xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 10 minute, Cavaleru a spus: @xt600 si Dovi e chilot de teste. Stiu. Intrebarea este, ce s-a intamplat cu Cal? Stiu ca se accidentase, la un moment dat, a mai dat unele declaratii, dar prin teste nu l-am mai vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 10 minute, Cavaleru a spus: @xt600 si Dovi e chilot de teste. anosta cursa clasei regina. cand erau inca 4 tururi am sperat ca macar reuseste sa se aproprie sa incerce ceva dar.. n-ai ce sa faci satanei daca nu cade (din x n motive) omu e imbatabil. Peco ura si la gara ne vedem sezonu viitor.. Hai ca ia Bez locul 3 la chiloti. In ultimul tur a facut 3 sectoare cu record insa pe ultimul a lăsat-o mai moale, avea deja suficient avans. Ciudat cum uneori abia le ajunge guma pana la final iar alte ori, cum a fost cazul aici, sa faca cele mai rapide tururi pe final de cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 36 minute, Cavaleru a spus: @xt600 si Dovi e chilot de teste. anosta cursa clasei regina. cand erau inca 4 tururi am sperat ca macar reuseste sa se aproprie sa incerce ceva dar.. n-ai ce sa faci satanei daca nu cade (din x n motive) omu e imbatabil. Peco ura si la gara ne vedem sezonu viitor.. Hai ca ia Bez locul 3 la chiloti. Teama mi-e sa nu ne vedem cu Peco la pescuit... Omul trebuie sa schimbe psihologul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate