 Share Postat Marți la 08:29 I-au dat aia de la Michelin cu praf de zana pe anvelope, la fel cum au facut in 2023 cand a pierdut titlul. Asa a inceput si cu Ducati, chiar mai rau, doar ca Aprilia nu e Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 08:42 Share Postat Marți la 08:42 si e cu 4-5 ani mai batran de atunci! si aia conteaza, varsta din buletin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 09:16 Share Postat Marți la 09:16 si daca nu mai ia, ramane campion, nu ca altii care vin si pleaca cu ea in mana. si s-a batut pe bune cu uzina, nu campionat scurt, doar o victorie etc. nush ce aveti cu omu da plm. treaba voastra. i-oti fi vandut bitcoini cand erau ieftini. daca nu era el Peco era cu ceva etape bune campion ca nu mai era presat si ne uitam sa vedem cine iese pe 2. mereu vor fi nemultumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Marți la 10:15 Autor Share Postat Marți la 10:15 (editat) Acum 2 ore, apriliacluj a spus: ba au (adica majoritatea au, la restul banuiesc ca o sa apara sponsorii pe parcurs) au updatat https://www.motogp.com/en/calendar?view=grid Da, acum apare, si cine plm e PT ? Acum 4 ore, Cavaleru a spus: sprintul nu a fost niciodata punctul lui forte, as paria pe MM in sprint si pe Peco duminica. sa vedem FPurile macar sa ne facem o idee Era sa zic da' pe JMartin nu pariaza nimeni, puterea obisnuintei, am uitat ca e la Aprilia si colac peste pupaza are si oase rupte Editat Marți la 10:15 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 10:38 Share Postat Marți la 10:38 1 oră în urmă, frigider a spus: si s-a batut pe bune cu uzina, nu campionat scurt, doar o victorie etc. Nu una. 3. Decat atat! 1 oră în urmă, frigider a spus: nush ce aveti cu omu da plm. eu personal nu am nimic cu el, in plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate