ALEX-Guzzista Postat ieri la 06:46 Share Postat ieri la 06:46 (editat) 1 oră în urmă, Grigore1 a spus: Salut! Ai testat o? Ca eu mor pentru Meteor Aurora si imi e tare frica pentru spatele meu rupt deja. Poate săptămâna viitoare sa incerc un test. Nu aveau pt.test ,doar am incalecat-o pe cea expusa in show-room la importatorul din Mogosoaia. Editat ieri la 06:47 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat ieri la 07:22 Share Postat ieri la 07:22 Adauga si un bmv rnine t la mana a doua ( ca nu se mai fac) Scrambler-ul si Urban GS au roata 19 fata. In schimb sunt "mai adunate/mai scurte" decat GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 17:47 Share Postat ieri la 17:47 (editat) Dacă recomand un Suzuki Bandit 1250 vă supărați? Am făcut azi 340km, mâine încă 200 și pentru duminică un mizilic de 260 (că vreau să ajung să pun ștampila pe cine trebuie). Un regal, motorul ăsta! Merci Faraoane (aka Marcel)! Editat ieri la 17:50 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 18:53 Share Postat ieri la 18:53 Mi-ai adus aminte de un record personal de km/zi in Romania care mie minse pare relevant: 850, din care doar 200 pe autostrazi. Pe KLE. Si, dpdv al oboselii cauzate de pozitie sau de altele privind motoreta, puteam sa mai fac inca o data pe atat. Problema a fost ca era sa adorm pe ea la intors, pe ultima suta de km, pe care a trebuit sa-i fac pe A2, fiind deja ora 12 noaptea cand am intrat pe ea. Plecat la 5 jumate dimineata, ajuns acasa la 1 noaptea, toata tura a fost Bucuresti- toata Dobrogea si retur pe nationale, judetene, comunale etc. Deci cam asta e confortul si poztia pe un adventure sau enduro-tourer la pemla 43 de ani si, e adevarat, fara absolut nicio problema medicala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 19:06 Share Postat ieri la 19:06 Acum 10 minute, Speedy.K a spus: Mi-ai adus aminte de un record personal de km/zi in Romania care mie minse pare relevant: 850, din care doar 200 pe autostrazi. Pe KLE. Si, dpdv al oboselii cauzate de pozitie sau de altele privind motoreta, puteam sa mai fac inca o data pe atat. Problema a fost ca era sa adorm pe ea la intors, pe ultima suta de km, pe care a trebuit sa-i fac pe A2, fiind deja ora 12 noaptea cand am intrat pe ea. Plecat la 5 jumate dimineata, ajuns acasa la 1 noaptea, toata tura a fost Bucuresti- toata Dobrogea si retur pe nationale, judetene, comunale etc. Deci cam asta e confortul si poztia pe un adventure sau enduro-tourer la pemla 43 de ani si, e adevarat, fara absolut nicio problema medicala. Cred că (re)deschidem un topic cu performanța maximă într-o zi. Recordul personal: 620km, pe drumuri naționale din "Eterna și fascinanta Românie". Cu același motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 19:07 Share Postat ieri la 19:07 Acelasi...adica Banditul de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 19:12 Share Postat ieri la 19:12 Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Acelasi...adica Banditul de mai sus? Igen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat ieri la 19:13 Admin Share Postat ieri la 19:13 Eu am băgat anul trecut în jur de 770 km cu GTR-ul. Sculat la 05.00, la 06.00 iesire din București, Transfăgărășan și Transalpina, cu retur în jur de 21.30. Într-o zi din cursul săptămânii, în weekend e mai greu. Foarte comodă și mobra asta, bagi kilometri la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 19:19 Share Postat ieri la 19:19 Acum 2 minute, l.u.v a spus: Eu am băgat anul trecut în jur de 770 km cu GTR-ul. Sculat la 05.00, la 06.00 iesire din București, Transfăgărășan și Transalpina, cu retur în jur de 21.30. Într-o zi din cursul săptămânii, în weekend e mai greu. Foarte comodă și mobra asta, bagi kilometri la greu. GTR este TGV... Este clar o clasă peste... Bandita asta este naked, peste 120km/h e rupere. Dar eu sunt fericit cu ea. Așa, merg mai calm :))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 19:20 Share Postat ieri la 19:20 (editat) De cand zic ca iau si eu un GTR la test, doar ca sa vad cum se fac 2-300 km cu asa ceva... Acum 4 minute, pierrotlefou a spus: GTR este TGV... Este clar o clasă peste... Bandita asta este naked, peste 120km/h e rupere. Dar eu sunt fericit cu ea. Așa, merg mai calm :))))) Haha, mi-am amintit ca in tura despe care pomeneam am indraznit sa-i testez topspeedul KLE-ului, la momentula ala avand mobra de un an, cred. Si, dupa ce am tinut-o la blana (cam 180) Buc-Drajna, m-am speriat cand am alimentat in Tandarei si am constat consum 8,5 fata de normalul de 5,5. Editat ieri la 19:23 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat ieri la 19:40 Share Postat ieri la 19:40 Consum normal = 5.5??? Fericitule care iești La scutere, nu am reușit să cobor sub 4.5% (ce-i drept, în Bukresh). Cu Banditele (sunt la a 3-a...) cel mai mic consum a fost 5.5%, în medie e 6.5% în afară, iar în Bukresh e minim 8%, cu perversiuni spre 10%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 20:45 Share Postat ieri la 20:45 (editat) Acum si eu stau pe la 6 afara si 7 in Bucale cu Transplantul. Editat ieri la 20:45 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă La ce consumuri aveti voi,inseamna ca eu sunt un “fericit”. 4…4,5 afara si max 7 in oras cand e frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 14 ore în urmă Admin Share Postat 14 ore în urmă Turele înalte și puterea contează. Afară, mers normal, 6.2 și peste 7 când sunt în zbor razant. Dar este lipsit de importanță, atunci când orice depășire e o joacă. (am rotunjit puțin și kilometrajul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă La ce consumuri menționați, mă gândesc oare ce stil de mers aveți. Cu 600RR scoteam 6.. 7L/100km la mers rapid-foarte rapid. Cu 390-ul adventure in oras se invarte pe la 3.5-4 la mers rapid. Cat despre NT.. maxim 5.5 am scos in 2.000km.. la mers mixt, si regulamentar si mai rapid, reprize, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 4 ore, ALEX-Guzzista a spus: La ce consumuri aveti voi,inseamna ca eu sunt un “fericit”. 4…4,5 afara si max 7 in oras cand e frig Alea date de mine sunt maximele. La mers de taximetrist batran imi ia 5 in oras si 4 afara. Acum 2 ore, Cristian C. a spus: La ce consumuri menționați, mă gândesc oare ce stil de mers aveți. Haha, zi doamne fereste! aveam pe undeva pe forum pusa o filmare cu drumul de la munca Dinamo-Valea Cascadelor la ora de varf. Era pe la 10 minute cu KLE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Pericol KLE-urile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Acum 18 ore, pierrotlefou a spus: Dacă recomand un Suzuki Bandit 1250 vă supărați? Am făcut azi 340km, mâine încă 200 și pentru duminică un mizilic de 260 (că vreau să ajung să pun ștampila pe cine trebuie). ... Bifați și ăia 200km. A fost mers la pas, că nu mă grăbeam. P.S. Rămân la propunerea mea vis-à-vis de recomandarea de motocicletă. Chiar dacă postarea asta intră (și) în categoria "Motocicleta mea" P.P.S. Pentru amatorii de bere craft, recomand pelerinaj la Sânsimion. Vin de 2 ori pe an, de vreo 5 ani (excluzând suspendarea cu Covid-ul) Editat 9 ore în urmă de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 8 ore, shashka a spus: Pericol KLE-urile astea... Haha, da, niste rachete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate