Mihaicretu25 Postat ieri la 12:57 Share Postat ieri la 12:57 Vă salut. Sunt interesat sa achiziționez un scuter 125cc și oscilez între Mitt 125 GTS și Barton 125 B -MAX. Bugetul meu este de 3000 euro. Apreciez fiecare sfat sau recomandare. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat ieri la 14:45 Share Postat ieri la 14:45 Salut! Dacă vrei 125/200cmc, la banii ăștia găsești Kymco sau Sym, lasă chinezăriile deoparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat ieri la 15:07 Share Postat ieri la 15:07 Salut, si eu tot Kymco zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 18:12 Share Postat ieri la 18:12 Acum 5 ore, Mihaicretu25 a spus: Vă salut. Sunt interesat sa achiziționez un scuter 125cc și oscilez între Mitt 125 GTS și Barton 125 B -MAX. Bugetul meu este de 3000 euro. Apreciez fiecare sfat sau recomandare. Mulțumesc. Ambele sunt doua chinezarii. Si un rirlu mai anost pentru topic nu gaseai?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 19:54 Share Postat ieri la 19:54 Sym kimko honda yamaha dar toate sunt usor peste 3000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 20:55 Share Postat ieri la 20:55 (editat) 1 oră în urmă, ianachim a spus: Sym kimko honda yamaha dar toate sunt usor peste 3000 Pai oricum pe langa banii aia trebuie sa mai aiba o rezerva pentru inmatriculare, asigurare, echipamente etc. Si rezerva aia ar trebui sa acopere si extra bugetul. Deci din start 3000 ar trebui sa fie 3500 (plus echipamentele). Si atunci poate sa isi ia ceva serios, nu chinezariile Mitt si Barton. Asfalt uscat. P.S. Imi permit sa recomand https://www.olx.ro/auto-masini-moto-ambarcatiuni/scutere-atv-utv/q-scuter/?currency=EUR&search[filter_float_year:from]=2023&search[filter_float_rulaj_pana:to]=1000&search[filter_float_enginesize:from]=120&search[filter_float_enginesize:to]=130 Editat ieri la 21:01 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 21:14 Share Postat ieri la 21:14 Hai, măi, câți scuteriști ai văzut cu echipament? Cel mult cască + mănuși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu_viteza Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Si, la Kymco unde ai piese de schimb si service in Romania? Eu n-am fost multumit de niba si mai ales de preturile in opinia mea mult umflate. Ai nevoie de ceva, ce faci, comanzi orice rahatel din afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 2 ore, lulu_viteza a spus: Si, la Kymco unde ai piese de schimb si service in Romania? Eu n-am fost multumit de niba si mai ales de preturile in opinia mea mult umflate. Ai nevoie de ceva, ce faci, comanzi orice rahatel din afara? Daca la Kymco nu gasesti piese, sa vezi cate gasesti la Mitt si Barton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Alea le schimbi cu totu', că orice reparație înseamnă să mai cumperi încă o dată ceuncenu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă 1 hour ago, Ruginel said: Daca la Kymco nu gasesti piese, sa vezi cate gasesti la Mitt si Barton. Taci, habar nu ai tu, vitezanu' stie mai bine! Mai trebuie sa apara Sandu sa spuna despre Sym ca sunt de cacao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 3 ore, lulu_viteza a spus: Si, la Kymco unde ai piese de schimb si service in Romania? Eu n-am fost multumit de niba si mai ales de preturile in opinia mea mult umflate. Ai nevoie de ceva, ce faci, comanzi orice rahatel din afara? Majoritatea pieselor de schimb sunt aftermarket, daca nu cumperi direct de la ei.. se vor strica in scurt timp ceea ce va face bunul ca fiind de criticat. Atata timp cat noi ca tara nu producem nici macar bujii, normal ca vei cumpara piesele din 'afara' din depozitele producatorului. Referitor la preturile umflate, fiecare trebuie sa manance si sa bea o apa in timpul zilei, mai ales cei ce percep taxe pentru munca pe care tu o depui. Arunca un ochi peste ceea ce presupune sa ai o firma si sa livrezi acel rahatel de care zici. Referitor la scooterele chinezesti, da, preturile sunt accesibile.. dar daca aveau aceeasi calitate cu cele facute de catre aprilia/piaggio costau ca alea. Pana la urma producatorii cauta acelasi profit vorbind procentual, acum depinde de fiecare ce intelege prin "sunt prea sărac să cumpăr lucruri ieftine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Eu l-as intreba pe Lulu, daca preturile la Kymco sunt umflate, ce parere are de, Honda, Yamaha, Piaggio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 8 ore, Lucian_M a spus: Hai, măi, câți scuteriști ai văzut cu echipament? Cel mult cască + mănuși. Io: casca, manusi, geaca/sacou, pantofi inalti Ce-i drept, in afara de casca, nu prea am vazut la scuteristi. Or fi luat modelul "colegilor de miare" care au acelasi unic echipament: casca. Manusile sunt interzise, iar de pantaloni si ghete nu are rost sa mentionam, oricum e prea cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaicretu25 Postat 15 ore în urmă Autor Share Postat 15 ore în urmă Mulțumesc pentru sfaturi. Doar pentru scuter am buget de 3000, pentru echipament și asigurare am alți bani. Să înțeleg că trebuie să aleg între Kymco și Sym. Mulțumesc încă o dată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, Mihaicretu25 a spus: Mulțumesc pentru sfaturi. Doar pentru scuter am buget de 3000, pentru echipament și asigurare am alți bani. Să înțeleg că trebuie să aleg între Kymco și Sym. Mulțumesc încă o dată. Kymco / Sym noi sau Yamaha / Honda sh. Acum 4 ore, Microbec a spus: Taci, habar nu ai tu, vitezanu' stie mai bine! Mai trebuie sa apara Sandu sa spuna despre Sym ca sunt de cacao. Mda… E greu cu multe piese si la marcile consacrate, ca nu sta nimeni sa aiba stocuri de diverse lucruri, daramite la ChingChong Editat 11 ore în urmă de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Ma bag nitel in seama. HOnda SH300 e cam pe val- preturi super ok pe zona second hand. Pentru ca a aparut B+ si preturile la 125 au crescut aiurea. Am gasit SH300 (201x) cu 2xxx eur iar similar la sh125 pe la 3k. Am un amic care pleaca sa si aduca unul din Germania - de asta stiu mai in amanunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Salut La un pret de 2390 eu poti achizitiona un scuter Yamaha RayZR 125 nou Detin unul achizitionat in anul 2024 - versatil/usor de manevrat in tarficul greu din orasele mari, usor (99 kg); - 10 cai putere, motor 4 timpi, SOHC, 2-supape, răcit cu aer, cu aprindere start- stop (opriea motorului la semafor), far led, bord digital Face aceeasi treaba ca o Honda SH 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaicretu25 Postat 10 ore în urmă Autor Share Postat 10 ore în urmă Am uitat să menționez că am 1.90 m și 100 kg, de aceea caut ceva pe măsură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) La un 1.80 m si 105 kg incap pe el Ar merge un parbriz mai inalt Editat 9 ore în urmă de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Salut. Incearca sa iei ceva cu Rabla moto si poti deja sa te uiti la ceva de 4000 E (fara Rabla), gen SYM Cruisym 125 (mare, dotari bune) sau SYM Adx 125 (supensii f bune, spatiu bun). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 7 minute, Ovidiu M a spus: Salut. Incearca sa iei ceva cu Rabla moto si poti deja sa te uiti la ceva de 4000 E (fara Rabla), gen SYM Cruisym 125 (mare, dotari bune) sau SYM Adx 125 (supensii f bune, spatiu bun). Cruisym 125 are 180 kg oricand as alege un scuter de 125 la maxim 130 kg chiar si mai mic dimensional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă 1 oră în urmă, sprike a spus: Salut La un pret de 2390 eu poti achizitiona un scuter Yamaha RayZR 125 nou Detin unul achizitionat in anul 2024 - versatil/usor de manevrat in tarficul greu din orasele mari, usor (99 kg); - 10 cai putere, motor 4 timpi, SOHC, 2-supape, răcit cu aer, cu aprindere start- stop (opriea motorului la semafor), far led, bord digital Face aceeasi treaba ca o Honda SH 125 Pana acum asta e cel mai bun, Yamaha oricand vs kymco/sym Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă 1 oră în urmă, sprike a spus: Salut La un pret de 2390 eu poti achizitiona un scuter Yamaha RayZR 125 nou Detin unul achizitionat in anul 2024 - versatil/usor de manevrat in tarficul greu din orasele mari, usor (99 kg); - 10 cai putere, motor 4 timpi, SOHC, 2-supape, răcit cu aer, cu aprindere start- stop (opriea motorului la semafor), far led, bord digital Face aceeasi treaba ca o Honda SH 125 esti sigur ca are vreo legatura? ( hint - wheel size) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 2 ore, foxbat a spus: esti sigur ca are vreo legatura? ( hint - wheel size) Sunt ceva diferente legat de calitatea unor componente de plastic (si sau anumite defecte fabricatie) dar din punct de vedere mecanic merge ca un SH Care este parerea ta ? Chiar acum, sprike a spus: Sunt ceva diferente legat de calitatea unor componente de plastic (si sau anumite defecte fabricatie) dar din punct de vedere mecanic merge ca un SH Care este parerea ta ? Mai sunt si alte nuante - nu are keyless entry si alte cataturi futuristice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate