apriliacluj Postat Joi la 06:43 Share Postat Joi la 06:43 se vede ceva vag pe reluari.... ________________ https://www.motorsport.com/motogp/news/fabio-di-giannantonio-horrified-hitting-fallen-jorge-martin-in-motogp-qatar-crash/10713494/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Joi la 08:08 Autor Share Postat Joi la 08:08 da, abia se observa din cauza unghiului.. era sa se faca una a la Simoncelli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Joi la 10:51 Share Postat Joi la 10:51 Acum 3 ore, frigider a spus: unde/cand/cum naiba l-a lovit digia?? Acum 4 ore, Method a spus: Din poza asta se vede cel mai bine. Nu cred ca si-a dat nimeni seama atunci insa intradevar ca daca ma uit acum la reluare se vede roata fata a lui Diggia cum l-ar lovi.... Makes sens acum ca e asa de lovit,vorba lui - putea fi mult mai rau - multi au mierlit-o loviti de motorete - asta e cel mai periculos lucru care i se poate intampla unui pilot - sa cada in fata unei motorete.Vezi Shoya Tomizawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 11:00 Share Postat Joi la 11:00 Acum 8 minute, Method a spus: Vezi Shoya Tomizawa. Simoncelli #58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 11:03 Share Postat Joi la 11:03 nebunie, abia revenise in plm. bine ca nu si-a rupt ceva proaspat vindecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Joi la 12:29 Share Postat Joi la 12:29 In alta ordine de idei : This is insane.Daca e mass damper acolo,e insane. Are logica,pt a tine bascula spate jos,dar la ce s-a ajuns frate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 12:30 Share Postat Joi la 12:30 Chiar acum, Method a spus: In alta ordine de idei : This is insane.Daca e mass damper acolo,e insane. Are logica,pt a tine bascula spate jos,dar la ce s-a ajuns frate.... nu se vede poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Joi la 12:47 Share Postat Joi la 12:47 Acum 17 minute, Method a spus: In alta ordine de idei : This is insane.Daca e mass damper acolo,e insane. Are logica,pt a tine bascula spate jos,dar la ce s-a ajuns frate.... https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=998683745781014&id=100069181936383 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Joi la 16:13 Autor Share Postat Joi la 16:13 dc a testat doar MM ? a inceput sabotajul ca la honda vs pedrosa? no hate, just asking! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Joi la 16:55 Share Postat Joi la 16:55 Hehe good question. Pe Memelu îl cred în stare de orice la capitolul asta,dar m-as mira ca cei de la Ducati sa nu ii dea și lui Pecco vreo piesa etc dacă acea piesa conferă un avantaj. Probabil o testează pe Memelu,ca el e mai obișnuit cu grămezi de piese aruncate pe motoreta lui din perioada Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Joi la 22:33 Share Postat Joi la 22:33 Acum 6 ore, Cavaleru a spus: dc a testat doar MM ? a inceput sabotajul ca la honda vs pedrosa? no hate, just asking! Nu stiu daca trebuie sa ne ducem cu gandul pana la un sabotaj... nu cred ca asa functioneaza lucrurile la Ducati. Mai degraba, asta reflecta o schimbare de politica in garajul Ducati, din partea lui Jiji. Se pare ca, usor, usor, Pecco trece in planul doi, Jiji sta mai mult cu MM, il asculta, ii cere personal feedback-ul.. In contextul asta, spaniolul i-a atras atentia asupra acelor vibratii, iar Jiji a cautat solutia. Cine era cel mai in masura sa o testeze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Vineri la 05:29 Share Postat Vineri la 05:29 Vom vedea în scaunul cui se pune. Știți ca tot timpul în scaunul cui s-a pus în timpul curselor a fost pilotul favorit. Imi aduc aminte - în perioada Dovi - Iannone tot timpul stătea pe scaunul lui Dovi în timpul cursei apoi a urmat Lorenzo ca și preferat,apoi #63. Anul acesta nu l-am văzut sa stea într-una din boxe sau sa se așeze pe vreunul din cele 2 scaune,dar "aveți puțintică răbdare", la un moment dat va veni și se va așeza pe unul din ele. Eu cred ca va alege scaunul cu #93...spre disperarea și frangerea mâinilor celor 2 mături Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Vineri la 05:47 Share Postat Vineri la 05:47 (editat) Acum 17 ore, Method a spus: In alta ordine de idei : This is insane.Daca e mass damper acolo,e insane. Are logica,pt a tine bascula spate jos,dar la ce s-a ajuns frate.... nu e nimic insane. Am svut si eu. Este de cumparat... sa scoata vibratiile din roata spate. A mai fost folosit de catre ducati si de catre ktm. https://www.wrs.it/en/suspensions/371498-supreme-technology-oversuspension-aprilia-rsv4-r-factory-2009-2022.html?utm_source=sniperfast&utm_medium=search&utm_campaign=sniperfast-search&utm_content=OVS-STB%2FRSV4TUONO Editat Vineri la 05:49 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Vineri la 08:07 Share Postat Vineri la 08:07 Acum 2 ore, Method a spus: Vom vedea în scaunul cui se pune. Știți ca tot timpul în scaunul cui s-a pus în timpul curselor a fost pilotul favorit. Imi aduc aminte - în perioada Dovi - Iannone tot timpul stătea pe scaunul lui Dovi în timpul cursei apoi a urmat Lorenzo ca și preferat,apoi #63. Anul acesta nu l-am văzut sa stea într-una din boxe sau sa se așeze pe vreunul din cele 2 scaune,dar "aveți puțintică răbdare", la un moment dat va veni și se va așeza pe unul din ele. Eu cred ca va alege scaunul cu #93...spre disperarea și frangerea mâinilor celor 2 mături Da, scaunul in care se aseaza este un foarte bun marker al preferintelor lui, dar sunt deja semne ca Marc este noul sau favorit. Vine la el dupa cursa, in sesiunile de free parcatice ia feedback direct de la catalan. In parc ferme, vine si il saluta in primul rand pe MM, cu Bagnaia petrece mult mai putin timp decat in anii precedenti. Per total, Bagnaia pare din ce in ce mai stingher si mai izolat, in raporturile cu conducerea, doar Tardozzi mai vine sa il consoleze si sa discute cu el. Si maturile, desigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 04:15 Share Postat ieri la 04:15 La 15.04.2025 la 10:43, frigider a spus: atunci? vreau sa stiu cine credea ca Peco se poate bate de la egal cu egal cu regele. @damager Pe o înghețată. Dar nu am stabilit cat de mare. --++ -+-+++ Nu prea sunt eu fan.. dar am zis ca omul asta merită un loc pe casca mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat ieri la 11:36 Share Postat ieri la 11:36 Acum 7 ore, B.B. a spus: @damager Pe o înghețată. Dar nu am stabilit cat de mare. --++ -+-+++ Nu prea sunt eu fan.. dar am zis ca omul asta merită un loc pe casca mea. eu ce sa cred? Ca poate pecco sa-l bata pe MM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 5 ore, damager a spus: eu ce sa cred? Ca poate pecco sa-l bata pe MM? ca nu o sa conduca MM cu dif de 25pct la etapa 5 ( parca asa suna) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 9 ore, damager a spus: eu ce sa cred? Ca poate pecco sa-l bata pe MM? Ai pus pariu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 8 ore, B.B. a spus: Ai pus pariu... A.. am pus pariu ca nu ia campionatul ca sa am in motiv sa ma mai uit la curse :)))). mai pun unul, macar asa raman motivat. altfel, am zis ca singurul care il poate bate pe MM este doar el. Anul asta MM pare cel mai puternic, matir si fara agresivitatea bine-cunoscuta a lui. eu in continuare sper la niste batalii, altfel cmpionatul o sa devina destul de plictisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 24 minute în urmă Share Postat 24 minute în urmă Radem, glumim, dar MM in afara de COTA a castigat tot ce se putea castiga sezonul asta. Acolo a cazut pe o greseala stupida, pana una alta putem spune ca i-a invartat casca in cap lui Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate