danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Stii cum se zice, iertăm dar nu uităm Acum 7 minute, Cavaleru a spus: ce detalii te deranjeaza la ea? Faptul că există? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 8 minute, danypop a spus: Faptul că există? Acum 16 minute, Cavaleru a spus: nu ati trecut mai departe? Încerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Nu exista. Yamaha nu va face v4 Ti-am mai explicat dar e ultima oara ca deja e plictisitor : nu mai mesteca și tu aceleași chestii spuse la nesfârșit de colegul frustrat a cărui (probabil) singură placere în viață e să sa ironizeze de sus pe absolut toată lumea, dacă vrei sa îmi dai peste nas măcar da-mi cu ceva ce am greșit (ca ai material destul) nu cu ceva cu care am dreptate dar al cărui înțeles a fost întors,rastalmacit șamd. El are issues,nu are o părere doar replici pe sistemul "ce prost ești" dar dacă îl întrebi ce părere are despre absolut fuckin orice,nu știe,nu are nu afirma nimic doar combate.Orice.De drag desigur.Problemele lui nu ma bag.dar tu mi se pare ca ai păreri de multe ori pertinente și de aceea vorbim,deci dacă îmi dai și mie un quote unde am zis eu ca Yamaha nu va face v4... E o mică mare diferență între "Yamaha nu va face v4" lucru pe care mi-l arunci mie în cârcă "yamaha nu știe sa facă motoare v4" lucru pe care mi-l punea colegul xt în cârcă și pe care m-am chinuit pe 2 pagini sa ii explic faptul ca nu aia ziceam pana a înțeles (sper) și "nu are sens pt yamaha sa faca un motor v4 pe care sa îl arunce după aprox 1 an,pt a construi un alt motor de la zero pt 2027" - lucrul pe care de fapt l-am spus eu.... Ori citiți pe diagonală ori efectiv cuvintele trec pe lângă voi.Ba da e ciudat cum doar vreo 2 3 au problema asta... Și nu,Gigi nu l-a vrut la Ducati pe musiu Marcelino,acel lucru l-am zis și I stand by what I said. Iar faptul ca dl.frustrat da # și zeflemea nu o face mai puțin adevărat. Dacă Gigi l-ar fi vrut,pt ce călcat i-ar fi căzut fața când MM a zis atunci in conferința aceea de presa pre-Mugello ca el nu merge la Pramac?de ce s-a precipitat masiv totul după acea declarație a lui MM?pai cine îl semna pe MM la Pramac? Iarasi,dacă gigi l-ar fi vrut pe MM la Ducati initial,pai cum călcat declara Jorge Martin vineri dimineață ca a bătut palma cu Ducati si mai trebuie doar sa se duca sa semneze? Innebunise JM și visa ca a vorbit cu "conducerea Ducati" (hmm oare fine din conducere are drept de a semna piloti ma întreb) și ca s-a pus totul la punct și mai trebuie doar sa semneze? Aa,ca acum Gigi se pupa singur în oglinda pt cum au decurs lucrurile,asta e partea a 2a,dar cu totul alta a fost intenția lui înaintea acelui weekend de la Mugello. Dacă uitați secvențele în care s-au întâmplat lucrurile și ce au declarat cei angrenați,eu țin minte,nu e problemă. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: ce detalii te deranjeaza la ea? Toată partea spate. Pare bolt-on bascula parca nu e a ei,zici ca e prea lunga bascula și pare disconected față de restul motoretei,carena aia laterală e ciudată rău- ok am înțeles ideea - aerul din radiatoare se descarcă în acel culoar pt apăsare profitând de faptul ca acum cu v4 e mai slim,dar pare așa făcută din bucăți... Acuma na - luam etalon Ducati si mai ales Aprilia - Ducati e mult mai compacta iar Aprilia pare foarte flowy datorita faptului ca a fost studiata atat pe aero,toate liniile se duc undeva au o logica. Meh,poate e unghiul pozei ciudat și de fapt in realitate e normală,vedem pe video După cum am zis însă,nu trebuie sa fie frumoasa ci sa funcționeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 14 minute, Method a spus: Iarasi,dacă gigi l-ar fi vrut pe MM la Ducati initial,pai cum călcat declara Jorge Martin vineri dimineață ca a bătut palma cu Ducati si mai trebuie doar sa se duca sa semneze? Asta a fost dubios. Totuși nu știm dacă Gigi a avut cel mai greu cuvânt de zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate