Sari la conținut

3. Red Bull Grand Prix of The Americas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 302
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 1 oră, apriliacluj a spus:

Morbi, Tirbusonu, Bez, Binder, Badti au sansa sa nu prinda urmatoarea etapa. Diggia e deasupra liniei...

Jaleee ce slab merg....

Plm, Satana aproape 1 sec peste restu'

Best race lap - Vinales, 2024: 02:02.575

Timpul lui Mimisor: 02:02.929. In conditii mixte.

Lui Bagnaia, i-a dat +1.530. Il umileste. 

Nu prea mai sunt multe de spus. 

Margelatu, iar in afara Q2... Miller, pe 6, i-a dat 6 zecimi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cică MM a căzut ieri in sesiunea de dimineață, deci a spart gheața pe sezonul ăsta. Nu am văzut sesiunea respectivă pt ca am uitat de ea. (Mai bine zis de ora la care e..)

Ieri in sesiunea de seară la un moment dat Pecco a incercat sa stea dupa MM la un tur rapid dar MM s-a făcut ca isi pierde feeling-ul si a lăsat-o moale.

Acum 6 ore, frigider a spus:

altu de carton. :) 

Miller e carton de-ala de cofraje de ouă, e mai tare cand sta drept dar se rupe ușor daca tragi de el.

Link spre comentariu

Acum 13 minute, B.B. a spus:

Miller e carton de-ala de cofraje de ouă, e mai tare cand sta drept dar se rupe ușor daca tragi de el.

:)))

Acum 18 minute, B.B. a spus:

Cică MM a căzut ieri in sesiunea de dimineață, deci a spart gheața pe sezonul ăsta. Nu am văzut sesiunea respectivă pt ca am uitat de ea.

am impresia ca MM poate sa faca highside pe orice moto, orice setari, orice tot.

https://www.motogp.com/en/videos/2025/03/28/it-was-my-mistake-marquez-analyses-his-crash-after-reasserting-his-pace/522565

s-a cobit singur, in conferinta de presa a zis ca tocmai pt ca ii place mult si toti se asteapta sa castige e ceva presiune.

Acum 7 ore, xt600 a spus:

Best race lap - Vinales, 2024: 02:02.575

Timpul lui Mimisor: 02:02.929. In conditii mixte.

Lui Bagnaia, i-a dat +1.530. Il umileste. 

timp facut pe "a 2-a" moto.

alta super putere a lui MM. strica moto "de baza", ia moto a 2a si -i da full cox.

multi au probleme cu "cealalta moto".

Link spre comentariu

Acum 10 minute, frigider a spus:

alta super putere a lui MM. strica moto "de baza", ia moto a 2a si -i da full cox.

True that

A zis bine Cocu - dacă nu cadea Zarcoiu,Pecco era iar în Q1

Acum 16 ore, Kagemusha a spus:

Hai, că Pecco e unul dintre cei mai educați și rezervați în declarații, gen Dovi sau Dani Pedrosa, și la fel de elegant pe pistă. Doar că nu e la fel de inteligent și mai scapă câte un porumbel.

:agree:A nu se uita anul 2023 când îl acuza JM voalat de toate shiturile și 2024 când a fost multă presiune pusa pe el la sfârșit de ani și de fiecare data a fost foarte fin în declarații.

Dar intradevar câteodată da cu bata în baltă.

Acum 13 ore, xt600 a spus:

Nu exagerez. Nu l-ai vazut cum merge. Omul este talent indiscutabil. Peste multi care sunt acum la clasa MotoGP si il includ aici si pe Pecco.

Exagerezi.

Nu l-am văzut nici nu ma interesează cum merge pe moto de sbk.

Vreau sa îl vad cum merge pe moto de gp.Si pana la proba contrarie eu zic ca merge prost.

Nici eu nu sunt fan Pecco dar îl judeci greșit-din câte îmi aduc eu aminte pt titlurile la clasele mici s-a bătut cu meseriași și a fost mai bun.4real.La clasa mare intradevar a avut vant din pupa.Dar nu cred ca exista termen de comparație între Bagnaia și turkish delight.

Vom vedea dacă vine în gp.eu mizez pe rezultate similare cu ceilalți piloti care au venit din sbk în gp.

Acum 13 ore, xt600 a spus:

Scoate tesla din enumerare. Dupa perlele si manifestarile destul de dubioase ale CEO, dl. Musk, actiunile au scazut cu cca 50%. In (M)UE, vanzarile Tesla s-au dus la vale. Daca continua asa si daca nu il trage de maneca pe Trump, sa o lase mai moale cu taxele comerciale si tendintele anexioniste, parca vad ca Tesla va fi istorie

Vorbeam de brand awarness nu de politica - dacă întrebi pe un desculț din Angola sau Mozambic de Tesla sau ii arati acel T,sunt convins ca va ști ce este.In ciuda faptului ca Tesla nu si-a făcut neam reclama si e veche din...2008?deci de ieri față de bmw și vag group.

Firma are brand awarness masiv.

Aparte de politică,acțiunile Tesla erau umflate masiv de speculații proaste as spune și de investitorii excitati de "revoluția Ai și "magnificent 7"...nici acum nu mi se par a fi la valoarea reala - nu reflecta profiturile firmei.

Asta nu e problema lui Musk e vorba mai mult de excitatii de la bursă.Nu înseamnă că firma o duce rău...aaa,ca au scăzut vânzările asta e altceva,au scăzut vânzările auto în general și mai mult vânzările ev în special.

E acea recesiune pe care nu vrea nimeni sa o recunoască...

Dar vis a vis de "cum s-au dus în cap acțiunile Tesla și se duce compania pwli de suflet" daca te uiți la indicele P/E adică profit fata de earnings după care se vede valoarea cât de cât normala a unei companii...indicele e la 27 parca pt tot S&P'ul ceea ce e maxim istoric,adica 27 e f mult,un indice 25 e ff mare,iar Tesla chiar după ce a scazut binișor vad eu bine ca e la fuckin 130?omg

Mai ar3 mult și bine de scazut Tesla pt a ajunge la o valoare cât de cât normala....tech bubble masiv,similar dotcom bubble din anii 99...

Link spre comentariu

Acum 1 oră, B.B. a spus:

MM a căzut ieri in sesiunea de dimineață, deci a spart gheața pe sezonul ăsta. Nu am văzut sesiunea respectivă pt ca am uitat de ea.

Pfff, cum ai ratat momentul! Dar au dat reluări peste reluări, și seara.

Acum 1 oră, Method a spus:

A zis bine Cocu

Altu'... 🤦‍♂️ Am fost obligat să mă uit la primate pt fp2, nici ăștia nu-s mai breji decât digifonfii! 🤬

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

timp facut pe "a 2-a" moto.

Nu cred ca au relevanta la el, fineturi de genul asta... moto1, moto2... 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Method a spus:

Nu l-am văzut nici nu ma interesează cum merge pe moto de sbk.

Vom vedea dacă vine în gp.eu mizez pe rezultate similare cu ceilalți piloti care au venit din sbk în gp.

Dar vis a vis de "cum s-au dus în cap acțiunile Tesla și se duce compania pwli de suflet" daca te uiți la indicele P/E adică profit fata de earnings după care se vede valoarea cât de cât normala a unei companii...indicele e la 27 parca pt tot S&P'ul ceea ce e maxim istoric,adica 27 e f mult,un indice 25 e ff mare,iar Tesla chiar după ce a scazut binișor vad eu bine ca e la fuckin 130?omg

Mai ar3 mult și bine de scazut Tesla pt a ajunge la o valoare cât de cât normala....tech bubble masiv,similar dotcom bubble din anii 99...

Atunci nici nu ar trebui sa avem discutia asta. Practic, nu vorbesti in cunostinta de cauza.

Nici eu nu cred ca va face mare branza, dar nu din motivele pe care le ai tu in vedere. Pur si simplu, MotoGP este alta specializare. In momentul de fata, avand in vedere complexitatea materialului de concurs, multimea de variabile care intra in ecuatia succesului, daca nu esti crescut in competitie, nu sunt sanse mari sa faci performanta, oricat talent ai avea. In alta ordine de idei, turcul va veni pe o motoreta cel mult mediocra, la ce performante te astepti? 

Aici nu te contrazic. Cu siguranta, te pricepi mai bine la actiuni si chestiuni economice. Eu doar semnalam o stire despre caderea actiunilor Tesla. 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Altu'... 🤦‍♂️ Am fost obligat să mă uit la primate pt fp2, nici ăștia nu-s mai breji decât digifonfii! 🤬

O placere sa-l aud pe Bacila in comentariul de pe Prima. 

Link spre comentariu

Apropo de campioni de carton,ma uitam la turul Cataluniei (sunt fan ciclism) și vine o cursa de supersport (nu știu cum se raportează aceasta clasa la sbk samd,dar tribune goale) am văzut destule nume din moto3/moto2...bai nu am văzut eu bine ? Marele" campion moto3 Jaume Masia e la clasa asta supersport?Masia care l-a lovit de 2 ori în cursa decisiva pe Ogura și asa a reușit sa ia titlul?

Nasol sa îl "bați" pe Ogura și tu sa ajungi într-o competiție obscura și ala în motogp și sa meargă și bine nu? :D

Chiar vroiam sa întreb unde a dispărut Masia,ca anul trecut își făcuse debutul la moto2 cu surle și trâmbițe...

Acum 4 ore, xt600 a spus:

Practic, nu vorbesti in cunostinta de cauza.

Nici eu nu cred ca va face mare branza

Eu nu am spus în nici un moment ca l-am urmărit pe băiatul ala,nu sunt interesat de competiția respectivă.

Am spus doar ca în general cred ca cei din competițiile inferioare au ajuns acolo pt ca sunt inferiori celor fin gp ca și talent,și nu exista pe acolo diamante în țărână.

Nu am zis ca nu o fi bun la ce face,dar nu e peste Pecco.

Îmi place ca tu nu îmi dai dreptate dar ești de acord cu mine :crack:

Eu zic ca Pecco dacă îl aduci în sbk,ii va înșira pe copii ca mărgelele pe sfoară.

Link spre comentariu

Acum 6 ore, ENEOS a spus:

In cazul tau, trebuie sa alegi din doua rele, cea mai puțin rea. Daca nu te mulțumesc variantele de comentariu din Romania, încearcă să te uiți pe ceva programe străine. Din cele spuse aici pe forum, englezii știu foarte bine ce vorbesc.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Apropo de campioni de carton,ma uitam la turul Cataluniei (sunt fan ciclism) și vine o cursa de supersport (nu știu cum se raportează aceasta clasa la sbk samd,dar tribune goale) am văzut destule nume din moto3/moto2...bai nu am văzut eu bine ? Marele" campion moto3 Jaume Masia e la clasa asta supersport?Masia care l-a lovit de 2 ori în cursa decisiva pe Ogura și asa a reușit sa ia titlul?

Nasol sa îl "bați" pe Ogura și tu sa ajungi într-o competiție obscura și ala în motogp și sa meargă și bine nu? :D

Chiar vroiam sa întreb unde a dispărut Masia,ca anul trecut își făcuse debutul la moto2 cu surle și trâmbițe...

Cu Sasaki s-a contrat in 2023. Sasaki inca este la Moto2. Ogura a concurat pana in 2020 la Moto3. 

Ma uit si eu acum la cursa 1 din sbk. Toprak e pe primul loc. Sper ca dupa cursa sa planga in legatura cu faptul ca nu e corect sa se concureze in Cupa BMW si ca trebuie sa-i fie incetinita motocicleta pentru a da sanse si altora. 

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Method a spus:

Eu nu am spus în nici un moment ca l-am urmărit pe băiatul ala,nu sunt interesat de competiția respectivă.

Am spus doar ca în general cred ca cei din competițiile inferioare au ajuns acolo pt ca sunt inferiori celor fin gp ca și talent,și nu exista pe acolo diamante în țărână.

Nu am zis ca nu o fi bun la ce face,dar nu e peste Pecco.

Îmi place ca tu nu îmi dai dreptate dar ești de acord cu mine :crack:

Eu zic ca Pecco dacă îl aduci în sbk,ii va înșira pe copii ca mărgelele pe sfoară.

In ce lume traim☺️. A ajuns wsbk o competite obscura. 
faptul ca tu nu urmaresti SSP nu inseamna ca e o competite obscura.

Link spre comentariu

A zis bine Peco. 

Asta nu e Argentina.

E mai rău.

Chiar acum, MirceaB a spus:

Dupa ce s-a intamplat pana acum de la inceputul sezonului, cred ca numele corect al acestei competitii este "Cupa Ducati-Marquez 2025"

Nu chiar, Digia e pe 2.

A, sau zici de ducati 1.2.3 :)

Link spre comentariu