Sari la conținut

1. Thailand - PT Grand Prix of Thailand

B.B.
 Share

Postări Recomandate

Acum 5 minute, apriliacluj a spus:

da

da

fixxed :)

PS. Diggia totusi vine dupa operatie/fractura/accidentare, nu e refacut, ca si circumstante....

ai de plm, Digia merita ma nene gp25 ?

Acum 6 minute, B.B. a spus:

Exact asta am remarcat si eu.. 

astia de la prima iar au volumul prea mic la microfoane si sunt acoperiti sunetele de pe pista...oare cat e de greu sa reglezi cele 2 linii de volum? n-au potentiometre nici astia, sunt ca Yamaha?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da da, au volumul pe cablu primatele! :crack:Las' că strigă aiogura ion din toți bojocii...🙄

Brothers motorsport...

Editat de ENEOS
Link spre comentariu

Acum 13 minute, Cavaleru a spus:

astia de la prima iar au volumul prea mic la microfoane si sunt acoperiti sunetele de pe pista...oare cat e de greu sa reglezi cele 2 linii de volum? n-au potentiometre nici astia, sunt ca Yamaha?

Nu mai zic nimic, oamenii sunt culmea cu sunetul ala.. iti vine sa spargi televizorul, eu dau mai incet sa nu-l mai aud pe Cocu cum ridica tonul.. si nu se mai aude nimic de pe fundal. :( 

Fratele lui Satana ii da peste nas lui Satanel si ia primul loc in sesiunea doi.

Pecco  nu prinde top 10.. pt ca l-a scos Ai Ogura :D iar ultimul tur rapid al lui Pecco a fost fwtut de Morbideli care a ramas mergand incet in mijlocul pistei.

Batalie pe final, Juan Mir in top10, pe 5 parca! 😮  

Link spre comentariu

La 26.02.2025 la 20:33, Kagemusha a spus:

Anul acesta eu voi sta cu ochiul pe Alex Marquez, l-aș plasa în primele cinci locuri la sfârșitul sezonului.

Se pare ca confirma. Insa la cum merge MM, ma tem ca Bagnaia va avea multe nopti nedormite. Iar cu ambii fratiori, acolo in fata, va avea un sezon foarte greu. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

atunci si Yamaha era mobra!!

avea material

Eee,lasa ca erau marile vedete Rossi + Maravilla de la Yamaha Factory care faceau rahattul praf de pe mobra aia fantastica.Iar el era rookie pe deasupra.

Sa dam credit unde este - omul era (si eu zic ca inca e) mare meserie.Desi eu l-am privit cu ochi foarte rai pt ca i-a luat locul lui Bautista in acel an,insa cand am vazut cum merge,jos palaria.

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

in cel mai bun caz, din 2027

pana atunci inca 2 ani pierduti din viata/cariera sportiva, dar bagat 24 mil iepuroi in buzunar :)

doar MM e si cu banii in buzunar si cu cea mai buna mobra! :)

"there can be only one"

true true

Memelu e Memelu n-am ce comenta.Dar pana la urma il intoarce si pe asta unul cu cracii in sus (nu a fost intentionat o gluma gay - asa s-a nimerit :D

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Bagi mana in foc? 

Eu zic ca e primul care a recunoscut :P 

E ff ciudat cineva cu asemenea orientari sa se apuce de "meseria" asta...

E un sport greu manly,transpiri,ai bataturi in maini,dau altii in tine la 200+,cazi te lovesti iti rupi oasele adica hardcore shit - nu e tenis aici sa fugi in jambiere cu racheta si sa strigi "out" sau "netz".De aia ma mira ca exista oameni de asemenea...orientari in moto.Si hah,pe deasupra asta mai e si super mega bun.Interesant oricum subiectul dupa parerea mea.

Acum 51 minute, Cavaleru a spus:

Satana a rupt norii, nu m-ar mai surprinde nimic daca ia pole si face dubla.

Peco greseli peste greseli si fara ritm.

Bezz s-a tinut bine si tare dar totusi departe de satana.

impresionant de Q20 si Yamaha, si culmea ca mai era o Yamaha in top 10 daca nu ma insel.

Si Morbi s-a tinut bine

ai de plm Digia merita ma nene gp25.. ai de plm mai rpd io dadeam lui Morbi sau la AM (cah)

true true

Mentionez  si pe Zarco-Mir-Honda.Probabil au testat mult aici?Bine ar fi sa nu si sa se fi revigorat flashneta japoneza.

Acosta meserie.

AM impecabil - ce inseamna GP24....la fel si in cazul Diggia - bai nene cum se vede motoreta buna - pana si Morbidelli a iesit la joc (si desigur a intrat in picioarele cuiva - de data asta chiar ale lui Bagnaia spre "deliciul" meu :lol:

Deh,colegi de academie,zice bine comentatorul...sigur isi ia penalizare.

Quartararo ne arata inca o data meserie - a se vedea timpii celorlalti cu Yamaha fata de ai lui - si in special ai colegului Rins.

In rest...Vinales?

Minunea Miller?

Mda.

Acum 12 minute, ENEOS a spus:

Dacă lucrurile vor continua cum au început Bag o să clacheze cât de curând.

:bounce:

...si cred ca vedem doar inceputul.

Stai sa vezi cand il ia colegul Marcel in voleuri cum a fost la Portimao 24.

Va fi fastuos anul asta :D

Editat de Method
Link spre comentariu

Interesant că nu i-au scos unul după altul pe pistă, o fi tactică echipei ca să nu-l împungă. Și crasquez n-a mers la remorcă, nici nu s-a tăvălit, aș vrea să nu fie semne de ucis campionatul...

Link spre comentariu

@all: Hai să nu ne entuziasmăm, deși motocicletele au evoluat, timpii sunt încă departe de recordul circuitului. Să vedem mâine calificările. 

Eu văd câteva lucruri interesante:

- Honda pare că nu va mai fi ciuca bătăilor. 

- Aprilia are toate motocicletele "oficiale" în top 10 (aici nu-l socotesc pe Savadori), mă întreb cum ar fi fost cu Martinator. 

- Vinales e foarte bine clasat pe o motocicletă care necesită un stil de pilotaj complet diferit față de ce a avut el de când a venit la clasa mare. 

- Diggia, câh, dar poate îi trebuie ceva timp să se adapteze la noua motocicletă. 

Cred că Bagnaia își va reveni în calificări, nu-i duc grija.

Una peste alta, sezonul a început frumos, dar să vedem și cursele, degeaba ești rapid în materie de pilotaj pur, dacă nu poți să ții ritmul pe parcursul multor tururi. 

Link spre comentariu

Acum 4 minute, ENEOS a spus:

Interesant că nu i-au scos unul după altul pe pistă, o fi tactică echipei ca să nu-l împungă. Și crasquez n-a mers la remorcă, nici nu s-a tăvălit, aș vrea să nu fie semne de ucis campionatul...

Ee,pai inca nu sunt intelegeri samd in genul.

Bagnaia oricum nu necesita tractare ca deja debutase cu rosu inainte sa se puna Morbi cu cwru

Stai ca e prima etapa si MM a declarat tot timpul ca pe circuitul asta se simte bine - a si testat in prealabil,e normal sa mearga bine aici.

Acum 2 minute, Kagemusha a spus:

Honda pare că nu va mai fi ciuca bătăilor. 

- Aprilia are toate motocicletele "oficiale" în top 10 (aici nu-l socotesc pe Savadori), mă întreb cum ar fi fost cu Martinator. 

- Vinales e foarte bine clasat pe o motocicletă care necesită un stil de pilotaj complet diferit față de ce a avut el de când a venit la clasa mare. 

- Diggia, câh, dar poate îi trebuie ceva timp să se adapteze la noua motocicletă. 

Cred că Bagnaia își va reveni în calificări, nu-i duc grija.

True - se vede din nou prostiile (sunt 2) facute de Martinator.

Vinales...decent.Dar daca il compari cu Acosta nu mai e decent.Ok,inteleg,Vinales inca se adapteaza.Oricum eu as spune ca va avea fix aceleasi performante inconsistente pe care le-a avut pe toate motoretele.

Si eu zic ca Bagnaia va fi in primii 5 in quali.

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Method a spus:

se vede din nou prostiile

Se văd. Că e mai multe.

Acum 7 minute, Method a spus:

Vinales inca se alăptează

Fixed!

Link spre comentariu

Acum 49 minute, Method a spus:

E ff ciudat cineva cu asemenea orientari sa se apuce de "meseria" asta...

E un sport greu manly,transpiri,ai bataturi in maini,dau altii in tine la 200+,cazi te lovesti iti rupi oasele adica hardcore shit - nu e tenis aici sa fugi in jambiere cu racheta si sa strigi "out" sau "netz".De aia ma mira ca exista oameni de asemenea...orientari in moto.Si hah,pe deasupra asta mai e si super mega bun.Interesant oricum subiectul dupa parerea mea.

true true

:D

Pe langa inginerie vad ca nici la subiectul LGBT nu te pricepi.

Man exista barbati care arata si se poarta si fac ce faceau si liderii vikingi. Io stiu, imagineaza-ti un Jason Momoa. Care sunt cat se poate de ghei si carora le place sa dea si sa o ia la spate.

Tu ai o imagine foarte deformata despre oamenii gay.. gen acel stereotip de fandositi care merg sau vorbesc efeminat, aia o fi trans dracu'

Uite un exemplu de om cat se poate de gay.. sa nu mai zic de Freddy Mercury care era cat se poate de manly looking and acting. 

Jonathank Knight:

image.thumb.png.e6ec10dc0d2def7b2ede932d1941f0a8.png

Ce plm, daca esti gheu nu esti man enough? E vorba de orientare sexuala nu de capabilitati fizice si pshice. 

Acum 5 minute, tourist1 a spus:

Ogura a dat tot bordul la cotoarba aia de Aprilia.

Dadea si Bezzechi, avea timp de P2 aproape aproape de final cand a cazut. 

Editat de B.B.
Link spre comentariu

1 oră în urmă, ENEOS a spus:

Se văd. Că e mai multe.

Ahaahhaha,da,dura asta,sry.Am scris prostie la singular dupa aia am revenit,ca mi-am adus aminte ca pe langa cazatura din teste,a mai tras una cu ruptura de scafoid acasa pe Andorra.Se poarta oricum in toata zona Bucuresti si imprejurimi,deci... :D

Acum 59 minute, B.B. a spus:

Pe langa inginerie vad ca nici la subiectul LGBT nu te pricepi.

Man exista barbati care arata si se poarta si fac ce faceau si liderii vikingi. Io stiu, imagineaza-ti un Jason Momoa. Care sunt cat se poate de ghei si carora le place sa dea si sa o ia la spate.

Tu ai o imagine foarte deformata despre oamenii gay.. gen acel stereotip de fandositi care merg sau vorbesc efeminat, aia o fi trans dracu'

Uite un exemplu de om cat se poate de gay.. sa nu mai zic de Freddy Mercury care era cat se poate de manly looking and acting. 

Jonathank Knight:

Ce plm, daca esti gheu nu esti man enough? E vorba de orientare sexuala nu de capabilitati fizice si pshice.

Intradevar nu ma pricep.Si sunt mandru ca nu ma pricep 😎

Te las sa te pricepi mai bine decat bine....te indemn chiar sa aprofundezi subiectul :bounce:

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Method a spus:

Stai ca e prima etapa si MM a declarat tot timpul ca pe circuitul asta se simte bine - a si testat in prealabil,e normal sa mearga bine aici.

Si Bagnaia se simte bine aici. Ma rog, se simtea... cu Satana langa el, pare ca nu se mai simte la fel de bine. 

Link spre comentariu

VR46 Ducati MotoGP rider Franco Morbidelli has been given a penalty for this weekend’s Thai Grand Prix after blocking Francesco Bagnaia at the end of Friday practice.

Morbidelli was hauled in front of the stewards for this and has been given a three-place grid penalty for Sunday’s grand prix.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Jonathank Knight:

Eh... pe vremea vikingilor, nomenclatorul de meserii era mult redus...:D nu aveau de ales intre prea multe optiuni, asa ca gay-ii vikingi trebuiau sa se adapteze... mai faceau un raid la Lindisfarne, mai dadeau la buci unui calugar saxon... ca baietii. Astazi s-au refugiat in meserii precum make up artist, hair stylist, designer vestimentar, cantaciosi, etc, etc.  De aici confuzia lui Method. Este ciudat sa vezi un pidosnic pilotand o mobra sau un jet fighter. 

Exemplul dat de tine nu e tocmai potrivit. Ca si Freddy, tipul este cantacios si.. btw, nici Freddy nu este un bun exemplu. Altele erau calitatile lui, nu masculinitatea. 

Incerc sa imi imaginez ce performante ar fi avut Q, daca nivelul lui de testosteron ar fi fost mai ridicat decat cel de estrogen. ;) 

Acum 26 minute, Method a spus:

VR46 Ducati MotoGP rider Franco Morbidelli has been given a penalty for this weekend’s Thai Grand Prix after blocking Francesco Bagnaia at the end of Friday practice.

Morbidelli was hauled in front of the stewards for this and has been given a three-place grid penalty for Sunday’s grand prix.

Corecta decizia! Nu numai ca l-a incurcat pe Bagnaia, intr-un tur decisiv, dar se putea lasa si cu un carambol urat. Si, daca imi aduc bine aminte, nu este singura data cand Morbi are scapari de astea... 

Link spre comentariu

Acum 34 minute, bmdbmw a spus:

Incepe sa se vada cartonul :))

:crack: :crack:

Din 27 incolo poate o sa mai vedem sezoane ca 21 22 23 :D cand castiga toata lumea din pluton cate un grand prix

Link spre comentariu

Impresiile lui Bezzechi despre Aprilia :

“Well, let’s say that from Montmelo we improved a lot,

“Of course, the first feeling that I had was ‘fuck, the front is good’.

“And I also had the feeling of the rear a bit loose. So, from Montmelo we improved a lot, especially in traction.

“Now the bike is a lot more stable. The difference is a bit more in the braking. We still have to find a way to make a smooth bike in all kind of braking.”

Link spre comentariu

Not everything went perfectly for Marquez and Ducati in preseason testing.

Their starts were regularly flawed and will need to be much better this weekend when the racing begins.

“Once again, Ducati and particularly their factory boys are just unable to get their bikes off the line,” Appleyard reported while watching the sub-par starts.

“It has been a common theme of preseason.

“They are having huge difficulties, Bagnaia and Marquez, getting it off the line.

“Right now, if I were to predict how the opening race of the year will go: Marquez to start on pole, be eighth by the end of the first lap, then come through to win!

“It’s obvious how many issues they are having.

“Bagnaia, whether it’s the rear wheel spinning up or the front wheel going skywards.

“It is a huge, huge problem which they’ve had throughout preseason.

“On the final day, it didn’t look like they were close to any answers for how to get the GP25 off the line.

“The idea of the launch device is to make the wheels planted to the ground, to maximise your ability to drive to the corner.

“Marquez [front wheel hopping up] every half-a-second is not helping him.

“It’s uncommon for a Ducati.”

Sursa: https://www.crash.net/motogp/news/1064005/1/somebody-ducati-camp-gives-chilling-marc-marquez-prediction-2025-motogp

Mâine după amiază la startul cursei de sprint vedem cum stă Ducati Factory la capitolul ăsta. 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Kagemusha a spus:

Aici unde sunt eu, va fi după amiază. 

Ție ți-i ușor! 😝

Am făcut precizarea pt eventualii colegi mai puțini informați care ar putea să aștepte oră obișnuită pt etapele europene.

:peace:

Mda, cămara e plină de scuze și mulțumiri... 🤬

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Method a spus:

Impresiile lui Bezzechi despre Aprilia :

“Well, let’s say that from Montmelo we improved a lot,

“Of course, the first feeling that I had was ‘fuck, the front is good’.

“And I also had the feeling of the rear a bit loose. So, from Montmelo we improved a lot, especially in traction.

“Now the bike is a lot more stable. The difference is a bit more in the braking. We still have to find a way to make a smooth bike in all kind of braking.”

Bez nu a arătat rău deloc azi. Și știu că sunt biased f mult când vine vb de el, dar cred/sper ca o sa iasă pe 3 la final de sezon. Doar o lebădă neagră va putea strica 1-2-ul Ducati factory sezonul ăsta. Și zevzecul ăla de Acosta s-a mișcat bine. 

Link spre comentariu