mikonos Postat Duminică la 19:34 Share Postat Duminică la 19:34 Uahahahaha :)))) i a dat o barbosu la cioc. A căzut mizeria pe jos, unde i e locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Duminică la 19:34 Share Postat Duminică la 19:34 astea-s cursele ce-mi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Duminică la 19:34 Share Postat Duminică la 19:34 Au dat femeile Bagnaia cu tamaie d-aia de-a lor prin boxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 19:35 Share Postat Duminică la 19:35 He he heee.. a cazut Marquez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Duminică la 19:35 Share Postat Duminică la 19:35 Diiiii si yhaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Duminică la 19:35 Share Postat Duminică la 19:35 Acum 18 minute, tourist1 a spus: Pariul meu e ca MM se imprastie in seara asta. of, of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Duminică la 19:36 Share Postat Duminică la 19:36 Acum 1 minut, tourist1 a spus: A cazut si v-am pupat! I-am dat cu acatista sa puta. Daca nu iesea nimic, maine mergeam la vrajitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 19:36 Autor Share Postat Duminică la 19:36 Hai ca s-a penalizat singur. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 19:37 Share Postat Duminică la 19:37 Ce hateri sunteți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Duminică la 19:37 Share Postat Duminică la 19:37 Ce dueluri frumoase intre MM si Savadori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 19:38 Share Postat Duminică la 19:38 @B.B., ești bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Duminică la 19:38 Share Postat Duminică la 19:38 Chiar acum, ENEOS a spus: @B.B., ești bine? Probabil nu a urmarit, nu stie, nu a auzit. Ba, dar saracul asta de Mir... Astia si-a luat adevarat blesteme dupa camionatul ala din 2020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Duminică la 19:39 Share Postat Duminică la 19:39 In caz de ceva, fac cinste cu coliva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Duminică la 19:39 Share Postat Duminică la 19:39 Chiar acum, nike a spus: In caz de ceva, fac cinste cu coliva O dai la mai multe lingurite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Duminică la 19:44 Share Postat Duminică la 19:44 (editat) Ce umilința pt Vin, să se chinuie cu un MM93 fără scăriță, care-și ține piciorul agățat în carenă și pe țeava de eșapament Editat Duminică la 19:44 de wolfybv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Duminică la 19:47 Share Postat Duminică la 19:47 Acum 9 minute, ENEOS a spus: Ce hateri sunteți! Si haterii e uoameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 19:52 Share Postat Duminică la 19:52 Lui Zarco i s-au dus pneul spate de la overspinning și a pierdut fața. digifonfii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Duminică la 19:56 Share Postat Duminică la 19:56 Hai ca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 19:58 Share Postat Duminică la 19:58 pff e regizat, prea se ducea in fata MM :))) *se bucura peco de parca castigase cu MM pe circuit *pana acum am avut dreptate, peco a castigat nu cu MM pe pista daca ramanea pe circuit mm puncta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Duminică la 19:59 Share Postat Duminică la 19:59 Unde s-a trezit si Bag sa castige... unde nu obtinuse nici macar un podium pana ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Duminică la 20:00 Share Postat Duminică la 20:00 Wtf? AM73 lider in campionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 20:00 Share Postat Duminică la 20:00 Acum 47 minute, tourist1 a spus: Este total jenant sa domini primele curse, sa ai cea mai buna motocicleta si sa faci gesturi de genul acesta. Si problema nu e la ei, ci la oficialii de cursa care cred ca acum nu cauta cum sa penalizeze prostia asta, ci cum sa se scuze ca nu penalizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 20:02 Share Postat Duminică la 20:02 party Acum 1 minut, wolfybv a spus: Wtf? AM73 lider in campionat? N-are ce căuta în GP netalentatu', dacă nu era frac'su - pe jos - nici lider n-ar fi fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 20:05 Share Postat Duminică la 20:05 Mda...mi s-a adeverit premonitia,... ca cineva cade.. Foarte buna cursa lui Miller si extrem de slaba cea a lui Quartararo... Pacat pentru Zarco. A mers superb pana la cazatura. Fermin, la fel... pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 20:05 Share Postat Duminică la 20:05 (editat) se vede nivelul unor colegi, cade mm si gata, viata lor are sens :))) plm, atata poti, atata faci. cand o sa cada Peco o sa faceti parastas? Editat Duminică la 20:05 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate