xt600 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Waaaa... ce accident urat la David Alonso ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă S-au gasit bilute in garajul Ducati #63 (Scrisesem c0ai3, dar m-a corectat forumul) L-a facut psihic Peco? :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Pfffff... Marquez a comis-o din nou.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) 1.desigur ca ultimul argument al lui Marquez trebuie sa fie întotdeauna o busculare. Am zis tot timpul ca vor ieși scântei între cei 2. 2.de fiecare dată când lucrurile nu merg conform planului A sau B pe care le are Memelu în cap,vede roșu și pierde controlul. Interesant. Sper sa nu câștige AM. Editat 9 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Oare il da jos AM73 pe FB63 ca sa rezolve situatia lui fraxu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Pecco pare ca ar merge la conservare ? (Sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Conserva doua titluri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Hai ca a invatat ceva Mir de la MM cat timp au fost colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 8 minute, Lup69 a spus: Conserva doua titluri... Mda Conserva locul 3 cred... Dacă MM stătea în picioare,nu se putea bate musiu Bagnaia cu el la cum arată.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Ogura cea mai bine clasata Aprilia. Din nou. Quartararo a scos dracii din mobra aia (el diablo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 44 minute, tourist1 a spus: S-au gasit bilute in garajul Ducati #63 (Scrisesem c0ai3, dar m-a corectat forumul) L-a facut psihic Peco? :))) L o fi enervat suficient cat sa forțeze prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 1 minut, exilatu' a spus: Quartararo a scos dracii din mobra aia (el diablo) Tu nu auzi ca "nu stie sa exploateze motocicleta corespunzător"? Acum 40 minute, Method a spus: Sper sa nu câștige AM. Am cobit Acum face și pe popularul omg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Peco a învățat de anu trecut. Nu a căzut niciodată, mm de 2 ori, în gp unde s multe puncte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Oricât de antipatic mi-ar fi AM,totuși nu pot sa ii găsesc nici o vina anul asta și nici la depășirea la Q - agresiva,late dar s-a înscris a prins virajul.Dat tot nu ii suport muiia. Acum 1 minut, frigider a spus: Peco a învățat de anu trecut. Nu a căzut niciodată, mm de 2 ori, în gp unde s multe puncte. Măcar atât.Problema lui Pecco însă e viteza vs MM. Degeaba e constant dacă e vizibil mai slow decât coechipierul. MM va învăța (probabil) sa se tempereze,Pecco nu cred ca va putea învăța sa fie la fel de rapid ca și MM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Vote racer of the race: Quartararo, in mod clar! A tinut sa ma contrazica si a reusit. A mers fara gresala. Ma bucur ca, cel putin pe anumite circuite, Yamaha incepe sa arate bine. Este un inceput... progresul este evident. Cursa excelenta si pentru Vinales. Una din cursele alea bune, dintr-un sezon. Mimisor... inca odata o spun, este un pilot genial... atat de genial, incat singurul de pe circuit, care il poate bate, este el insusi. Omul tine sa ne convinga de acest adevar. Nu e rau, mentine interesul pentru campionat. AM... astazi a mers de parca ar fi fost frate-su! Bagnaia... pe podium, dar nu arata bine deloc... Quartararo pe o motocicleta inferioara, nu l-a lasat sa se apropie... Acum 7 minute, Method a spus: Tu nu auzi ca "nu stie sa exploateze motocicleta corespunzător"? Hai, ca ai luat-o in gura si o mesteci pana isi pierde gustul. Calm. Bucura-te de rezultatul favoritului. Si eu ma bucur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Cand il vad pe fratele M parca il vad pe Alan din 2 barbati si jumatate... Deci ma mai uit cel putin o cursa live. Au stat la bataie si altii, a castigat altcineva chiar daca nu-l suport pe "Alan" Marquez.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 2 minute, ioio_viola a spus: Cand il vad pe fratele M parca il vad pe Alan din 2 barbati si jumatate... Deci ma mai uit cel putin o cursa live. Au stat la bataie si altii, a castigat altcineva chiar daca nu-l suport pe "Alan" Marquez.. Doar ca Alan la un moment dat s-a insurat cu Kandi. Sa nu ne faca si asta vreo surpriza castigand campionatul :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 2 minute, ioio_viola a spus: Cand il vad pe fratele M parca il vad pe Alan din 2 barbati si jumatate... Deci ma mai uit cel putin o cursa live. Au stat la bataie si altii, a castigat altcineva chiar daca nu-l suport pe "Alan" Marquez.. Eu m-am bucurat pentru el. Dar... Ajunge! MM tot a luat niște punctulețe... Ma bucur ca nu a abandonat. Fabio.. nu-s ce sa zic. Pecco, un gentleman desăvârșit ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 8 minute, ioio_viola a spus: Cand il vad pe fratele M parca il vad pe Alan din 2 barbati si jumatate... Deci ma mai uit cel putin o cursa live. Au stat la bataie si altii, a castigat altcineva chiar daca nu-l suport pe "Alan" Marquez.. Acum ca zici chiar ca seamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 3 minute, tourist1 a spus: Sa nu ne faca si asta vreo surpriza castigand campionatul :)) Il ajuta fra-su, daca mai cade de cateva ori. Merge bine, este f. constant si, pana acum, nu a gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 5 minute, tourist1 a spus: Doar ca Alan la un moment dat s-a insurat cu Kandi. Sa nu ne faca si asta vreo surpriza castigand campionatul :)) Uiți ca mai apoi a cerut divorț. *cu 2 căzături in curse mari pt mm Peco e la 20 de pcte in spate... Nu vreau sa fiu rău dar o veni și o cazatura Peco în gp? Pana acum impresionează Peco prin constantă. A avut mult noroc mm ca au căzut multi. 3 4 sau 5 cati or fi fost. Și noroc ca nu s a rupt scărita. Asta e cartea pe care Peco o va juca pana la final: super agresiv când poate. Mm se enervează,forțează și cade. Aici mm a greșit, trebuia sa stea calm,mai erau 20j de ture...dar nu Nu am văzut la contact care a fost faza, mm părea ca s a pregătit din timp de contact, el l o fi inițiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă Cine a castigat pariul cu PB dupa 5 curse cu sub 25 puncte fata de MM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 8 minute, ioio_viola a spus: Cine a castigat pariul cu PB dupa 5 curse cu sub 25 puncte fata de MM? Damager :))) Am zis ca de când cu Europa sa nu ma mai uit live la gigei. M as fi enervat rău să stau până pe seara sa vad cum o comite mm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă @Method nu stiu daca ai observat dar Gigi a stat in scaunul lui 63 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 35 minute, Cavaleru a spus: @Method nu stiu daca ai observat dar Gigi a stat in scaunul lui 63 :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate