Sari la conținut

Achizitionare scuter 125 cc

Mihaicretu25
 Share

Postări Recomandate

Acum 5 ore, Mihaicretu25 a spus:

Vă salut. Sunt interesat sa achiziționez un scuter 125cc și oscilez între Mitt 125 GTS și Barton 125 B -MAX. Bugetul meu este de 3000 euro. Apreciez fiecare sfat sau recomandare. Mulțumesc.

Ambele sunt doua chinezarii.

Si un rirlu mai anost pentru topic nu gaseai?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Kristian changed the title to Achizitionare scuter 125 cc
1 oră în urmă, ianachim a spus:

Sym kimko honda yamaha

dar toate sunt usor peste 3000

Pai oricum pe langa banii aia trebuie sa mai aiba o rezerva pentru inmatriculare, asigurare, echipamente etc. Si rezerva aia ar trebui sa acopere si extra bugetul.
Deci din start 3000 ar trebui sa fie 3500 (plus echipamentele). Si atunci poate sa isi ia ceva serios, nu chinezariile Mitt si Barton.
Asfalt uscat.
P.S. Imi permit sa recomand https://www.olx.ro/auto-masini-moto-ambarcatiuni/scutere-atv-utv/q-scuter/?currency=EUR&search[filter_float_year:from]=2023&search[filter_float_rulaj_pana:to]=1000&search[filter_float_enginesize:from]=120&search[filter_float_enginesize:to]=130

Editat de pierrotlefou
Link spre comentariu

Acum 2 ore, lulu_viteza a spus:

Si, la Kymco unde ai piese de schimb si service in Romania? Eu n-am fost multumit de niba si mai ales de preturile in opinia mea mult umflate.

Ai nevoie de ceva, ce faci, comanzi orice rahatel din afara?

Daca la Kymco nu gasesti piese, sa vezi cate gasesti la Mitt si Barton.

Link spre comentariu

1 hour ago, Ruginel said:

Daca la Kymco nu gasesti piese, sa vezi cate gasesti la Mitt si Barton.

Taci, habar nu ai tu, vitezanu' stie mai bine!:grinbandit:

Mai trebuie sa apara Sandu sa spuna despre Sym ca sunt de cacao. :bounce:

Link spre comentariu

Acum 3 ore, lulu_viteza a spus:

Si, la Kymco unde ai piese de schimb si service in Romania? Eu n-am fost multumit de niba si mai ales de preturile in opinia mea mult umflate.

Ai nevoie de ceva, ce faci, comanzi orice rahatel din afara?

Majoritatea pieselor de schimb sunt aftermarket, daca nu cumperi direct de la ei.. se vor strica in scurt timp ceea ce va face bunul ca fiind de criticat.

Atata timp cat noi ca tara nu producem nici macar bujii, normal ca vei cumpara piesele din 'afara' din depozitele producatorului. 

Referitor la preturile umflate, fiecare trebuie sa manance si sa bea o apa in timpul zilei, mai ales cei ce percep taxe pentru munca pe care tu o depui.

Arunca un ochi peste ceea ce presupune sa ai o firma si sa livrezi acel rahatel de care zici.

Referitor la scooterele chinezesti, da, preturile sunt accesibile.. dar daca aveau aceeasi calitate cu cele facute de catre aprilia/piaggio costau ca alea. Pana la urma producatorii cauta acelasi profit vorbind procentual, acum depinde de fiecare ce intelege prin "sunt prea sărac să cumpăr lucruri ieftine"

Link spre comentariu

Acum 8 ore, Lucian_M a spus:

Hai, măi, câți scuteriști ai văzut cu echipament? Cel mult cască + mănuși.

Io: casca, manusi, geaca/sacou, pantofi inalti :)
Ce-i drept, in afara de casca, nu prea am vazut la scuteristi.
Or fi luat modelul "colegilor de miare" care au acelasi unic echipament: casca. Manusile sunt interzise, iar de pantaloni si ghete nu are rost sa mentionam, oricum e prea cald.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Mihaicretu25 a spus:

Mulțumesc pentru sfaturi. Doar pentru scuter am buget de 3000, pentru echipament și asigurare am alți bani. Să înțeleg că trebuie să aleg între Kymco și Sym. Mulțumesc încă o dată.

Kymco / Sym noi sau Yamaha / Honda sh. 

Acum 4 ore, Microbec a spus:

Taci, habar nu ai tu, vitezanu' stie mai bine!:grinbandit:

Mai trebuie sa apara Sandu sa spuna despre Sym ca sunt de cacao. :bounce:

Mda… E greu cu multe piese si la marcile consacrate, ca nu sta nimeni sa aiba stocuri de diverse lucruri, daramite la ChingChong

Editat de Ruginel
Link spre comentariu

Ma bag nitel in seama. HOnda SH300 e cam pe val- preturi super ok pe zona second hand. Pentru ca a aparut B+ si preturile la 125 au crescut aiurea.

Am gasit SH300 (201x) cu 2xxx eur iar similar la sh125 pe la 3k.

Am un amic care pleaca sa si aduca unul din Germania - de asta stiu mai in amanunt.

Link spre comentariu

Salut

La un pret de 2390 eu poti achizitiona un scuter Yamaha RayZR 125 nou 

Detin unul achizitionat in anul 2024 - versatil/usor de manevrat in tarficul greu din orasele mari, usor (99 kg);

- 10 cai putere, motor 4 timpi, SOHC, 2-supape, răcit cu aer, cu aprindere start- stop (opriea motorului la semafor), far led, bord digital

Face aceeasi treaba ca o Honda SH 125 

Link spre comentariu

Acum 7 minute, Ovidiu M a spus:

Salut. Incearca sa iei ceva cu Rabla moto si poti deja sa te uiti la ceva de 4000 E (fara Rabla), gen SYM Cruisym 125 (mare, dotari bune) sau SYM Adx 125 (supensii f bune, spatiu bun).

Cruisym 125 are 180 kg :) oricand as alege un scuter de 125 la maxim 130 kg chiar si mai mic dimensional.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, sprike a spus:

Salut

Detin unul achizitionat in anul 2024 - versatil/usor de manevrat in tarficul greu din orasele mari, usor (99 kg);

- 10 cai putere, motor 4 timpi, SOHC, 2-supape, răcit cu aer, cu aprindere start- stop (opriea motorului la semafor), far led, bord digital

Pana acum asta e cel mai bun, Yamaha oricand vs kymco/sym

Link spre comentariu

1 oră în urmă, sprike a spus:

Salut

esti sigur ca are vreo legatura? ( hint - wheel size)

Link spre comentariu

Acum 2 ore, foxbat a spus:

esti sigur ca are vreo legatura? ( hint - wheel size)

Sunt ceva diferente legat de calitatea unor componente de plastic (si sau anumite defecte fabricatie) dar din punct de vedere mecanic merge ca un SH   

Care este parerea ta ?

Chiar acum, sprike a spus:

Sunt ceva diferente legat de calitatea unor componente de plastic (si sau anumite defecte fabricatie) dar din punct de vedere mecanic merge ca un SH   

Care este parerea ta ?

Mai sunt si alte nuante  - nu are keyless entry si alte cataturi futuristice

Link spre comentariu