xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Până atunci : O fi inceputul unei noi serii de sase titluri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 ore, B.B. a spus: După 6ani și în ce mod.. aproape brutal. Cam și cum ar fi concurat singur... Noroc cu AM că a mai pus presiune pe MM, daca toată baza era in Peco chiar ar fi mers singur. Îmi place designul modular al trofeului. Nu m as mira sa apară pe fundal în vreun interviu/documentar cu niște "piese" lipsa (titluri luate de un anume doctor) Acum 18 ore, damager a spus: Pol said manufacturers are usually reluctant to admit technical errors, especially if they require a return to the old specifications of the 2024 model. Puțin forțat. Se aplica doar lui Peco. Acum 16 ore, Speedy.K a spus: Aoleu, era sa uit: numai mie mi s-a parut depasirea la Mir indigo dupa "ciubotica" doar ca pe dos?! Exact asta au zis englezii, m a bufnit rasul. Cică Mir si MM nu se înțeleg deloc. Acum dacă o fi cântărit și asta sau a fost o mini eroare din partea mm.. Înclin spre eroare, mai încercase de 2 ori depășirea și în timpul asta Peco se îndepărta. S o fi terminat răbdarea. Acum 18 ore, Method a spus: nu iese fum fără foc. Azi a ieșit, întreabă-l pe Peco sau chiar pe Gigi Acum 16 ore, Speedy.K a spus: N-a patit Peco nimic, a mers MM la rezultat. Sunt curios daca in turul in care i-a luat MM lu Acostaaproape 6 zecimi i-a luat tot atat sinlu Peco. Peco a mers ca în vremurile bune. Start bun, forțat de la început, făcut gap, management. De discuri nu știm dacă le a avut pe cele mai mari, și asta îl ajuta pana sa ii dea de cap etapa asta. Si dacă era invers și ieșea pe 2 Peco tot era super, fata de cum a mers pana acum. Acum 4 ore, B.B. a spus: Eu sunt de părere că JM și-a încheiat cariera. Va mai pilota dar niciodată la nivelul de anul trecut și cu motocicleta așa performantă. Omul se știa ca e de sticla. Nu e prima accidentare, n o fi nici ultima. Dacă trece cu bine de presezon o sa fie mai strâns anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate