Cavaleru Postat Miercuri la 04:50 Share Postat Miercuri la 04:50 (editat) Vineri 9 mai 2025 09:30-09:45 MotoE™ Practice Nr. 1 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 13:35-13:50 MotoE™ Practice Nr. 2 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 18:00-18:10 MotoE™ Qualifying Nr. 1 18:20-18:30 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 10 mai 2025 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:15 MotoE™ 8 Laps Race Nr.1 13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 13 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™ 8 Laps Race Nr.2 Duminica 11 mai 2025 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3 20 Laps Race 13:15 Moto2 22 Laps Race 15:00 MotoGP 27 Laps Grand Prix Track by category Category Laps Total Distance Finish in case of red flag MotoGP 27 113 Km 20 Moto2 22 92.07 Km 17 Moto3 20 83.7 Km 15 MotoE 8 33.48 Km 6 Circuit Specs Total length 4.19Km Total Width 13m Longest Straight 674m Right Corners 9 Left Corners 5 Editat Miercuri la 04:58 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Miercuri la 05:42 Share Postat Miercuri la 05:42 bag pla daca mai cade mm devin fan peco. pana acum nu a cazut 2 GP consecutive dar mai e timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Miercuri la 05:50 Share Postat Miercuri la 05:50 Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Miercuri la 12:32 Share Postat Miercuri la 12:32 diiiiiiii! ___________________________ Acum 6 ore, frigider a spus: pana acum nu a cazut 2 GP consecutive dar mai e timp 2015: Mugello + Catalunia 2023: LeMans + Mugello deci s-a mai intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Miercuri la 12:41 Share Postat Miercuri la 12:41 Sunt curios ce face Quarta. Cica i-au adus motor nou care e mai puternic dar la fel de user friendly ca si cel vechi. Sa vedem daca teoria se transforma in rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Miercuri la 13:05 Share Postat Miercuri la 13:05 I-au pus ceva motor de barca, de aia misto de cara aia droguri in Caraibe cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) WTF, o fi un fake-news oare? Eu u stiam de vreun test la Le Mans. "The opening day of testing at Le Mans ahead of the French MotoGP has delivered a seismic shock to the paddock. Yamaha’s Fabio Quartararo, aboard a bike now reportedly featuring their highly anticipated V4 engine, unleashed an astonishing lap that shattered the existing test day record. The sheer velocity displayed by the Frenchman and the significantly different sound emanating from his machine left onlookers stunned, none more so than Ducati boss Gigi Dall’Igna, whose reaction betrayed a palpable sense of unease." Editat 9 ore în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă sursa? eu am gasit asta https://www.crash.net/motogp/news/1069439/1/fabio-quartararo-gets-engine-boost-goosebumps-home-french-motogp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Just now, Cavaleru said: sursa? Mi-ai luat vorbele din... tastatură! Mai există o declarație de alaltăieri a lui Miller, care zice că Yamaha le-a dat ce au cerut de mult, dar asta e cu referire doar la L4, nu spune nimic despre mult așteptatul V4. https://www.crash.net/motogp/news/1069446/1/jack-miller-new-tools-le-mans-motogp-where-yamaha-has-always-been-strong În articol există și link către ce ai postat tu mai devreme. Sincer, mă îndoiesc că motorul V4 e gata și că cine știe ce site obscur a aflat asta înaintea tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 57 minute, damager a spus: WTF, o fi un fake-news oare? Eu u stiam de vreun test la Le Mans. "The opening day of testing at Le Mans ahead of the French MotoGP has delivered a seismic shock to the paddock. Yamaha’s Fabio Quartararo, aboard a bike now reportedly featuring their highly anticipated V4 engine, unleashed an astonishing lap that shattered the existing test day record. The sheer velocity displayed by the Frenchman and the significantly different sound emanating from his machine left onlookers stunned, none more so than Ducati boss Gigi Dall’Igna, whose reaction betrayed a palpable sense of unease." Fake news clar. - Ce "opening day of testing at LeMans"??de unde pana unde?Nu e absolut nici un test day la LeMans din cate stiu eu,si oricum nu una inaintea marelui premiu.No way. - "mult-asteptatul V4" este la stadiul de prime teste pe o moto incropita si testat doar de pilotul de teste (am uitat cum il cheama) se spune ca mai mult pt a corobora datele de pe dyno cu datele de pe circuit. Jurnalistii spuneau ca nu exista inca o moto completa pt el (moto de test se vedea a fi efectiv un test mule cica),iar de acolo mai au de testat mult si bine sa vada unde sunt ca si performanta fata de L4. Ambii piloti de uzina au declarat ca nu au testat acel V4 pt ca nu e gata inca. Ar fi fost frumos sa vina Quaratararo pe vreo racheta sa rupa norma aici,mi-ar fi placut sa se bata naibii cineva 4real cu Memelu de la egal la egal,dar nu cred ca sunt sanse... Cine stie,Yamah aduc un L4 nou mai puternic dar la fel de "elastic",user friendly etc,sa speram ca vine si Q la bataie pt primele 5-6 pozitii runda de runda.Desi ma indoiesc. Eu nu cred in breakthroughs din astea - pana acum era sub locul 10,deodata boom! podium.Nu exista. Vezi Ducati - an de an au imbunatatit,ani la rand pana sa se bata la podium.Cu multa munca cu un purcoi de bani bagati samd samd.Nu vin rezultatele de la o cursa la alta asa... Aa,ca unii piloti au afinitate pt anumite circuite,ca sunt unele conditii meteo (Jerez 25 gr) care ajuta anumite moto cu probleme la grip spate,ca a fost o linie dreapta de 670m care nu lasa Ducati sa se etaleze...sunt circumstante care l-au ajutat mult.Si poate si aici la LeMans va avea aceleasi conditii meteo,si aici e un circuit destul de mic si inghesuit...dar in general Yamaha e departe de Ducati. Si sunt 6 Ducati cu care trebuie sa se bata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă astia cu articole false ar trebui cautati si facuta o inspectie la dinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă 14 minutes ago, Method said: pilotul de teste (am uitat cum il cheama) Augusto Fernandez. El se ocupă de noul motor. Mai este și Dovi, dar nu a fost niciodată menționat ca implicat în acest proiect, în acest stadiu. 20 minutes ago, Method said: Cine stie,Yamah aduc un L4 nou mai puternic dar la fel de "elastic",user friendly Asta au spus Quartaro și Miller încă din testele de la Jerez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă totul e in grafic, dupa primele antrenamente, MM conduce cu +0.5 sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 minute, apriliacluj a spus: totul e in grafic, dupa primele antrenamente, MM conduce cu +0.5 sec nu era +0.6? cauciucuri de ~20j de ture daca tin bine minte ar fi ceva sa nu cada in GP, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 8 minute, frigider a spus: nu era +0.6? +0.576 tot un drac +0.5 m-am referit la mai mult de juma' de secunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) vroiam doar sa-mi fac prezenta simtita, sa stiti ca sunt cu ochii pe voi, astia anti-MM :)) Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 33 minute, apriliacluj a spus: plusez: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă asta cand te uiti pe vizor, sa vezi ce colindatori ti-au venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 8 minute, apriliacluj a spus: asta cand te uiti pe vizor, sa vezi ce colindatori ti-au venit numa ca aia vin cu cerseala, astia vin cu produse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, apriliacluj a spus: totul e in grafic, dupa primele antrenamente, MM conduce cu +0.5 sec Calcat. De asta nu se mai plange nimeni ca "distruge competitia?" cum se plangeau demult de Lorenzo? (Ma plang eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 42 minute în urmă Share Postat 42 minute în urmă Pare mai echilibrata treaba acum după ultima sesiune. Fabio e în flăcări. Q adică. Nu Digia. Nu l vad bine pe Peco. Încep sa ridice și alții capu. Gigeii îl dau plecat pe Peco de la ducati. Ca vor frații la uzina :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate