tourist1 Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Daca MM nu se dadea la maestru in modul in care a facut-o erau sanse mari sa-i fie predate cheile palatului. Asta consider eu ca este problema de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă fix sezonul 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 1 oră, tourist1 a spus: Daca MM nu se dadea la maestru in modul in care a facut-o erau sanse mari sa-i fie predate cheile palatului. Asta consider eu ca este problema de fapt. clar. sau daca maestrul nu facea acuzatii. actiune-reactiune presupun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 2 ore, tourist1 a spus: Daca MM nu se dadea la maestru in modul in care a facut-o erau sanse mari sa-i fie predate cheile palatului. Asta consider eu ca este problema de fapt. Un clash era inevitabil.Și niciodată un clash între 2 alfa males nu va fi finuț,elegant etc,fiecare va cauta sa învingă prin orice mijloace. Păcat ca nu am văzut un clash acum între pilotul "actual" (oarecum) - Pecco și regele de drept,revenit - Marquez.Ar fi fost un spectacol frumos. Și pe același sistem de bătălie între regele actual vs lupul tânăr ce vrea sa ia coroana,bai nene - Marcelino are...32? de ani,hai ca ia următoarele 2 campionate fluierând,dar după aia pe la 34-35 ar fi cazul sa îl mai detroneze cineva nu? Și întrebarea se naște logic - CINE? Ca Pecco...cu aceleași arme - pământ de flori,Acosta deocamdată e prea green dar peste 2 3 ani poate de pe o moto bună? Quartararo? JM? Mi se par totuși slăbuți deocamdată pt a se putea bate de la egal la egal cu demonul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă sapt viitoare e Sachsenring, sa vezi cum va renaste Pecco, o sa-l manance cu fulgi cu tot pe Satana(pe circuitul lui favorit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 5 ore, apriliacluj a spus: sapt viitoare e Sachsenring, sa vezi cum va renaste Pecco, o sa-l manance cu fulgi cu tot pe Satana(pe circuitul lui favorit) You (we) wish! A zis Marcel ca anul asta e ciudat pt ca unde nu mergea bine (Doha,Mugello și Assen) acum a câștigat și unde mergea bine (Jerez Cota) a greșit dar nici chiar așa... Meanwhile la Brno se pare ca Yamaha are o moto completă construita în jurul motorului V4 (vad ca și cu ground effect șamd).Arata bine.Doamne ajută : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 11 ore, B.B. a spus: De acord. Dar doar cronologic vorbind. Din orice punct de vedere doresti. Indiferent cate titluri si cate curse va mai castiga MM, Vr46 va ramane first ever. Imaginatia de care dadea dovata pe circuit, gandirea tactica si strategica, capacitatea de a se adapta din mers la realitatile fiecarei curse, luciditatea cu care aborda duelurile 1vs1, rafinamentul pilotajului, al manevrelor (pana si a celor nu tocmai fairplay ), psihicul beton, toate il plaseaza fara nici un dubiu, first. Place unora sau nu, Rossi a schimbat definitiv fata competitiei, nu numai in ceea ce priveste vizibilitatea, ci si in ceea ce priveste nivelul de performanta. A ridicat stacheta atat de sus, incat cel care dorea sa il ajunga si sa il depaseasca, ca performante/palmares, trebuia sa fie un pilot extrem. Pilotajul lui era arta. Acu' cateva zile am revazut momentul celebrarii de la finalul cursei din 2005, de pe Donington Park.. o cursa pe o ploaie infernala.. astazi cursa ar fi fost oprita datorita conditiilorr meteo. Rossi a castigat lejer cursa, intr-un control total, insa momentul de la final a facut toti banii, cand dupa trecerea liniei de sosire, s-a ridicat usor in scarite si a mimat celebra lui interpretare la vioara. Din pmdvd, momentul ala reprezinta chintesenta a ceea ce a fost Rossi in sportul asta: un artist! Marquez, este un performer iesit din comun, dar indiferent cate titluri va lua, nu va fi Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 6 ore, Method a spus: merite recunoscute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate