apriliacluj Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Acum 22 minute, B.B. a spus: ..... pe un circuit nou .... nu e nou au testat cu Panigale acum 2 saptamani, si au avut timpi aprox la fel, nici macar o zecime diferenta intre ei!!! Acum 16 minute, danypop a spus: ..... Aia cu "e topicul meu" e tare.... tare e putin zis! inca caut cuvantul potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 30 minute în urmă Share Postat 30 minute în urmă 10 minutes ago, apriliacluj said: au testat cu Panigale acum 2 saptamani, si au avut timpi aprox la fel, nici macar o zecime diferenta intre ei!!! Ba chiar la testul cu Panigale Bagnaia a avut un timp mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 26 minute în urmă Share Postat 26 minute în urmă da, stiu, dar nu am mai vrut sa accentuez oricum nu conta, si ideea era ca erau aproape unul de altul acum nu ramane altceva sa cred, ca, cum au trecut pe mobre de GP, Pecco e sabotat de echipa altfel nu imi explic, de la un -0.1 sec avans la o intarziere imensa de +1.4 sec cum plm???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 23 minute în urmă Autor Share Postat 23 minute în urmă Am uitat sa zic ca nu au mers cu motoGP bikes.. ma gandeam ca ati inteles. Da, stiu ca au fost cu Panigale. Da, e topicul meu, iesiti din el si vedeti ca scrie acolo ca EU l-am facut. Data viitoare faceti voi si fiti stapani pe el, momentan insa eu sunt. --------------- uneori pe bune stau si ma intreb de ce pierd vremea aici, in afara de niste fu-tu-ti in poponeata sictiriti nu exista nimic, in afaa de frigider care a baiat OK si XT600 in rest toti pareti ca v-am f-utut nevasta, asa urat va comportati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 21 minute în urmă Share Postat 21 minute în urmă (editat) te-ai 3.14shat pe urzica azi dimineata sau ce ai???? Editat 21 minute în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 16 minute în urmă Share Postat 16 minute în urmă si pare ca a si atins-o cu ciucurasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 16 minute în urmă Autor Share Postat 16 minute în urmă Pai eu nu am nimic.. Doar observ ca nu se poate sa scriu ceva si sa nu sara cineva sa ma ia la mișto gratuit.. de fapt nu e mișto ca de ala nu mă supăr.. Sunt răutăți gratuite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 15 minute în urmă Share Postat 15 minute în urmă (editat) Acum 8 minute, B.B. a spus: Am uitat sa zic ca nu au mers cu motoGP bikes.. ma gandeam ca ati inteles. Da, stiu ca au fost cu Panigale. Da, e topicul meu, iesiti din el si vedeti ca scrie acolo ca EU l-am facut. Data viitoare faceti voi si fiti stapani pe el, momentan insa eu sunt. --------------- uneori pe bune stau si ma intreb de ce pierd vremea aici, in afara de niste fu-tu-ti in poponeata sictiriti nu exista nimic, in afaa de frigider care a baiat OK si XT600 in rest toti pareti ca v-am f-utut nevasta, asa urat va comportati.. Esti stapan pana iti dau o suspendare temporara sa-ti revii :)) Hai sa vedem care e treaba la 16 acu. Mda dubios ca pe panigale sa fie lipiti unu de altu ca timp si dupa prima sesiune sa fie in halul asta de departe. Ok Satana e din alt aluat are un talent deosebit, gaseste mai rpd limitele dar plm Peco doarme.pe pixda? Editat 14 minute în urmă de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 minute în urmă Share Postat 5 minute în urmă Acum 6 minute, Cavaleru a spus: Mda dubios ca pe panigale sa fie lipiti unu de altu ca timp si dupa prima sesiune sa fie in halul asta de departe. A fost o competitie pe viață si pe moarte acolo sau a fost doar o sesiune de recunoastere/invațare a circuitului? La fel si in fp1, le-a pus cineva pistolup pa cap să scoată cel mai bun timp posibil? Pe bune, parca va uitati pentru prima dată la niste sesiuni de antrenamente. Adevărul se va vedea in curse, restul sunt ANTRENAMENTE!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate