Sari la conținut

2. Gran Premio YPF Energía de Argentina

Postări Recomandate

Acum 2 minute, frigider a spus:

Cursa a fost cam boring da mm arata rău de tot pe gp25 in spatele lui AM..

La interviuri nu te-ai uitat?

MM a declarat ca azi chiar a forțat si ca azi toata ziua a avut un feeling nașpa cu acel pneu mediu (cam cum s-a simțit Pecco la ciclu tot weekendul) dar pe măsură ce s-a uzat a inceput să meargă mai bine ca pe final sa reușească să tragă si sa-l depășească pe fratello.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 186
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 1 minut, B.B. a spus:

Cei de la Prima speculau ca chiar l-ar fi lăsat sa treacă ușor pe fratele celmare.

Nu prea cred... era sansa de a castiga prima cursa mare de MotoGP, nu cred ca pt 5 puncte la inceput de sezon l-a lasat pe MM93 sa-l depaseasca. Pe final de campionat as fi crezut teoria asta.

Link spre comentariu

Acum 3 minute, wolfybv a spus:

Bai ce naspa ii sta lui MM93 asa slab...

Da, arată a reptilian, și dinții ii par mai mari acum, la fel de mari ca ai lu' fra-su.

Și faptul că are părul mai lung accentuează treaba asta.

Link spre comentariu

Acum 2 minute, B.B. a spus:

Cei de la Prima speculau ca chiar l-ar fi lăsat sa treacă ușor pe fratele celmare.

Oricum, intr-un fel sau altul tot il depasea. Era clar mai rapid decat AM. Dupa ce a trecut de fratior, din turul 21 pana in 24 a pus intre ei aproape 1 sec si 6 zecimi... a facut noul record al circuitului cu sase tururi inainte de final... ce mai este de spus? 

Acum 3 minute, B.B. a spus:

Da, arată a reptilian, și dinții ii par mai mari acum, la fel de mari ca ai lu' fra-su.

Și faptul că are părul mai lung accentuează treaba asta.

Da, chiar ma gandeam ca seamana destul de bine cu un TRex.. :bounce:

Link spre comentariu

Acum explica Hodgson depasirea lui MM93 la AM73, genial tipul, cat de bine intelege ce se intampla pe pista. Long story short, MM93 si GP25 sunt o pereche perfecta. Pe intrarea in viraj a fost motocicleta, pe iesire a fost talentul lui MM93 cum a tinut trasa din frana spate. Doar feeling acolo.

Pe langa ca e talentat dracul, mai are si o motocicleta super buna. Pe franarea de la depasirea aia, a stat roata spate lipita de asfalt, ride heght device isi face treaba super bine. Baiat destept Gigi ;) 

Link spre comentariu

Acum 21 minute, B.B. a spus:

La interviuri nu te-ai uitat?

MM a declarat ca azi chiar a forțat si ca azi toata ziua a avut un feeling nașpa cu acel pneu mediu (cam cum s-a simțit Pecco la ciclu tot weekendul) dar pe măsură ce s-a uzat a inceput să meargă mai bine ca pe final sa reușească să tragă si sa-l depășească pe fratello.

Am închis fix înainte.

Interesant.

PS. Cică doar alde stoner și încă cineva parca a luat cu ducati uzina primele 2 etape de GP.

Mici detalii care ii fac viata un coșmar lui Peco.

Pun pariu ca nu și imagina ca asa mare diferență va fi.

Sper sa treacă peste și sa nu aibă cădere a-la-lgbtQ+

Peco avea in cap dueluri recente cu MM când ba câștiga el, ba mm.

Editat de frigider
Link spre comentariu

Am vazut rezumatul.

Morbi este pilot, orice s-ar zice despre el, ii dadea la cotoarba aia de Yamaha tot bordul in conditiile in care cand a iesit vice campion era in urma cu o iteratie. 

MM ma face sa nu imi para rau ca imi vad de treburi si nu mai uit in direct la curse. Din pacate, dar si din fericire, ca in ultimii ani m-am cam uitat.

Link spre comentariu

Acum 35 minute, wolfybv a spus:

MM e la alt nivel si a scos din ea mai mult decat poate sa scoata Pecco

Decât puțin mai mult... 🙄

Acum 33 minute, B.B. a spus:

pe măsură ce s-a uzat a inceput să meargă mai bine ca pe final sa reușească să tragă si sa-l depășească pe fratello

Și pe măsură ce marmota învelea ciocolata în staniol! B L A T între frățiori! Nu știu care e scopul dar e cusută cu ață albă treabă.

Link spre comentariu

wtf? Ogura a fost descalificat, cica ar fi folosit ceva software neomologat. 

It was discovered during post-race scrutineering that his Aprilia RS-GP was running a "non-homologated software version" of the series' spec Electronic Control Unit supplied by Magneti Marelli.

Ce rahat au facut aia de la Trackhouse, s-au jucat de-a Mr. Robot si au uitat sa dea reset to factory settings dupa? 

Link spre comentariu

Când va spuneam ca softul contează enorm la aceste motociclete.. nu ma credeati.

Acum.. ce sa credem si noi, mergea Ogura asa bine ca e talentat sau pentru ca avea un soft mai deștept? (Ca nu o fi pus unul mai prost)

Link spre comentariu

cursa nu mi s-a parut deloc boring, doar ca nu a fost bataie la varf, in rest de la locu 6 in jos a fost animat.

Fantastic ce a facut Zarco cursa asta, nu stiu cum a scos-o din joben dar bravos, sper sa il tina forma asta si in continuare

Incredibil cum a reusit Morbi sa scoata tot din softul ala, cand am vazut ca are soft am zis ca o sa termine pe 10 ca nu are cum sa ajunga la final dupa felul in care parea ca forteaza la inceput.

Ogura din nou foarte bine. cred ca deja omu e cu ambele maini pe trofeul rookie of the year.

Bez valeu... popicar, a luat-o pe urmele lui Taka... Tre sa ii dea cineva cateva palme sa-si revina.

mr.Carton... atat s-a putut, pe un circut pe care nu e confortabil, a scos maxim ce s-a putut. A mai avut el gap de puncte si l-a recuperat, dar nu la Satana..

Cursa in care Mir nu cade si termina in prima jumatate.. deosebit

Bajetii cu KTM numai de-a latu stiu? l-am vazut pe Rechin la final cu gheata pe antebratul stang, arm pump poate? ziceau astia la prima ca pare ca incearca sa-si schimbe stilul de pilotaj

Satana in creste valoarea artificial lui AM :)) Oricum magistral din nou MM, iar cu salvari cum numai el reuseste.. ce sa mai campionatul asta pare sa aibe un singur pretendent si ala e Marc.

Mi-a placut sa vad din nou in top 3 verdele echipei lui Rossi 

Link spre comentariu

Or fi pus astia ceva gresit dar care se pare ca nu i-au dat mare avantaj.

pustiul merge bine. Ma bucir cu atat mai mult cu cat RF nu face mai nimic cu mobra aia, doar gura e de el. 

IMG_9911.jpeg

Link spre comentariu

Vorbe ca cica Bagnaia nu s-ar simti bine cu aceasta motoreta "GP 24.9" si va trece la vechea iteratie GP24 + niste mici upgrade'uri.

Ca o parere personala - nu va rezolva nimic oricate specs si piese schimba la motoreta,problema e intre ghidon si sa :bounce:

Link spre comentariu

Acum 12 ore, damager a spus:

Totusi sa nu poti sa te apropri de Mor pe soft?

ok, nu iti place circuitul, nu ai ritmul lui MM si AM, dar in 2 tururi a luat 0.5 la mor si acolo a murit in urmatoarele 4 tururi. 
cine stie, a zis ca 15 puncte sunt mai bune decat 0.

AM a franat devreme acolo. De aia a trecut pe langa el si a si oprit motoreta. 

Mai cum sa ti-o dea Morbido (care nu a mai facut nimic din 2020) pe o strategie alternativa?

Slabut Bagnaia,slabut.

Aa,sa astepte pana vine pe circuite preferate - are vreo 3 - Mugello,Rimini si Sepang....poate sa obtina victoriile victoriilor acolo,ca daca in rest il bate demonul pe unde il prinde,se poate spala cu ele pe cap.

Asta cu "circuite favorite" mi se pare pt amatori - parerea mea e ca trebuie sa rulezi bine peste tot.Ok - i'll give him that - ln Tailanda nu a fost un rezultat rau de fapt,dar aici...pe 4,gata-gata sa si-o ia si de la Zarco...miroase urat.

Daca se batea cu JM,n-ar fi fost nici o problema rezultatele astea,dar Marquez iata ca impune o stacheta foarte ridicata.

Si urmeaza COTA...succes Pecco :crack:

Astia ziceau ca pe Doha poate sa puna si el ceva pretentii,desi eu nici acolo nu as baga mana in foc.

Mi se parea ca AM era pe frane,si MM era inca pe gaz..neverosimil.3m i-a dat pe franare - initial am zis ca iar se duce in balarii,dar el a luat-o lejer.

Mi s-a parut nitica discrepanta de franari - cred ca AM a lasat-o moarta - o fi zis "de ce sa ma opun ca oricum ma ia si poate ma si scoate nitel in afara"...sau,naiba stie,o fi gresit si AM o franare...

Acum 12 ore, B.B. a spus:

In curând Pecco va spune ca ar trebui să se concureze doar pe circuitele care ii plac lui. 

Buna asta,da :bounce:

Acum 12 ore, wolfybv a spus:

Bai ce naspa ii sta lui MM93 asa slab...

Slab slab,dar numa pole-win-win de cand incepu anul...treaba da rezultate

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Cavaleru a spus:

Fantastic ce a facut Zarco cursa asta, nu stiu cum a scos-o din joben dar bravos, sper sa il tina forma asta si in continuare

Incredibil cum a reusit Morbi sa scoata tot din softul ala, cand am vazut ca are soft am zis ca o sa termine pe 10 ca nu are cum sa ajunga la final dupa felul in care parea ca forteaza la inceput.

Cursa in care Mir nu cade si termina in prima jumatate.. deosebit

Bajetii cu KTM numai de-a latu stiu? l-am vazut pe Rechin la final cu gheata pe antebratul stang, arm pump poate? ziceau astia la prima ca pare ca incearca sa-si schimbe stilul de pilotaj

Satana in creste valoarea artificial lui AM :)) Oricum magistral din nou MM, iar cu salvari cum numai el reuseste.. ce sa mai campionatul asta pare sa aibe un singur pretendent si ala e Marc.

Zarco imi aduce aminte de ceea ce facea cu Yamaha de client, la debutul sau in MotoGP. Raman la parerea ca altfel s-ar fi scris destinul lui in MotoGP, daca nu s-ar fi opus tribunul la venirea lui la echipa Yamaha de uzina. Acum, la Honda, pare ca munca lui si a lui Mir, da rezultate. 

Morbi este unul dintre pilotii care conserva bine pneurile. Poate, alaturi de Bastianini, este cel mai bun la capitolul asta... 

Spuneau hondarii, inca din presezon, ca au reusit o motocicleta care (fata de cea anterioara) nu mai da de pamant cu pilotii. Se pare ca are potential si in ceea ce priveste performanta. 

Rechinul ar face bine sa schimbe motocicleta, altfel pierde cei mai buni ani din cariera. 

Clar, satana face marketing pentru fratior, dar sa vedem si partea cealalta: daca AM nu ar fi capabil sa stea in spatele lui fra'-su, nu ar putea beneficia de aceasta "campanie de imagine". In acest moment, AM este intr-o forma foarte buna si asta nu poate fi contestat, a terminat in toate cursele de pana acum in fata dublului campion mondial. Pana la urma, se pare ca dream team-ul dorit de Ducati nu este MM + FB, ci MM + AM... ;) 

Acum 27 minute, damager a spus:

Ma bucir cu atat mai mult cu cat RF nu face mai nimic cu mobra aia, doar gura e de el. 

RF mai concureaza??? :D 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 11 ore, tourist1 a spus:

Morbi este pilot, orice s-ar zice despre el, ii dadea la cotoarba aia de Yamaha tot bordul in conditiile in care cand a iesit vice campion era in urma cu o iteratie. 

2020....nu as baza nici o statistica dupa acel an.

Morbi...mie mi se pare ca a avut ceva,dar nu pe cat credeam noi.S-a pierdut (rau) pe drum.

Doresc sa atrag atentia asupra unui lucru : anul trecut musiu Morbi a fost singurul din lot (in afara de Bagnaia si JM) care a primit GP24 care GP24 iata ca oricine se suie pe el rupe norii...A avut o super mega sansa.Ocazie,oportunitate,spune-i cum vrei.Si ce a facut anul trecut marele pilot scolit la VR46 (nu ca ar fi asta vina lui Rossi)?

ZERO.Numai pe burta.

Daca un an si motoreta campioana nu iti ajunge ca sa te afirmi...ce vrei frate?Suport de la tot Ducati Spa?Hai sa fim seriosi,omul e o pruna...

Acum 5 minute, xt600 a spus:

Zarco imi aduce aminte de ceea ce facea cu Yamaha de client, la debutul sau in MotoGP. Raman la parerea ca altfel s-ar fi scris destinul lui in MotoGP, daca nu s-ar fi opus tribunul la venirea lui la echipa Yamaha de uzina. Acum, la Honda, pare ca munca lui si a lui Mir, da rezultate.

:10:

S-a bagat pe sub el intr-un an la COta,destul de periculos,si l-a enervat cumplit.De atunci Rossi n-a mai avut ochi sa il vada.

Da si Zarco la randul lui a avut niste alegeri...am mai zis si repet - si-a facut-o cu mana lui cand a preferat KKTM in locul HRC langa MM.Frica.

Acum 7 minute, xt600 a spus:

Spuneau hondarii, inca din presezon, ca au reusit o motocicleta care (fata de cea anterioara) nu mai da de pamant cu pilotii. Se pare ca are potential si in ceea ce priveste performanta. 

Rechinul ar face bine sa schimbe motocicleta, altfel pierde cei mai buni ani din cariera.

Vad ca intradevar nu mai cad.

Zarco oricum nu cadea aiurea,dar Mir era tot pe burta.

Acosta ar fi cazul sa move on.KKTM trebuie sa dea in 3 luni 480 mil la creditori si nu are un sfantz.E ca un muribund pe care il mai tin in viata aparatele - nu exista un deznodamant bun,nu poate fi,cand tu ai datorii de 3.2mld si nu incasezi 1 leu.

Link spre comentariu

Acum 22 minute, Method a spus:

2020....nu as baza nici o statistica dupa acel an.

Morbi...mie mi se pare ca a avut ceva,dar nu pe cat credeam noi.S-a pierdut (rau) pe drum.

Doresc sa atrag atentia asupra unui lucru : anul trecut musiu Morbi a fost singurul din lot (in afara de Bagnaia si JM) care a primit GP24 care GP24 iata ca oricine se suie pe el rupe norii...A avut o super mega sansa.Ocazie,oportunitate,spune-i cum vrei.Si ce a facut anul trecut marele pilot scolit la VR46 (nu ca ar fi asta vina lui Rossi)?

ZERO.Numai pe burta.

Daca un an si motoreta campioana nu iti ajunge ca sa te afirmi...ce vrei frate?Suport de la tot Ducati Spa?Hai sa fim seriosi,omul e o pruna...

Doresc sa atrag atentia asupra unui lucru: anul trecut inainte de inceputul sezonului Morbi si-a luat knockout de nu mai stia pe ce lume este. A ratat sesiunile de teste din Malaezia si Qatar. L-au cules de pe jos fratii.

Acum este tot pe GP24. Se afirma. 

Link spre comentariu

Acum 12 ore, B.B. a spus:

E bine dacă încă crede ca se poate bate cu Marc.

Dacă nu mai crede asta e pierdut.

Dacă a fost doar o declarație totul e pierdut.

Acum 11 ore, tourist1 a spus:

Daca era invers, FB63 defiland si MM93 chinuindu-se, atunci sigur erau teorii despre cum macaronarii ii manaresc mobra lui MM. Asta ca sa vorbim despre dubla masura. 

Îți dai seama.

Da de ce ai face asta, iei pilot belea și l sabotezi?

Link spre comentariu