Sari la conținut

2. Gran Premio YPF Energía de Argentina

Postări Recomandate

• Răspunsuri 199
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1 oră în urmă, Method a spus:

Vorbe ca cica Bagnaia nu s-ar simti bine cu aceasta motoreta "GP 24.9" si va trece la vechea iteratie GP24 + niste mici upgrade'uri.

Ca o parere personala - nu va rezolva nimic oricate specs si piese schimba la motoreta,problema e intre ghidon si sa :bounce:

Parca și mm făcuse ceva de genu la un mom dat. Cu cadru sau ceva de genu.

E normal sa încerce orice. 

Slab slab,dar numa pole-win-win de cand incepu anul...treaba da rezultate

cica a pierdut muschi, ca pla grasime. 

1 oră în urmă, xt600 a spus:

Rechinul ar face bine sa schimbe motocicleta, altfel pierde cei mai buni ani din cariera. 

s-a dus hype-ul masiv.

la inceput nu stiau camerele sa stea pe MM sau pe Pedro..

Pana la urma, se pare ca dream team-ul dorit de Ducati nu este MM + FB, ci MM + AM... ;) 

morrrr  :crack:

RF mai concureaza??? :D 

cine? 

Acosta ar fi cazul sa move on.KKTM trebuie sa dea in 3 luni 480 mil la creditori si nu are un sfantz.E ca un muribund pe care il mai tin in viata aparatele - nu exista un deznodamant bun,nu poate fi,cand tu ai datorii de 3.2mld si nu incasezi 1 leu.

am inteles ca Pedro e suparat, se simte inselat.

nu merge cu mass damper el, i se pare ca se pierde mai usor spatele cu el.

^nush daca gigeii au zis asta sau strainezii.

Acum 36 minute, tourist1 a spus:

Doresc sa atrag atentia asupra unui lucru: anul trecut inainte de inceputul sezonului Morbi si-a luat knockout de nu mai stia pe ce lume este. A ratat sesiunile de teste din Malaezia si Qatar. L-au cules de pe jos fratii.

Acum este tot pe GP24. Se afirma. 

asa aeste, dar a avut un sezon intreg sa-si revina.

si nu prea a facut-o.

dar ducati ala vechi cica era mai naspa.

(vezi AM ca a ridicat si el capu, si morbi)

Acum 26 minute, Cavaleru a spus:

Peco ar face bine sa apeleze la un psiholog, just in case

doar daca trece la v24 si tot nu e ok.

Editat de frigider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 minute, frigider a spus:

cica a pierdut muschi, ca pla grasime.

Da,da,au zis aia de la Sky ca a pierdut muschi,oricum grasimea e probabil ca la aia din F1 sub 8%.Dar spuneau Hodgson&Co ca acest Ducati (spre deosebire de Honda),il pilotezi mai finut nu mai trebuie sa il iei de gat,deci nu mai e necesara acea masa musculara.

He trims himself.Face totul pt a avea toate atuurile.

Maximum attack vorba unui finlandez :)

Acum 24 minute, frigider a spus:

s-a dus hype-ul masiv.

la inceput

La inceput de 2024 "i-o da lui Marquez",mai tii minte ca lumea pe aici numara depasirile facute la Marquez?Era gata - Acosta il rezolvase pe Memelu,urmau JM si Baganaia.

Nu zic ca Acosta nu ar putea sa se lupte de la egal la egal cu toti de mai sus (avand motoreta potrivita),dar prea se excitasera toti,mi se parea aberant.

Acum 28 minute, frigider a spus:

nu merge cu mass damper el, i se pare ca se pierde mai usor spatele cu el.

Mda.

Orice ar bombani,eu vad un singur deznodamant.

Acum 28 minute, frigider a spus:

sa aeste, dar a avut un sezon intreg sa-si revina.

si nu prea a facut-o.

dar ducati ala vechi cica era mai naspa.

Morbi a fost si anul trecut tot pe GP24.

GP24 naspa???C'mon...

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Method a spus:

Morbi a fost si anul trecut tot pe GP24.

GP24 naspa???C'mon...

My bad.

Dubios atunci.

Sa ai 1 an întreg și tot după AM :)

Săracu AM a ajuns etalon pt "praf" când el e pe 2 în campionat :))

Link spre comentariu

Acum 56 minute, tourist1 a spus:

Doresc sa atrag atentia asupra unui lucru: anul trecut inainte de inceputul sezonului Morbi si-a luat knockout de nu mai stia pe ce lume este. A ratat sesiunile de teste din Malaezia si Qatar. L-au cules de pe jos fratii.

Acum este tot pe GP24. Se afirma. 

Bine bine,slow starter ok.Dar a avut UN AN la dispozitie.Pe o motoreta pe care iata,cand le-a dat-o la astia zburda toti cu ea.Daca el 1 an se resimte ca s-a accidentat la inceput....

Rezultate 2024 Morbi Screenshot-2025-03-17-at-11-09-29-2024-M

Link spre comentariu

Acum 20 ore, Method a spus:

Mi se pare ca privești foarte obtuz lucrurile.Si ai un dinte împotriva perlelor.

După cum zicea și colegul mai sus,probabil faptul ca a trebuit sa ruleze in pluton i.a ridicat presiunea și s a dus grip ul și atunci e sitting duck - ori cazi ori accepți faptul ca nu te poți pune cu ei nici pe frane nici pe accel.

Yamaha nu își poate face trasele în pluton,iar accelerația nu e ok deloc,deci cum sa se bata cu ei?Și Rins e prost și Q e prost...iar dacă evoluția Honda e justificata doar de combativitatea piloților Honda,înseamnă că Zarco dacă ii da un Ducati l-ar rupe pe MM,nu?Dacă cu Honda "care nu a progresat mai mult decat Yamaha" el a ajuns pe 4 mai mai sa îl atace pe Pecco,Zarco is a genius atunci nu?

Titlul 2015 a fost decis la Valencia în ultima etapa NU la masa verde.

Pai TOTI care au luat titlul din 2000 pana în 2021 au luat titlul cu Rossi pe pistă :

Haydn,Gibernau cât pe-aci,Stoner,Lorenzo,Marquez,Mir,Q.

Asta nu e o justificare "era și Rossi acolo deci titlul e legit

Nu am fost niciodata un mare fan al lui Q, nici inainte sa aflu ca ii plac marjelili. I-am adus critici si atunci ca si acum. 

Chestia cum ca a mers in pluton si s-a ridicat presiunea, bla, bla, nu tine. In afara de lider, TOTI ceilalti piloti merg in pluton si sunt in spatele cuiva. Alora nu li se mai incalzesc gumele??? Nu le mai creste presiunea in pneuri? Ceilalti, din pluton, nu mai incearca sa castige pozitii sau macar sa si le apere pe cele castigate deja, pentru ca incalzesc prea tare pneurile? Inseamna ca omul nu are o strategie clara si in consecinta nu stie ce presiune trebuie sa bage in pneuri. Hai sa nu ii mai cautam scuze. In cursa de sprint, de sambata, cred ca a fost pilotul cu cel mai mare regres, de pe 4, in primul viraj, pana pe 10 (in afara punctelor), la finalul unei curse de doar 12 tururi. Gang bang! Lipsa totala de combat. Bah.. ok.. nu poti sa depasesti, dar macar apara-te, frate... lupta pentru fiecare pozitie. Concluzie: daca perlele afecteaza nivelul de performanta si de combativitate, ma deranjeaza. Cata vreme este pilotul nr 1 de la Yamaha, platit cu 12 milioane pe sezon, de la care toata lumea are asteptari. 

Are limite si talentul lui Zarco. Clar nu este de nivelul lui MM, asa ca comparatia ta este stupida. Dar, cu siguranta, pe un GP24 altele ar fi performantele lui. 

Nu mai dezinforma! Sunt unii, pe aici, care nu au vazut tarasenia si chiar te cred. Inteleg hate-ul fata de Rossi, dar faptele sunt fapte. campionul din 2015 s-a decis la masa verde, cand unul dintre contenderii la titlu a fost trimis la coada grilei. Ce s-a intamplat pe pista a fost doar consecinta. 

Hai nu scoate perle de astea de AI depasit de situatie. Amesteci si confuzezi lucrurile rau de tot. II bagi in aceeasi oala pe Stoner sau MM cu Mir si Q, care au concurat cu Rossi cand italianul era deja matusalemul competitiei? :crack:Stoner a concurat cu un Rossi aflat inca in ascensiune. Cand a venit MM la clasa mare, Rossi depasise apexul carierei si trecuse printr-o accidentare urata, care lasase urme, dar inca era un adversar redutabil. 

Acum 6 minute, Method a spus:

Bine bine,slow starter ok.Dar a avut UN AN la dispozitie.Pe o motoreta pe care iata,cand le-a dat-o la astia zburda toti cu ea.Daca el 1 an se resimte ca s-a accidentat la inceput....

Rezultate 2024 Morbi Screenshot-2025-03-17-at-11-09-29-2024-M

Trebuie sa ai in vedere ca acest GP24 cu care se concureaza in 2025 nu este GP24 de la inceputul sezonului 2024. Apoi daca te uiti la rezultatele lui Morbido, postate de tine, de la jumatatea sezonului 2024 se poate constata o oarecare crestere in performanta. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 3 minute, frigider a spus:

My bad.

Dubios atunci.

Sa ai 1 an întreg și tot după AM :)

Săracu AM a ajuns etalon pt "praf" când el e pe 2 în campionat :))

Da,da numai ca AM anul trecut era pe acel GP23 despre care absolut toti s-au plans,deci e justificabil ce zici tu - sa il luam de etalon.

Ce vroiam sa subliniez e faptul ca dintre toti,Morbi a avut o super sansa.Si nada.

Ceea ce ma face sa cred ca si anul asta va face acelasi nada ca si anul trecut.

Acum 1 minut, xt600 a spus:

Chestia cum ca a mers in pluton si s-a ridicat presiunea, bla, bla, nu tine

Mda.

Daca asa zice el de 2 ani ca e o mare problema pt Yamaha treaba asta...eu ce vrei sa zic?Si Rins spune acelasi lucru.Tu crede ce vrei.

Eu nu am cum sa te conving pe tine de atuurile lui Q,daca tu preferi sa il vezi ca pe un baeat care "nu poate exploata motoreta corect",asta cand toti chiar si de pe vremea lui Rossi il preamareau ca pe fix un baiat care exploata motoreta mult peste ce puteau chiar si nume reputate...e problema ta.

Acum 5 minute, xt600 a spus:

Are limite si talentul lui Zarco. Clar nu este de nivelul lui MM, asa ca comparatia ta este stupida

omg...

Eu doar ti-am atras atentia asupra faptului ca Honda a inregistrat un progres BUN,spre deosebire de Yamaha,iar tu ai expus acea teorie ca de fapt nu Honda,ci pilotii Honda sunt responsabili pt progresul fulminant,si de aia ti-am facut comparatia asta - daca Zarco (si nu motoreta) e responsabil pt faptul ca acum Honda termina lejer pe locurile 5-8 (de unde anul trecut era pe fix ultimele locuri),daca ala duce o motoreta flawed de ultimele locuri anul trecut pana sub podium by himself,inseamna ca daca ii dai un Ducati la da juma de tur celorlalti nu?

Asta conform rationalmentului tau care facea pilotii si doar pilotii "responsabili" pt acest progres.

Acum 12 minute, xt600 a spus:

Nu mai dezinforma! ....campionul din 2015 s-a decis la masa verde

Te contrazic toate datele oficiale - 2015 MotoGP World Championship

Intra si pe site'ul motogp.com,sa imi arati si mie unde scrie ce delirezi tu.

Deci nu ma mai acuza ca eu dezinformez,cand eu citez date oficiale.

Ce visezi tu sau ce inchipuiri ai e problema ta,eu sunt interesat de facts.

Ca esti sau nu de acord cu penalizarea data tribunului pt ca a lovit un alt concurent in dinti,e problema ta.Eu doar am enuntat the facts.

Acum 16 minute, xt600 a spus:

II bagi in aceeasi oala pe Stoner sau MM cu Mir si Q, care au concurat cu Rossi cand italianul era deja matusalemul competitiei?

Exact asta vroiam sa subliniez - faptul ca s-au castigat niste titluri cu Rossi in competitie,nu inseamna neaparat un mare lucru.

Link spre comentariu

Acum 23 minute, xt600 a spus:

Nu mai dezinforma! Sunt unii, pe aici, care nu au vazut tarasenia si chiar te cred. Inteleg hate-ul fata de Rossi, dar faptele sunt fapte. campionul din 2015 s-a decis la masa verde, cand unul dintre contenderii la titlu a fost trimis la coada grilei. Ce s-a intamplat pe pista a fost doar consecinta. 

Bai dar terminati cu stupizenia aia, chiar daca Rossi ar fi plecat de pe pozitia lui normala din grila tot ar fi trebuit sa se alinieze multe alte planete ca el sa poata castiga acel campionat. Era cumva cum a fost anul trecut la Valencia, Pecco ar fi avut o sansa daca murea Jorge Martin. Atat. I cadea un ghiveci in cap si murea, sau se prabusea avionul cu el. Altfel nu. Nici macar nu avea cum sa cada Jorge Martin ca nu trebuia sa traga, trebuia doar sa se plimbe pe circuit pt 20+ de ture.

La fel si in 2015 Rossi cu Lorenzo, Lorenzo tot ce trebuia sa faca era sa participe, Rossi trebuia sa castige acea cursa si Lorenzo sa intre in coma, cam asta trebuia sa se intample si evident ca nu s-a intamplat. 

Vai ca l-au trimis la coada grilei, puteau sa il trimita si 4 pozitii in fata fata de Pole si tot nu ar fi luat campionatul pt ca pur si simplu nu l-ar fi meritat. 

Cand castigi un campionat il domini, nu ai nevoie de tot felul de alineri de planete si calcule complicate in ultima etapa, aia deja e cartoneala ieftina.. 

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 25 minute, B.B. a spus:

La fel si in 2015 Rossi cu Lorenzo, Lorenzo tot ce trebuia sa faca era sa participe, Rossi trebuia sa castige acea cursa si Lorenzo sa intre in coma, cam asta trebuia sa se intample si evident ca nu s-a intamplat. 

vorbesti aiurea colegu, dar tare aiurea!

Rossi conducea in acel campionat cu 7 puncte, cand s-a intrat in ultima etapa!

deci tot ceea ce trebuia sa faca, era sa termine FIX in urma lui JLo!!!!, asta in ipoteza ca Lorenzo castiga cursa

daca nu castiga Lorenzo, putea sa termine si cu 2-3 locuri in urma lui

AVEA 7 PUNCTE AVANS!!

dar a fost trimis pe ultima pozitie din grila la start...., si a reusit sa recupereze pana pe locul4

n-a mai putut trece de scutul spaniol, Dani si mm, ca deja erau prea in fata

Link spre comentariu

Acum 4 minute, apriliacluj a spus:

vorbesti aiurea colegu, dar tare aiurea!

Rossi conducea in acel campionat cu 7 puncte, cand s-a intrat in ultima etapa!

deci tot ceea ce trebuia sa faca, era sa termine FIX in urma lui JLo!!!!, asta in ipoteza ca Lorenzo castiga cursa

daca nu castiga Lorenzo, putea sa termine si cu 2-3 locuri in urma lui

AVEA 7 PUNCTE AVANS!!

dar a fost trimis pe ultima pozitie din grila la start...., si a reusit sa recupereze pana pe locul4

n-a mai putut trece de scutul spaniol, Dani si mm, ca deja erau prea in fata

Exact! Cei mai noi, nu stiu lucrurile astea, iar unii din cei vechi uita, sau se fac ca uita. In 2015 avea o sansa foarte mare la titlu. 

Link spre comentariu

Acum 55 minute, xt600 a spus:

Exact! Cei mai noi, nu stiu lucrurile astea, iar unii din cei vechi uita, sau se fac ca uita. In 2015 avea o sansa foarte mare la titlu. 

Eu nu tin minte asa ceva, stiu ca tot timpul s-a chinuit sa se tina de Lorenzo.. cu punctajul. 

Editat de B.B.
Link spre comentariu

Acum 52 minute, B.B. a spus:

Eu nu tin minte asa ceva, stiu ca tot timpul s-a chinuit sa se tina de Lorenzo.. cu punctajul. 

rau tii minte!

tot timpul era inaintea lui, Lorenzo in ultima etapa a trecut in fruntea clasamentuluisi a luat titlul

nevermind 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, xt600 a spus:

Avea prima sansa, nu o sansa mare☺️, trebuia sa termine in spatele lui Lorenzo dc acesta termina pe podium. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Cand castigi un campionat il domini, nu ai nevoie de tot felul de alineri de planete si calcule complicate in ultima etapa, aia deja e cartoneala ieftina.. 

stiu eu unul, MM, care a luat asa la cartoneala ieftina vreo 2-3 titluri!!!! :) :) :) :)

in fine, case closed, hai sa lasam istoria

cine  stie, stie, 

iar cine nu stie sau a uitat, oricum nu conteaza :)

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

Eu nu am cum sa te conving pe tine de atuurile lui Q,daca tu preferi sa il vezi ca pe un baeat care "nu poate exploata motoreta corect",asta cand toti chiar si de pe vremea lui Rossi il preamareau ca pe fix un baiat care exploata motoreta mult peste ce puteau chiar si nume reputate...e problema ta.

Deci nu ma mai acuza ca eu dezinformez,cand eu citez date oficiale.

Ca esti sau nu de acord cu penalizarea data tribunului pt ca a lovit un alt concurent in dinti,e problema ta.Eu doar am enuntat the facts.

Exact asta vroiam sa subliniez - faptul ca s-au castigat niste titluri cu Rossi in competitie,nu inseamna neaparat un mare lucru.

Traiesti in trecut si te agati de declaratii dintr-un trecut indepartat. tare indepartat. Decalaratiile acelea au fost facute cand tanarul Quartararo venise la Yamaha, pe o motocicleta dezvoltata de Tribun si Vinales, o motocicleta care inca livra performanta si era foarte prietenoasa. Numai buna pentru un incepator si la care Q s-a adaptat admirabil, intr-adevar. Trebuie vazut insa si contextul: Vinales nu a stiut niciodata de ce merge tare sau incet, iar Rossi, cum spuneam, era deja un bunicut, care inca nu se dadea dus de la circuit. In acest context, Q a stralucit. Intre timp, frantuzul a stricat motoreta aia, iar acum munceste sa o dreaga. Nu mai este acel Q, despre care se vorbea atunci elogios si nici mobra actuala nu mai este cea de atunci. Nu mai are psihicul necesar, nu mai este dispus sa riste (daca a fost vreodata), nu mai este nici in forma fizica de acum 6 ani. Rezultatele lui vorbesc. Ok. Nu ai mobra de castigat titlul si nici de podium, dar actuala motocicleta este clar o evolutie, capabila de clasari regulate in top 6-8. El se taraie la limita punctelor. 

Nu citezi nici o data oficiala. Nu cred ca mai tii minte nici pentru ce a fost penalizat Rossi. Faptele sunt ultimele care te intereseaza, nu iti place tribunul. Punct!

Cum spuneam, nici nu mai stii pentru ce a fost trimis Rossi la coada plutonului, in conditiile in care oficial, nu s-a putut demonstra ca Rossi l-a lovit pe Marc. 

Pentru tine nu este mare lucru, dar este nerelevant ceea ce crezi tu. Eu am mentionat ce a spus Stoner. Se pare ca pentru el conteaza. 

Acum 36 minute, damager a spus:

Avea prima sansa, nu o sansa mare☺️, trebuia sa termine in spatele lui Lorenzo dc acesta termina pe podium. 

Da. :ok:

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 8 minute, xt600 a spus:

Traiesti in trecut si te agati de declaratii dintr-un trecut indepartat.

Mda,eu traiesc in trecut si tu plangi ca Rossi nu a luat titlul X acum 10 (ZECE) ani pe aici,a fost furat "nu s-a demonstrat" ca l-a lovit pe Memelu in dinti (trebuiau sa faca reconstituirea,proces penal cu dovezi,fond apel recurs) mese verzi samd,si te deranjeaza cand iti explic faptul ca acel campionat a fost decis pe pista.

Subiecte patetice de acum 10 ani,dar eu traiesc in trecut.Ok.

Quartararo e praf - din vina lui merge Yamaha prost,e bine?Happy?Ieeei.

Iti dai seama ca tu lauzi o echipa care si daca prin absurdul absurdului Quartararo ar fi exact precum zici,tot vina ei ar fi ca l-a tinut atata timp ba i-a mai dat si ditai salariul?Cata fractura de logica sa ai?

Acum 17 minute, xt600 a spus:

nu iti place tribunul. Punct!

True.Nu imi plac bullies,aroganti si agresivi atunci cand nu sunt rapizi si vad cum pierd si ii depaseste altul mai rapid.

De aceea nu il suportam pe Fenatti.

De aceea nu imi place nici Marquez si "exprimarea" lui pe pista cu ceilalti.

Cand dai cu piciorul intr-un concurent la orice nivel (de nivelul acela de titlu mondial nu mai zic),si la fel cand lovesti intentionat alt concurent se cheama ca esti un meltean prost si arogant care nu mai poti replica altfel si mori de ciuda ca esti batut pe pista - valabil pt ambii frumosi - Rossi si MM.

Dar in fine,nici nu vroiam sa deschid acest gen de subiecte.De fapt nici nu cred ca eu am deschis asemenea subiect...ca sa iti fac pe plac :

Q e un prostalau care nu exploateza motoretea corect,titlul 2015 a fost decis la masa verde,eu traiesc in trecut.Ramble on.

Revenind la subiecte normale :

Conferinta de presa Argentina

Main points :

- MM nu s-a simtit bine deloc cu med rear si la un moment dat (dupa ce era sa o culce ca i-a plecat spatele) a zis "lasa ca e bine si locul 2",nu ii venea sa creada ca fratiorul merge mai tare decat el in corner 6 (de stanga), dar dupa aia a vazut ca mezinul pe gume uzate e mai slow decat el asa ca a decis sa go 4it dar din ce zice si el si comentatorii foarte cu grija - se vede ca AM nu e un jalon pt el ca restul pilotilor pe care ii depaseste.

- Lui AM ii place f mult GP24,a pendulat intre soft si med rear,a ales ca MM si Pecco,multumit de weekend si ca a fost f aproape de MM (fata de Thailand) - comentatorul a zis ceva in genul "lasa ca poate il bati next time...pe Cota",AM a dat din cap ceva in genul "yeah,right,fix" :)

Link spre comentariu

Acum 2 minute, danypop a spus:

Mno asta vroiam sa scriu si eu. Cum măh, regele la căzături care este, sa termine el 2 we de cursa si cu ce rezultate, si sa nu o puna el jos macar asa de control macar o data, pfff... :huh:

Am auzit ca unii îl numesc Crashquez.

De unde or fi venit cu porecla asta? :laugh:

Și o bucata amuzanta de interviu cu fratele netalentat 

Iti dai seama ca după titlul 2,3 4,5,6,7 sau 8 te resemnezi naibii :)

Link spre comentariu

Acum 5 ore, xt600 a spus:

Daca e cineva care a distrus yamaha (si honda) aceea e Ducati. Daca urmaresti timpii, ei au scazut, dar nu in ritmul in care a scazut ducati timpii. In rest, toate asta ca un pilot sau altul a distrus dezvoltarea sunt niste mituri. Pilotii cer niste lucruri si inginerii se dau cu capul de pereti sa le faca.

Q a cerut putere...cand vezi cum te depasesc ducati-urile pe linia dreapta ce sa ceri? Stabilitate pe frana, cand ducati punea cativa metri buni pana in viraj? 
ducati a fost tot timpul o motoreta puternica, stabila pe frana si rapida pe acceleratie pentru ca era mai lunga. Problema ei era sa coteasca si sa nu omoare fizic pilotul. 
lucruri care le-au rezolvat extrem de bine cu aero si electronica.

in rest, totul e poveste. 

Link spre comentariu

Acum 26 minute, damager a spus:

Daca e cineva care a distrus yamaha (si honda) aceea e Ducati.

:bow:

...si lipsa de reacție (ani și ani la rand) la progresele inregistrate de Ducati.

Lipsă care,iată,persistă si in 2025 la Yamaha indiferent de cât wishful thinking practică atat lumea pe aici cât și cei din boxa Yamaha.

Rezultatele spun o poveste dură,și continuă să spună același lucru și în 2025.

Acum 1 oră, frigider a spus:

Aștept interviu cu Cal care sa zică

"i told you so."

True true.

Faptul ca nu (mai) cade absolut deloc și totodată rulează de pe 1 ma sperie și mai mult.

Cota nu îl voi lua de etalon,dar dacă fluieră tot asa și la Doha și la Jerez...Houston,we've got a problem.

Și chestia și mai nasoala e ca o sa o avem 2 ani de acum încolo - cine naiba îl poate opri pe asta?

Link spre comentariu

Morbidelli e o prună. Bun. Dar campionul mondial pe care l-am depășit pe pistă ce e atunci? :huh:

crashquez pt că a căzut de cele mai multe ori. Acum pare că merge relaxat și nu are de ce să cadă, asta dă de gândit.

Fratele Alex l-a lăsat să treacă, restul e vrăjeală că mai rapid, că plm!

Link spre comentariu