Cavaleru Postat Luni la 16:43 Share Postat Luni la 16:43 Vineri 26 Septembrie 2025 03:00-03:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 03:50-04:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 04:45-05:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 07:15-07:50 Moto3™ Practice 08:05-08:45 Moto2™ Practice 09:00-10:00 MotoGP™ Practice Sambata 27 Septembrie 2025 02:40-03:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 03:25-03:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 04:10-04:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 04:50-05:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 05:15-05:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 06:45-07:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 07:10-07:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 07:40-07:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 08:05-08:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 09:00 MotoGP™ 12 Laps Tissot Sprint Duminica 28 Septembrie 2025 03:40-03:50 MotoGP™ Warm Up 05:00 Moto3™ 17 Laps Race 06:15 Moto2™ 19 Laps Race 08:00 MotoGP™ 24 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 17:01 Share Postat Luni la 17:01 inceputul sfarsitului. orele mele preferate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 17:19 Share Postat Luni la 17:19 Diiii, murgule diii, hai ca mai ai oleacă Apropo, cică Marcel va serba titlul cu nr 7 La el se numara in sens invers, de la 8 la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 18:09 Share Postat Luni la 18:09 cred ca cu 9 se va serba sa se oftice stii tu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 19:24 Share Postat Luni la 19:24 1 oră în urmă, frigider a spus: cred ca cu 9 se va serba sa se oftice stii tu cine. Nunu, cu 7. Deja e oficial,nu se mai iau în considerare titlurile de la clasele mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 10:03 Share Postat Marți la 10:03 diiiiii multumim, Cavaleru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 10:12 Share Postat Marți la 10:12 Acum 14 ore, danypop a spus: Nunu, cu 7. Deja e oficial,nu se mai iau în considerare titlurile de la clasele mici. pacat, ultima oara avea o bila mare 8. da e ok, ajunge iar la ea la anu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat ieri la 05:42 Share Postat ieri la 05:42 (editat) La 22.09.2025 la 20:19, danypop a spus: Apropo, cică Marcel va serba titlul cu nr 7 La el se numara in sens invers, de la 8 la 7 Da da am citit si eu - cica astia de la Liberty nici n-au preluat bine campionatul si vor sa faca schimbari (destul de aberante) : daca la F1 au vrut sa il aduca de la un sport al elitelor la un sport mainstream ce poate fi urmarit de oricine,la motogp vor invers - sa il elitizeze putin.Asta va insemna clar bilete mai scumpe,deci pregatiti-va...desi sunt unele gp'uri (cum a fost Balaton daca imi aduc bine aminte) unde vin 30 mii de oameni,deci daca mai scumpesc si biletele...se duce naibii tot. Vor sa renunte la aerul counter-culture al motociclismului cu rulote,tabere improvizate,betii motorete turate si drujbe pt zgomot si sa il aduca la un nivel care sa aiba appeal pt middle class - mai spalat mai elegant mai fin.Cred si sper ca nu vor reusi,pt ca se pierde tot in acest fel,plus de asta mi se pare ca motociclismul nu e mainstream,fiind destul de extrem. Pe deasupra,vor sa sublinieze clar diferenta de Motogp - competitia regina, si moto2 si moto3 - competitii suport. Iar pt asta,vor sa umble putin la istorie - in sensul de "Ago nu mai are 14 titluri - "se pun" doar cele de la clasa mare ; Rossi nu mai are 9 titluri,ci 7,cele de la clasele mici nu sunt semnificative samd. Ei,si fix din aceasta cauza,la presiunea Liberty,lui Marcel i-au fost date instructiuni sa sarbatoreasca titlul 7 si nu titlul 9 dupa cum are de fapt...Marcel a dat de inteles ca nu vrea sa faca zanzanie si va impaca si capra si varza - la festivitate va avea nu nr.9 nici nr.7,ci nr.1. Mi se pare aberant ce incearca sa faca Liberty - moto3 si moto2 sunt parte integranta din Gp.Si pe deasupra sa vrei sa stergi istoria cu buretele - asta mi se pare asa o meteahna specifica woke culture - copilareasca, pseudo-intelectuala si cam fascista.Dar continuam sa vedem ce iese...cred ca buba nu o sa tina mult si va exploda - deja Marquez a tras un semnal de alarma in cursa trecuta. Editat ieri la 05:43 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 07:36 Share Postat ieri la 07:36 plm la aia cu imnul cica pot sa nu partikipe si iau amenda parca 500 euro astia nici nu se apleaca daca vad una de 500 pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat ieri la 10:04 Share Postat ieri la 10:04 4 hours ago, Method said: deja Marquez a tras un semnal de alarma in cursa trecuta. Doar pentru asta, Satana a urcat trei locuri in lista mea de Craciun...fara bascalie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 10:16 Share Postat ieri la 10:16 Dacă sunt uniți piloții se vor putea opune unor cacaturi din astea. Aia cu bani. Aia mai saraki vor fi cumpărați sa partikipe. Acum 12 minute, Lup69 a spus: Doar pentru asta, Satana a urcat trei locuri in lista mea de Craciun...fara bascalie... Acum e ante-antepenultimul pe lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat ieri la 10:32 Share Postat ieri la 10:32 Tot ultimul doar cu 3 locuri mai sus decât era. Era la - infinit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 12:12 Share Postat ieri la 12:12 Acum 6 ore, Method a spus: Mi se pare aberant ce incearca sa faca Liberty - moto3 si moto2 sunt parte integranta din Gp.Si pe deasupra sa vrei sa stergi istoria cu buretele - asta mi se pare asa o meteahna specifica woke culture - copilareasca, pseudo-intelectuala si cam fascista. fwutu-le muma'n cwur de idioti!! pixxda mamei lor! Acum 1 oră, frigider a spus: Dacă sunt uniți piloții se vor putea opune unor cacaturi din astea. sa speram ca asa va fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 12 ore, Method a spus: Da da am citit si eu - cica astia de la Liberty nici n-au preluat bine campionatul si vor sa faca schimbari (destul de aberante) : Cand Dorna a inchis ochii la ”inovatiile„ lui Jiji si a facaluit regulamentul, de a permis ca un constructor sa aibe 8 motorete pe grila, am crezut ca nu poate fi mai rau de atat. Ei bine, Liberty se pare ca ne va arata ca exista si mai rau. Chapeau bas pentru luarea de atitudine a lui MM. Acum 8 ore, frigider a spus: Aia mai saraki vor fi cumpărați sa partikipe. Sau santajati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 10 ore, xt600 a spus: Cand Dorna a inchis ochii la ”inovatiile„ lui Jiji si a facaluit regulamentul, de a permis ca un constructor sa aibe 8 motorete pe grila Eh,aero nu era ceva ce putea interzice Dorna...am mai avut discutia asta - e usor sa spui "sa interzica aero",dar aero nu e ride height device sa spui "interzis".Ce faci - ii interzici carenele? Plus ca aero nu e o "inovatie" de-a lui Gigi,ci o inovatie din...1968-69 din F1... Ride height intradevar e bine ca s-a interzis...ce-a mai ramas? Mass damper?Se poate interzice,nu zic nu pt ca e usor de enuntat,dar aia mi se pare un progres ce ajuta mult suspensia (a se vedea cat de planted stau Ducatis de spate pe frane mai ales pe circuite bumpy in timp ce Honda si Yamaha sar peste bumps) si oricum nu e o inovatie de a lui Gigi - mass damper'ul in racing a fost adus de Renault F1 acum fix 20 de ani,dar conceptul din cate mai tin eu minte vine de la...Citroen 2CV din 1949 Deci "inovatiile" lui Gigi de fapt sunt inventii super-mega vechi,iar singura lui inovatie e ca le-a implementat in moto. Pe de o parte mi se pare bine pt ca e vorba de progres,deoarece progresul in domeniul moto era mult in urma fata de auto...si inca e. Pe de alta parte,tot acest progres nu se poate traduce in strada deloc...singurul lucru care s-ar putea aplica pe strada dar deocamdata nici in motogp nu e implementat 100% sunt elemente din cf si motoare cu injectie directa. Deocamdata insa,in afara de niste incercari timide de carene aero,tot ce face Gigi e inaplicabil pe strada. ...si revenind la topic : Marc Marquez cannot win the championship in the sprint, so must end the weekend with a gap of 185 points to his younger brother. The permutations for that are many, but the most simple is this: across both races, Marc Marquez must outscore Alex Marquez by just three points to move out of reach in the standings. Deci in proportie de 99%,la Motegi se va incununa campion.Cu titlul 9 (7)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 24.09.2025 la 8:42, Method a spus: Da da am citit si eu - cica astia de la Liberty nici n-au preluat bine campionatul si vor sa faca schimbari (destul de aberante) : daca la F1 au vrut sa il aduca de la un sport al elitelor la un sport mainstream ce poate fi urmarit de oricine,la motogp vor invers - sa il elitizeze putin.Asta va insemna clar bilete mai scumpe,deci pregatiti-va...desi sunt unele gp'uri (cum a fost Balaton daca imi aduc bine aminte) unde vin 30 mii de oameni,deci daca mai scumpesc si biletele...se duce naibii tot. Vor sa renunte la aerul counter-culture al motociclismului cu rulote,tabere improvizate,betii motorete turate si drujbe pt zgomot si sa il aduca la un nivel care sa aiba appeal pt middle class - mai spalat mai elegant mai fin.Cred si sper ca nu vor reusi,pt ca se pierde tot in acest fel,plus de asta mi se pare ca motociclismul nu e mainstream,fiind destul de extrem. Pe deasupra,vor sa sublinieze clar diferenta de Motogp - competitia regina, si moto2 si moto3 - competitii suport. Iar pt asta,vor sa umble putin la istorie - in sensul de "Ago nu mai are 14 titluri - "se pun" doar cele de la clasa mare ; Rossi nu mai are 9 titluri,ci 7,cele de la clasele mici nu sunt semnificative samd. Ei,si fix din aceasta cauza,la presiunea Liberty,lui Marcel i-au fost date instructiuni sa sarbatoreasca titlul 7 si nu titlul 9 dupa cum are de fapt...Marcel a dat de inteles ca nu vrea sa faca zanzanie si va impaca si capra si varza - la festivitate va avea nu nr.9 nici nr.7,ci nr.1. Mi se pare aberant ce incearca sa faca Liberty - moto3 si moto2 sunt parte integranta din Gp.Si pe deasupra sa vrei sa stergi istoria cu buretele - asta mi se pare asa o meteahna specifica woke culture - copilareasca, pseudo-intelectuala si cam fascista.Dar continuam sa vedem ce iese...cred ca buba nu o sa tina mult si va exploda - deja Marquez a tras un semnal de alarma in cursa trecuta. Da, o mare labareala.. La faza cu mai spre elite.. eu de ex dupa cum probabil stii am fost anul trecut la Spielberg in Austria. Pai acolo exact langa circuit e un sat cu 3 grajduri de alea inalte si cam atat, iar la 7-8km e un orasel cam cat Ianca, jud Braila. Nu exista nici un hotel, nimic iar Graz e departe si cu tot cu autostrazi tot dureaza pana ajungi la el. Unde o sa cazeze elitele la circuite de genul asta? Sau vor fi elite care vin toti cu elicopterul privat exact cu 9 min inainte de starturl curselor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 3 ore, Method a spus: Deci in proportie de 99%,la Motegi se va incununa campion.Cu titlul 9 (7)... doar daca nu cade. se anunta ceva puloaie pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 6 ore, Method a spus: ...si revenind la topic : Marc Marquez cannot win the championship in the sprint, so must end the weekend with a gap of 185 points to his younger brother. The permutations for that are many, but the most simple is this: across both races, Marc Marquez must outscore Alex Marquez by just three points to move out of reach in the standings. Deci in proportie de 99%,la Motegi se va incununa campion.Cu titlul 9 (7)... adica poate sa stea acasa de acum incolo linistit ca doara AM nu o sa castige 6 sprinturi si 6 curse in linie matematic, probabilistic e la limita imposibilului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă parca vad ca o sa fie super boring weekendu asta daca puloua nu cred ca va fi boring. cat de tare ar fi sa stea mm in spate lu am tot weekendu si sa depaseasca cu 1-2 ture inainte de final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 ore, B.B. a spus: Da, o mare labareala.. La faza cu mai spre elite.. eu de ex dupa cum probabil stii am fost anul trecut la Spielberg in Austria. Pai acolo exact langa circuit e un sat cu 3 grajduri de alea inalte si cam atat, iar la 7-8km e un orasel cam cat Ianca, jud Braila. Nu exista nici un hotel, nimic iar Graz e departe si cu tot cu autostrazi tot dureaza pana ajungi la el. Unde o sa cazeze elitele la circuite de genul asta? Sau vor fi elite care vin toti cu elicopterul privat exact cu 9 min inainte de starturl curselor? Achesez - am impresia ca ei au o viziune despre cum ar vrea ei sa fie fenomenul moto,dar nu au studiat "piata" inainte sa se apuce de faza asta...o iau pe fir exact invers...nu i-au ascultat deloc pe de-alde Bezos,Jobbs baetzi din astia cu cap care intai incearca sa identifice (sau sa creeze) o nevoie a clientului ca mai apoi sa vina cu un produs ca si solutie,astia fac produsul intai (dupa capul lor) si apoi incearca sa "ciopleasca" gusturile publicului spre a se mula pe el.Doesn't work like this. Elitelor nu le place murdaria vacarmul betiile si balamucul de pe la circuite,iar daca incerci sa schimbi asta,dispare totul. Acum 32 minute, frigider a spus: parca vad ca o sa fie super boring weekendu asta Nu cred. De fiecare data la Motegi se intampla cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 14 minute, Method a spus: Achesez - am impresia ca ei au o viziune despre cum ar vrea ei sa fie fenomenul moto,dar nu au studiat "piata" inainte sa se apuce de faza asta...o iau pe fir exact invers...nu i-au ascultat deloc pe de-alde Bezos,Jobbs baetzi din astia cu cap care intai incearca sa identifice (sau sa creeze) o nevoie a clientului ca mai apoi sa vina cu un produs ca si solutie,astia fac produsul intai (dupa capul lor) si apoi incearca sa "ciopleasca" gusturile publicului spre a se mula pe el.Doesn't work like this. Elitelor nu le place murdaria vacarmul betiile si balamucul de pe la circuite,iar daca incerci sa schimbi asta,dispare totul. Nu cred. De fiecare data la Motegi se intampla cate ceva. asa se specula si cand au preluat F1. Chiar crezi ca un mamut ca si asta ia decizi asa? clar au fscut o analiza, au tatonat ei, ca nu degeaba se vorbeste de ceva timp de asta. acuma, ca nu ne place noua.... noi suntem cativa.realitatea este ca daca vor sa aibe rezultate diferite tre sa schimbe ceva. O sa vedem cu timpul daca schimbarile au fost bune sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 7 ore, Method a spus: Eh,aero nu era ceva ce putea interzice Dorna...am mai avut discutia asta Deci "inovatiile" lui Gigi de fapt sunt inventii super-mega vechi,iar singura lui inovatie e ca le-a implementat in moto. Deci in proportie de 99%,la Motegi se va incununa campion.Cu titlul 9 (7)... Ooo, ba da, se putea! Am explicat la momentul respectiv ca se putea face un regulament nou, la care sa participe constructorii, tehnicieni, juristi, reprezentanti FIA. Se putea face, dar nu a existat vointa. Tocmai de aceea am pus inovatii intre ghilimele. Pentru ca erau lucruri megacunoscute in alte domenii, doar ca el le-a adus in motociclismul de viteza si a deschis o cutie a Pandorei. Titlul 9! Liberty sa invete sa numere! Oamenii astia au castigat acele titluri, pe vechiul regulament si trebuie sa li se recunoasca acele titluri. Fac parte din palmaresul lor. Ce facem aici? Lui Pedrosa nu i se mai recunosc titlurile de la clasa 250? Sau lui Biaggi? Si daca i se recunosc lui Pedrosa sau Biaggi, de ce nu i s-ar recunoaste acele titluri si lui Rossi sau MM?? Este din putul gandirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 30 minute, damager a spus: acuma, ca nu ne place noua.... noi suntem cativa românieni. Acum 7 minute, xt600 a spus: Titlul 9! acele titluri de la clasele mici nu dispar, nu le sterge nimeni din istorie. daca ai ajuns in GP si incepi sa iei titluri acolo, ce ai luat la clasele mici devine istorie, mai putin relevant. nu mai e mult si aflam daca sarbatoreste nr 7. plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate