DonFlamingo Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Multi au impresia ca o cazatura usoara cu moto este ca una cu bici. Si nu este asa. Am asistat la un accident pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei. Ea traverseaza fara sa se uite (pe mijlocul strazii), el pe bici venea cu ce viteza poti sa vii. Franeaza puternic, se rastoarna, cade si acolo ramane. Vine salvarea si anunta rezultatul => clavicula rupta. Am stat acolo sa=l ajut sa ii iau bicicleta sa nu ramana pe strada sa o ia vreun "binevoitor". I-am returnat-o a 2-a zi apropo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Bun, sa rectific: multi dintre noi tinem minte cazaturile cu bicicleta din vremea copilariei. Care nu au legatura cu ce se poate intampla cand cazi cu moto. Tocmai ma pregateam sa inchid computerul cand ce sa vezi: Am citit cu surprindere ca argentinianul implicat un accident avea 68 de ani. Te-ai astepta ca la aceasta varsta sa circului prudent si responsabil. Sunteti sigur ca el a ajuns pe contrasens peste unguri? https://www.libertatea.ro/stiri/afacerist-argentinian-unul-din-mortii-transalpina-doua-motociclete-ciocnit-5390045 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 7 hours ago, Cavaleru said: nu te saveza dar iti creste sansele de supravietuire Si ,viu sau mort,ramai mai sexy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sylmena Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 6 hours ago, Cavaleru said: nu.. t Probabil ca e "frica" de incepator, care sper sincer sa ma tina intotdeauna din punctul asta de vedere, dar nu ies fara sa fiu echipat complet. Blugi AA, protectii level2, comozi si o jacheta Knox Mk3 se pot purta si pe caldura asta fara sa lesini. Iar banii pe care ii dai pe echipament cred ca sunt mai putin decat o grefa de piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate