frigider Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 1 oră în urmă, ENEOS a spus: crashquez pt că a căzut de cele mai multe ori. Știu, era o gluma Dar ce nu e de ras e ca lumea nu intelegea ca el cade ca merge full cox. Ca pe bvd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Acum 3 ore, damager a spus: Daca e cineva care a distrus yamaha (si honda) aceea e Ducati. Daca punem problema in termenii astia, atunci Ducati a distrus toata concurenta, nu numai Honda si Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 11 ore, ENEOS a spus: Fratele Alex l-a lăsat să treacă, restul e vrăjeală că mai rapid, că plm! MM era mai rapid.Dar pe final de cursa,pe gume uzate,pe gume noi nu stiu daca era mai rapid,el singur a zis ca nu era... Prima incercare de depasire a lui MM a fost childish,ca si cum ar fi incercat sa treaca de un amator un late break la vrajeala,contracarat usor. Cand a vazut ca nu e chiar asa ca in filme,cred ca nu mai stia cum sa procedeze,pt ca "arma" urmatoare a lui MM in acest caz ar fi fost un block-pass meltenesc de toata frumusetea cum numai el stie sa faca,si cu putin contact ca sa intelegi ca trebuie sa il lasi.Dar omul era debusolat pt ca ala era frati-su si nu ar fi dat in el...Pana la urma a incercat desigur la interior, (cam imparabil pt ca a si prins apex'ul ok),iar AM l-a vazut ca vine a stat linistit pe ext si a lasat-o moarta foarte rapid. In concluzie,nu zic ca "AM l-a lasat sa treaca",dar nici nu s-a opus in vreun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 12 ore, ENEOS a spus: ..... Acum pare că merge relaxat.... pai fix asta ziceam si eu acum merge la plimbare, undeva la 80% din capacitate, nu cum era la Honda sau Gresini, unde trebuia sa forteze, sa-si asume riscuri, sa fie la 120-110% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) Acum 46 minute, Method a spus: MM era mai rapid.Dar pe final de cursa,pe gume uzate,pe gume noi nu stiu daca era mai rapid,el singur a zis ca nu era... A fost mai rapid toata cursa, atat pe gume noi, cat si cu pneurile uzate. Cu sase tururi inainte de final, AM face 1'38.313 (nou record al circuitului in cursa), pentru ca instantaneu, MM sa il stabileasca la 1'38.243. Dupa ce a trecut de el, in trei tururi i-a dat lui AM o secunda, fara sa forteze. Cum spuneam, declaratiile pilotilor trebuie citite/auzite/intelese in context. Ce voiai sa spuna? Ca el si frate-su au strategie comuna, ca il ajuta sa aibe vizibilitate, sa acumuleze puncte, sa puna cel putin un om intre el si Bagnaia, ca in felul asta asigura plebei putin spectacol si suspans, etc, etc? Ai sa vezi ca in a doua jumatate a sezonului, daca isi asigura titlul, il va ajuta pe Alex sa termine runner up. Daca va fi nevoie, il va lasa sa si castige o cursa doua. E munca de echipa, intre ei. Tot ce trebuie sa faca fratiorul este sa aibe calificari bune si sa ajunga in spatele lui MM. Restul, stie satana ce are de facut. Colegul @frigider radea, dar mai in gluma, mai in serios, asta este dream team-ul Ducati. Editat Martie 18 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Nu, bre, a fost la un colț să-l bată fratele netalentat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 10 hours ago, xt600 said: Daca punem problema in termenii astia, atunci Ducati a distrus toata concurenta, nu numai Honda si Yamaha. 45 minutes ago, xt600 said: Tot ce trebuie sa faca fratiorul este sa aibe calificari bune si sa ajunga in spatele lui MM. Până acum s-a calificat foarte bine, fără ajutor de nicăieri, pe motocicleta din 2024 fără toate upgrade-urile. Că veni vorba de motocicletă, am citit că Bagnaia ar vrea să revină la modelul 2024, cu asta nouă a zis că nu prea se înțelege bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) 1 oră în urmă, xt600 a spus: Ce voiai sa spuna? Ca el si frate-su au strategie comuna fix asta a zis, ca e transparent cu fra-su, ca a vb cu AM ca merge chill x ture apoi forteaza si fix asta a facut AM :)) MM a stat in spate ca salveaza guma, asta a spus. nu e chiar doar pt spectacol fals treaba asta. si peco daca era in fata, statea dupa el si aia era. il facea pe final. Acum 40 minute, Kagemusha a spus: Că veni vorba de motocicletă, am citit că Bagnaia ar vrea să revină la modelul 2024, cu asta nouă a zis că nu prea se înțelege bine. mai zicea cineva pe aici. inseamna ca va merge mai bine, pariu ca MM la fel va face, lipit de el non stop sa-l preseze apoi pe final va ataca. bine, Peco va sti ca asta face, deci va ignora placuta "+0.0 93" si pe final va vedea daca poate face ceva. abia astept Jerez unde Peco se simte bine. Editat Martie 18 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 1 oră în urmă, xt600 a spus: A fost mai rapid toata cursa, atat pe gume noi, cat si cu pneurile uzate El spune clar ca NU era mai rapid pe gume noi decat AM si ca la un moment dat,"dupa ce a avut 2 momente" (unul din ele l-am prins si noi la tv),a decis sa o lase mai moale si sa fie multumit cu locul 2 decat sa cada. Dar ulterior,in a2a parte a cursei,a vazut ca fratelo pe gume uzate era mai slow si atunci s-a decis sa incerce. Asta e declaratia lui MM din conferinta,am pus si link.Daca tu stii mai bine.... 1 oră în urmă, xt600 a spus: il va ajuta pe Alex sa termine runner up Sunt piloti profesionisti.Nu cred ca e cazul,nu se joaca bambilici acolo "mai ia si tu una,sa fie primit". AM a mers bine astea 2 curse pe GP24,probabil va merge bine/decent si in urmatoarele cateva curse,dar Pecco ramane candidatul principal.La locul 2 din pacate.GP25 se va dezvolta (daca Pecco nu o ia razna si se duce inapoi pe GP24) si il vor depasi din incheietura pe AM. AM daca va reusi un loc 3 la final peste JM,sa fie fericit. Acum 45 minute, Kagemusha a spus: am citit că Bagnaia ar vrea să revină la modelul 2024, cu asta nouă a zis că nu prea se înțelege bine. Intradevar,se pare ca Pecco se pare ca insista (in prostie?) : A despondent Pecco, who finished yesterday Grand Prix in 4th position says “ I’m not a 3rd or 4th place rider, maybe I’ll go back to the GP24” “I miss the feelings I had last year, it’s strange” “Now I have to recover more points from Marquez, who never makes mistakes” Eu cred ca daca revine la GP24 va fi si mai slow.Probabil insa Ducati nu il va lasa,pt ca a mai vrut el intr-un an sa faca asa ceva,parca in 2023... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 11 minute, frigider a spus: fix asta a zis, ca e transparent cu fra-su, ca a vb cu AM ca merge chill x ture apoi forteaza si fix asta a facut AM :)) abia astept Jerez unde Peco se simte bine. Nu am citit ultimele declaratii, am si alte obligatii, dar daca este asa, inseamna ca confirma ceea ce spuneam mai sus. Toata lumea asteapta Jerez, Mugello, etc, unde Pecco se simte bine. Si daca castiga Pecco la Jerez sau la Mugello, ce? Sigur ca o sa castige si Pecco cateva curse, dar schimba cu ceva situatia actuala? Deja MM are 31 de puncte avans si cu siguranta in etapele care urmeaza, avansul va creste. Desigur, daca catalanul nu face vreo nefacuta, pentru ca este in stare. Cu cateva circuite favorabile, dintr-un calendar cu 22, ma tem ca nu se face primavara. In plus, chiar daca anumite circuite ii plac mult lui Pecco, nu inseamna ca nu ii plac si lui cabroncito. Acum 12 minute, Method a spus: Sunt piloti profesionisti.Nu cred ca e cazul,nu se joaca bambilici acolo "mai ia si tu una,sa fie primit". Pai asta au facut, colegu! Au jucat bambilici timp de doua sprinturi si doua curse de mare premiu. Si mai urmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 43 minute, xt600 a spus: Si daca castiga Pecco la Jerez sau la Mugello, ce? io nu cred ca castiga nici macar 1 cursa Peco cu MM pe circuit. decat daca greseste MM, la modu sa iasa in balarii apoi sa revina pe 10.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 43 minute, frigider a spus: io nu cred ca castiga nici macar 1 cursa Peco cu MM pe circuit. decat daca greseste MM, la modu sa iasa in balarii apoi sa revina pe 10.. Imi place optimismul tau. Nici eu nu as afirma asa ceva Dar nu zici rau si ar fi foarte misto sa fie asa. ------- Merge cineva la COTA? Acum nu ne mai trebuie viza, be urcam in avion si gata.. (trebuie ceva declaratie de calatorie la ambasada, dar se face online). Eu as merge dar.. ma tine o scama. --- 800 - 900 euro Bucuresti -> Amsterdam -> Austin si retur pt Joi - Luni (decat 10h dureaza zborul de la AMS la AUS) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 1 oră în urmă, B.B. a spus: 800 - 900 euro Bucuresti -> Amsterdam -> Austin si retur pt Joi - Luni (decat 10h dureaza zborul de la AMS la AUS) vai de finantele mele. bagi pla, sa l vezi pe mm in forma asta, chiar merita sa dai niste bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 14 ore, xt600 a spus: Daca punem problema in termenii astia, atunci Ducati a distrus toata concurenta, nu numai Honda si Yamaha. Din pacate da. Au construit o mobra extrem de potenta nu? Chiar daca au inceput la limita regulamentului. Au beneficiat oricum de know-how pe electronica inainte de a se impune MM ca unified software. ducati cup, cum zicea si Toprak. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 1 oră, frigider a spus: io nu cred ca castiga nici macar 1 cursa Peco cu MM pe circuit. Ei, nici chiar asa! Nu o fi Pecco vreun pui de Rossi sau MM, dar este totusi un pilot din topul competitiei si are la dispozitie cel mai bun material de concurs. Eu zic, ca pe masura ce va iesi din sau se va obisnui cu depresia , va reusi cateva curse bune. Acum 5 minute, damager a spus: Din pacate da. Au construit o mobra extrem de potenta nu?. Da. Este evident. La ora actuala Ducati este arma totala. Ca sa fiu putin sarcastic, as zice ca pe langa galeata cu suruburi, toate celelalte mobre de pe grila par cotoroabe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 13 minute, frigider a spus: vai de finantele mele. ...mai vinzi un laptop, calculator, se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Circuitele pe care merge bine FB cam mereu sunt Jerez, Mugello, Assen, Redbull Ring. Pe toate are cate 3 victorii consecutive in ultimii ani, de multe ori cu 4-5 sec fata de locul 2. Daca nici pe circuitele astea nu castiga anul asta e ingropat campionatul. Bine, pare ingropat de pe acum dar pe circuitele astea i-as mai da o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 6 minute, apriliacluj a spus: ...mai vinzi un laptop, calculator, se rezolva da, in pierdere. Acum 6 minute, thesaw a spus: Circuitele pe care merge bine FB cam mereu sunt Jerez, Mugello, Assen, Redbull Ring. Pe toate are cate 3 victorii consecutive in ultimii ani, de multe ori cu 4-5 sec fata de locul 2. Daca nici pe circuitele astea nu castiga anul asta e ingropat campionatul. Bine, pare ingropat de pe acum dar pe circuitele astea i-as mai da o sansa cam putine doar 4 dar e bine ca le-ai pus pe hartie. ma gandeam sa iau declaratiile lui peco inainte si dupa fiecare etapa si la final de an sa fac o compilatie. titlu din ala clasic "omu asta a pierdut deja, doar ca nu o stie" dar cred ca ar insemna ca nu am viata deloc. hmmmmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 30 minute, thesaw a spus: Circuitele pe care merge bine FB cam mereu sunt Jerez, Mugello, Assen, Redbull Ring. Pe toate are cate 3 victorii consecutive in ultimii ani, de multe ori cu 4-5 sec fata de locul 2. Daca nici pe circuitele astea nu castiga anul asta e ingropat campionatul. Bine, pare ingropat de pe acum dar pe circuitele astea i-as mai da o sansa O sa fie ordine de echipa, Gigi ii vai spune lui MM, bai lasa-l si pe el sa castige vreo cateva ca sa nu se supere Pecco de tot, mai avem nevoie de el in caz ca tu ne lasi cu ochii in soare, hai nu fi baiat rau,, fa-te ca o iei prin pietris, fa un long lap din greseala, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 corect, sa se sacrifice un pic pentru echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) Acum 31 minute, B.B. a spus: O sa fie ordine de echipa, Gigi ii vai spune lui MM, bai lasa-l si pe el sa castige vreo cateva ca sa nu se supere Pecco de tot, mai avem nevoie de el in caz ca tu ne lasi cu ochii in soare, hai nu fi baiat rau,, fa-te ca o iei prin pietris, fa un long lap din greseala, etc. pff lol adica lorenzo nu a "vazut" mapping 8 si tu vrei ca S A T A N A sa il vada?? o sa-l minta pe gigi ca "s-a blocat acceleratia, plm" daca tineau la peco nu -l aduceau pe baiatu care se stie ca isi omoara colegii. tine minte ca peco a declarat ca prefera sa ramana Basti ca -s colegi si lucreaza ok impreuna, L O L . Editat Martie 18 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 7 minute, frigider a spus: pff lol adica lorenzo nu a "vazut" mapping 8 si tu vrei ca S A T A N A sa il vada?? Exactamundo ! Eu cred ca voi ati uitat cine e Memelu si cat de flamand e baiatul asta. Ce Gigi ce Pecco ce mapping - le ia si laptele de la mamele lor de la supt,de cum sa le dea ceva,cum naiba putem face asemenea scenarii avand in vedere ca e vorba despre Marquez?wtf,hai sa ne trezim MM daca si dupa ce va lua campionatul....poate,poate (cu un mare semn de intrebare) se va face ca ploua daca cumva frati-su va incerca sa il depaseasca vreodata.Si acolo pun 2 conditii de capatai - 1.MM sa aiba campionatul bifat ca sa poata dormi linistit si 2.AM sa fie atat de rapid incat sa il ajunga. Pecco?Gigi?Tardozzi? HAH. Acum demonul e pe cel mai puternic cal din herghelie,si nu cred ca il mai poate opri cineva in afara de el insusi Ca il roaga Gigi ca Tardozzi ca map 8 partz....poate doar asa sa auda - dupa ce a luat titlul sa ii cedez vreun loc lui Pecco DOAR DACA de asta atarna soarta titlului la echipe.Doar asa se va indupleca.Altel nici nu incape discutie. Bai eu am impresia ca unii se uita da nu stiu la ce se uita - mai reluati odata filmuletul ala din pre-sezon 2024 in care Marquez insusi explica cum se comporta cu Pedrosa in boxa HRC'ului si ce tactici de-a dreptul subversive folosea pt a-l sapa efectiv pe coechipierul sau si a-l priva de orice putea sa il priveze,si noi visam pe aici cu mapping 8 si cu "ii spune Gigi ma sa il mai lase..." Nici pe ma-sa nu ar lasa-o.Nici pe frati-su.Nimic.Totul pentru el. Campionii mondiali sunt cei mai egoisti oameni.Si asa e normal sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 5 minute, Method a spus: ..... dupa ce a luat titlul sa ii cedez vreun loc lui Pecco DOAR DACA de asta atarna soarta titlului la echipe. Doar asa se va indupleca.Altel nici nu incape discutie. asta nu intra in discutie, deoarece suma punctelor e constanta la echipe indiferent ca, sunt Pecco si MM, sau MM si Pecco pe primele locuri __________ PS. pe fra-su eu as zice ca l-ar lasa dupa ce si-a asigurat titlul, sa aibe si Alex o victorie de GP, (daca pana atunci AM inca n-a castigat vreo cursa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 1 oră, thesaw a spus: Circuitele pe care merge bine FB cam mereu sunt Jerez, Mugello, Assen, Redbull Ring. Pe toate are cate 3 victorii consecutive in ultimii ani, de multe ori cu 4-5 sec fata de locul 2. Daca nici pe circuitele astea nu castiga anul asta e ingropat campionatul. Bine, pare ingropat de pe acum dar pe circuitele astea i-as mai da o sansa Eu ca parere personala cred ca acest campionat a intrat cu un mare picior in groapa anul trecut cand MM a semnat cu Ducati Spa.Acum 2 saptamani in Thailanda l-a bagat si pe al 2lea,iar aici in Argentina s-a pus binisor in cosciug. Ce il mai tine in viata e posibilitatea (infima) ca MM sa faca o tampenie si sa se accidenteze a la JM si sa lipseasca cateva etape bune dand astfel o gura de oxigen lui Pecco.Altfel,nici o sansa. Nu vad un scenariu,oricata imaginatie as avea,in care MM sa nu defileze triumfal in urmatorii 2 ani.Daca colegii pot descrie un scenariu veridic in care acest lucru sa nu se intample,i'm all ears. Perfecta dreptate ai cu circuitele,cu 2 obiectiuni : - Jerez e si un circuit preferat al lui MM - e momentul in care,dupa foarte putin timp de acomodare,MM pe un GP23 l-a atacat pe ditai campionul mondial Bagnaia de la Ducati Spa.Degeaba e bun Pecco pe Jerez....avand in vedere ce a facut in 2024 la Jerez,eu cred ca MM anul asta va fi peste el. - pe RBR...merge bine Ducati,merge bine Pecco pt ca sunt multe perioade de franare.Dar nu il vad ca pe un circuit pt Pecco.Mai degraba Missano decat RBR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18 Autor Share Postat Martie 18 Acum 3 ore, frigider a spus: io nu cred ca castiga nici macar 1 cursa Peco cu MM pe circuit. decat daca greseste MM, la modu sa iasa in balarii apoi sa revina pe 10.. La ce forma are Satana mai ca ti-as da dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate