Sari la conținut

ce motocicleta sa aleg?

George Virgil
 Share

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Grigore1 a spus:

Salut!  Ai testat o?  Ca eu mor pentru Meteor Aurora si imi e tare frica pentru spatele meu rupt deja. Poate săptămâna viitoare sa incerc un test.

Nu aveau pt.test ,doar am incalecat-o pe cea expusa in show-room la importatorul din Mogosoaia.

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă recomand un Suzuki Bandit 1250 vă supărați? :D

Am făcut azi 340km, mâine încă 200 și pentru duminică un mizilic de 260 (că vreau să ajung să pun ștampila pe cine trebuie). 

Un regal, motorul ăsta! Merci Faraoane (aka Marcel)!

IMG_20250502_200327332.jpg

Editat de pierrotlefou
Link spre comentariu

Mi-ai adus aminte de un record personal de km/zi in Romania care mie minse pare relevant: 850, din care doar 200 pe autostrazi. Pe KLE. Si, dpdv al oboselii cauzate de pozitie sau de altele privind motoreta, puteam sa mai fac inca o data pe atat. Problema a fost ca era sa adorm pe ea la intors, pe ultima suta de km, pe care a trebuit sa-i fac pe A2, fiind deja ora 12 noaptea cand am intrat pe ea. Plecat la 5 jumate dimineata, ajuns acasa la 1 noaptea, toata tura a fost Bucuresti- toata Dobrogea si retur pe nationale, judetene, comunale etc.

Deci cam asta e confortul si poztia pe un adventure sau enduro-tourer la pemla 43 de ani si, e adevarat, fara absolut nicio problema medicala. 

Link spre comentariu

Acum 10 minute, Speedy.K a spus:

Mi-ai adus aminte de un record personal de km/zi in Romania care mie minse pare relevant: 850, din care doar 200 pe autostrazi. Pe KLE. Si, dpdv al oboselii cauzate de pozitie sau de altele privind motoreta, puteam sa mai fac inca o data pe atat. Problema a fost ca era sa adorm pe ea la intors, pe ultima suta de km, pe care a trebuit sa-i fac pe A2, fiind deja ora 12 noaptea cand am intrat pe ea. Plecat la 5 jumate dimineata, ajuns acasa la 1 noaptea, toata tura a fost Bucuresti- toata Dobrogea si retur pe nationale, judetene, comunale etc.

Deci cam asta e confortul si poztia pe un adventure sau enduro-tourer la pemla 43 de ani si, e adevarat, fara absolut nicio problema medicala. 

Cred că (re)deschidem un topic cu performanța maximă într-o zi.

Recordul personal: 620km, pe drumuri naționale din "Eterna și fascinanta Românie".

Cu același motor... 

Link spre comentariu

• Admin

Eu am băgat anul trecut în jur de 770 km cu GTR-ul.

Sculat la 05.00, la 06.00 iesire din București, Transfăgărășan și Transalpina, cu retur în jur de 21.30.

Într-o zi din cursul săptămânii, în weekend e mai greu.

Foarte comodă și mobra asta, bagi kilometri la greu.

Link spre comentariu

Acum 2 minute, l.u.v a spus:

Eu am băgat anul trecut în jur de 770 km cu GTR-ul.

Sculat la 05.00, la 06.00 iesire din București, Transfăgărășan și Transalpina, cu retur în jur de 21.30.

Într-o zi din cursul săptămânii, în weekend e mai greu.

Foarte comodă și mobra asta, bagi kilometri la greu.

GTR este TGV... Este clar o clasă peste...

Bandita asta este naked, peste 120km/h e rupere. Dar eu sunt fericit cu ea. Așa, merg mai calm :)))))

Link spre comentariu

De cand zic ca iau si eu un GTR la test, doar ca sa vad cum se fac 2-300 km cu asa ceva...

Acum 4 minute, pierrotlefou a spus:

GTR este TGV... Este clar o clasă peste...

Bandita asta este naked, peste 120km/h e rupere. Dar eu sunt fericit cu ea. Așa, merg mai calm :)))))

Haha, mi-am amintit ca in tura despe care pomeneam am indraznit sa-i testez topspeedul KLE-ului, la momentula ala avand mobra de un an, cred. Si, dupa ce am tinut-o la blana (cam 180) Buc-Drajna, m-am speriat cand am alimentat in Tandarei si am constat consum 8,5 fata de normalul de 5,5.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Consum normal = 5.5??? Fericitule care iești :)

La scutere, nu am reușit să cobor sub 4.5% (ce-i drept, în Bukresh).

Cu Banditele (sunt la a 3-a...) cel mai mic consum a fost 5.5%, în medie e 6.5% în afară, iar în Bukresh e minim 8%, cu perversiuni spre 10%.

Link spre comentariu