Cavaleru Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Vineri 18 Iulie 2025 10:00-10:35 Moto3™Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice Sambata 19 iulie 2025 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:50-14:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:45-15:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™ 10 Laps Tissot Sprint Duminica 20 Iulie 2025 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™ 16 Laps Race 13:15 Moto2™ 18 Laps Race 15:00 MotoGP™ 21 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Mare domn Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Diii dii, o sa va transmit live!! Maine ma duc in Czechia!! Vremea se anunță buna, sambata OK, Duminică mega cald - 31°C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Diii...Quarta?Aici a fost fieful Yamaha in trecut cu Rossi&Lorenzo,dare we hope? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă Acum 27 minute, Method a spus: Diii...Quarta?Aici a fost fieful Yamaha in trecut cu Rossi&Lorenzo,dare we hope? Dont. Le invarte iar Satana casca pe cap bajetilor. Diii Beezzzzzz!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Drapelul pregătit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: Dont. Le invarte iar Satana casca pe cap bajetilor. Acum am vazut... All Time Lap Record (2016) : Marc Marquez - 01:54.596 facepalm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă Acum 2 minute, Method a spus: Acum am vazut... All Time Lap Record (2016) : Marc Marquez - 01:54.596 facepalm... hai ca poate cu suprafata noua, ca extersiunea unei degajament, bla bla bla sa fim realisti, dubla Satana fara doar si poate. Nici daca ploua nu-mi fac sperante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă la 30 grade si cu asfalt proaspat,poate nu se incalzeste prea mult guma la Yamaka. Oricum ar fi - vorba ta - realist vorbind,nu cred ca alta motoreta poate bate 6 Ducatis. Si daca ii excludem pe Aldeguer care e noob si pe Morbidelli (care e dud),tot sunt 4 mai mult decat competenti. Nu as zice dubla MM (sper!),dar dubla Ducati....sper insa ca si Yamaha (Q) sa faca o figura frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) Eu unul sunt rezervat față de ce rezultat o să obțină MM. E vremea sa se duca bad karma si spre el macar in una din cele doua curse. .. Nu neapărat din vina lui. Eu zic ca e vremea ca Pecco sa ia a doua si ultima victorie de anul acesta. Ete ce e aici, ajunge! Mai lasa si pe altii sa se bucure!! Editat 11 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Acum 7 minute, Method a spus: Acum am vazut... All Time Lap Record (2016) : Marc Marquez - 01:54.596 facepalm... facut cu Honda si inainte de asfaltare. Acuma, cei din AA au coborat in jur de 4 secunde timpii lor cei mai buni. Ma astept ca Ducati acuma sa scada la 1.50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă dii murgule diiiiii nici macar sa ma imbat bine in weekend nu pot ca-s pe antibiotice, plm.... nu este ceva F1 in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 34 minute, apriliacluj a spus: nu este ceva F1 in weekend? Ti e greu sa adormi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 3 ore, damager a spus: facut cu Honda si inainte de asfaltare. Acuma, cei din AA au coborat in jur de 4 secunde timpii lor cei mai buni. Ma astept ca Ducati acuma sa scada la 1.50. Da,cu siguranta,dar nu am stiut ca (tot) Marcel da ora exacta in materie de fastest lap si aici.Speram ca poate nu,cand m-am uitat insa pe circuit info...deranj. Mai,nu sunt hater Memelu,dar chiar as vrea sa se mai schimbe placa,macar pt o cursa sa vedem si pe altul pe prima treapta. Acum 59 minute, frigider a spus: Ti e greu sa adormi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Da,cu siguranta,dar nu am stiut ca (tot) Marcel da ora exacta in materie de fastest lap si aici.Speram ca poate nu,cand m-am uitat insa pe circuit info...deranj. Mai,nu sunt hater Memelu,dar chiar as vrea sa se mai schimbe placa,macar pt o cursa sa vedem si pe altul pe prima treapta. se intoarce campionul.. una peste alta, astept si yamaha sa performeze. Au facut teste aici, si cu noul asfalt, gripul este spectaculos. ramane intrebarea cat de repede vor distruge gumele. dar, in calificari si sprint ma astept sa performeze bine. ma rog, bine inseamana dupa 3-4 ducati-uri. Daca sunt doar 2, este o performanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Exact,cam asa sta treaba,din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate