Cavaleru Postat Luni la 16:43 Share Postat Luni la 16:43 Vineri 26 Septembrie 2025 03:00-03:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 03:50-04:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 04:45-05:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 07:15-07:50 Moto3™ Practice 08:05-08:45 Moto2™ Practice 09:00-10:00 MotoGP™ Practice Sambata 27 Septembrie 2025 02:40-03:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 03:25-03:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 04:10-04:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 04:50-05:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 05:15-05:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 06:45-07:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 07:10-07:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 07:40-07:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 08:05-08:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 09:00 MotoGP™ 12 Laps Tissot Sprint Duminica 28 Septembrie 2025 03:40-03:50 MotoGP™ Warm Up 05:00 Moto3™ 17 Laps Race 06:15 Moto2™ 19 Laps Race 08:00 MotoGP™ 24 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 17:01 Share Postat Luni la 17:01 inceputul sfarsitului. orele mele preferate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 17:19 Share Postat Luni la 17:19 Diiii, murgule diii, hai ca mai ai oleacă Apropo, cică Marcel va serba titlul cu nr 7 La el se numara in sens invers, de la 8 la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 18:09 Share Postat Luni la 18:09 cred ca cu 9 se va serba sa se oftice stii tu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 19:24 Share Postat Luni la 19:24 1 oră în urmă, frigider a spus: cred ca cu 9 se va serba sa se oftice stii tu cine. Nunu, cu 7. Deja e oficial,nu se mai iau în considerare titlurile de la clasele mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 10:03 Share Postat ieri la 10:03 diiiiii multumim, Cavaleru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 10:12 Share Postat ieri la 10:12 Acum 14 ore, danypop a spus: Nunu, cu 7. Deja e oficial,nu se mai iau în considerare titlurile de la clasele mici. pacat, ultima oara avea o bila mare 8. da e ok, ajunge iar la ea la anu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) La 22.09.2025 la 20:19, danypop a spus: Apropo, cică Marcel va serba titlul cu nr 7 La el se numara in sens invers, de la 8 la 7 Da da am citit si eu - cica astia de la Liberty nici n-au preluat bine campionatul si vor sa faca schimbari (destul de aberante) : daca la F1 au vrut sa il aduca de la un sport al elitelor la un sport mainstream ce poate fi urmarit de oricine,la motogp vor invers - sa il elitizeze putin.Asta va insemna clar bilete mai scumpe,deci pregatiti-va...desi sunt unele gp'uri (cum a fost Balaton daca imi aduc bine aminte) unde vin 30 mii de oameni,deci daca mai scumpesc si biletele...se duce naibii tot. Vor sa renunte la aerul counter-culture al motociclismului cu rulote,tabere improvizate,betii motorete turate si drujbe pt zgomot si sa il aduca la un nivel care sa aiba appeal pt middle class - mai spalat mai elegant mai fin.Cred si sper ca nu vor reusi,pt ca se pierde tot in acest fel,plus de asta mi se pare ca motociclismul nu e mainstream,fiind destul de extrem. Pe deasupra,vor sa sublinieze clar diferenta de Motogp - competitia regina, si moto2 si moto3 - competitii suport. Iar pt asta,vor sa umble putin la istorie - in sensul de "Ago nu mai are 14 titluri - "se pun" doar cele de la clasa mare ; Rossi nu mai are 9 titluri,ci 7,cele de la clasele mici nu sunt semnificative samd. Ei,si fix din aceasta cauza,la presiunea Liberty,lui Marcel i-au fost date instructiuni sa sarbatoreasca titlul 7 si nu titlul 9 dupa cum are de fapt...Marcel a dat de inteles ca nu vrea sa faca zanzanie si va impaca si capra si varza - la festivitate va avea nu nr.9 nici nr.7,ci nr.1. Mi se pare aberant ce incearca sa faca Liberty - moto3 si moto2 sunt parte integranta din Gp.Si pe deasupra sa vrei sa stergi istoria cu buretele - asta mi se pare asa o meteahna specifica woke culture - copilareasca, pseudo-intelectuala si cam fascista.Dar continuam sa vedem ce iese...cred ca buba nu o sa tina mult si va exploda - deja Marquez a tras un semnal de alarma in cursa trecuta. Editat 5 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă plm la aia cu imnul cica pot sa nu partikipe si iau amenda parca 500 euro astia nici nu se apleaca daca vad una de 500 pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 4 hours ago, Method said: deja Marquez a tras un semnal de alarma in cursa trecuta. Doar pentru asta, Satana a urcat trei locuri in lista mea de Craciun...fara bascalie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 56 minute în urmă Share Postat 56 minute în urmă Dacă sunt uniți piloții se vor putea opune unor cacaturi din astea. Aia cu bani. Aia mai saraki vor fi cumpărați sa partikipe. Acum 12 minute, Lup69 a spus: Doar pentru asta, Satana a urcat trei locuri in lista mea de Craciun...fara bascalie... Acum e ante-antepenultimul pe lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Tot ultimul doar cu 3 locuri mai sus decât era. Era la - infinit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate