xt600 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Până atunci : O fi inceputul unei noi serii de sase titluri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 6 ore, B.B. a spus: După 6ani și în ce mod.. aproape brutal. Cam și cum ar fi concurat singur... Noroc cu AM că a mai pus presiune pe MM, daca toată baza era in Peco chiar ar fi mers singur. Îmi place designul modular al trofeului. Nu m as mira sa apară pe fundal în vreun interviu/documentar cu niște "piese" lipsa (titluri luate de un anume doctor) Acum 18 ore, damager a spus: Pol said manufacturers are usually reluctant to admit technical errors, especially if they require a return to the old specifications of the 2024 model. Puțin forțat. Se aplica doar lui Peco. Acum 16 ore, Speedy.K a spus: Aoleu, era sa uit: numai mie mi s-a parut depasirea la Mir indigo dupa "ciubotica" doar ca pe dos?! Exact asta au zis englezii, m a bufnit rasul. Cică Mir si MM nu se înțeleg deloc. Acum dacă o fi cântărit și asta sau a fost o mini eroare din partea mm.. Înclin spre eroare, mai încercase de 2 ori depășirea și în timpul asta Peco se îndepărta. S o fi terminat răbdarea. Acum 18 ore, Method a spus: nu iese fum fără foc. Azi a ieșit, întreabă-l pe Peco sau chiar pe Gigi Acum 16 ore, Speedy.K a spus: N-a patit Peco nimic, a mers MM la rezultat. Sunt curios daca in turul in care i-a luat MM lu Acostaaproape 6 zecimi i-a luat tot atat sinlu Peco. Peco a mers ca în vremurile bune. Start bun, forțat de la început, făcut gap, management. De discuri nu știm dacă le a avut pe cele mai mari, și asta îl ajuta pana sa ii dea de cap etapa asta. Si dacă era invers și ieșea pe 2 Peco tot era super, fata de cum a mers pana acum. Acum 4 ore, B.B. a spus: Eu sunt de părere că JM și-a încheiat cariera. Va mai pilota dar niciodată la nivelul de anul trecut și cu motocicleta așa performantă. Omul se știa ca e de sticla. Nu e prima accidentare, n o fi nici ultima. Dacă trece cu bine de presezon o sa fie mai strâns anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: Se aplica doar lui Peco. S-a intamplat si lui Diggia anul trecut. Si cunoscand cat de cat din interior, tind sa io dau dreptate. doar ca, o sa vedem asta peste catova ani cand se va retrage MM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 2 ore, damager a spus: S-a intamplat si lui Diggia anul trecut. Si cunoscand cat de cat din interior, tind sa io dau dreptate. doar ca, o sa vedem asta peste catova ani cand se va retrage MM O sa vedem și la anul, când unii vor avea 25-uri. Trebuie sa fiu de acord cu "ducati era motocicleta dorita de toți. Multi mergeau bine pe ea". Acum e asa și asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Ce voiam sa zic... More than a number. More than ar ider. More than a champion. G.O.A.T. By the way...genial raspunsul echipei de PR la dilema cu titlul 7 sau 9....geniala gaselnita...un fel de fu..k you, politely. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Acum 7 ore, xt600 a spus: O fi inceputul unei noi serii de sase titluri?? Neah. E bătrân deja. La anul are probabil 90% șanse sa îl ia din nou. Din 2027 însă se face un mare reshuffle si ..."all bets are off" Acum 5 ore, frigider a spus: S o fi terminat răbdarea. 100% Dar asta nu îl scuză. Acum 5 ore, frigider a spus: De discuri nu știm dacă le a avut pe cele mai mari, Pai dooh,normal ca le-a avut pe cele mai mari,e un motiv pt care cele mai mari discuri se mai numesc și "Motegi disks" - sunt obligatorii pt Motegi,nu? Eu asa îmi aduc aminte ca aici toti sunt obligați (de regulament si de Brembo) sa pună cele mai mari discuri.Sa ma corecteze colegii care se pricep mai bine la regulament dacă greșesc. Acum 26 minute, frigider a spus: O sa vedem și la anul, când unii vor avea 25-uri. Exact. Eu cred ca au fost furcile,pt ca mai ales pt Pecco pot face o diferență enormă la feeling.Dar ma întreb cum naiba nu a făcut schimbarea pe furci de Gp24 pana acum....a fost întrebat în interviu post-race ce au schimbat la motoreta,a dat un răspuns f evaziv gen ca Gigi știe cel mai bine. A,și referitor la problema cu fumul alb - a zis ca el de pe motoreta nu a simțit nimic dar ca nu înțelegea de ce nu mai are putere "pe virajele de dreapta". Deci când o înclina pe dreapta doar se manifesta problema...l-au intrebat darGigi nu a vrut sa le spună în cooldown room care e problema... Btw are cineva un link cu conferința de presă post-race?Nu o găsesc pe motogp.com... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă @Method mai avea si ceva aero modificat Peco la codita fata de GP25ul lui MM JM nu o sa invete nimic din greseli pt ca e prea prost, prost facut gramada. dupa ce si-a futut tot sezonu sa faci iar o tampenie.. BV lui MM a tras ca o Satana si a aratat ca inca poate. sper ca sezonu viitor sa fie mai interesant dpdv al luptei la varf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Da,am uitat,aero de pe Gp24 as well...ma mir însă că le-a luat 3 sfert de sezon sa o rezolve,vorba lui Pecco "trebuie sa fim rușinați pt ca nu am rezolvat problemele după 1-2 curse". Acum 49 minute, Cavaleru a spus: sper ca sezonu viitor sa fie mai interesant dpdv al luptei la varf Nu mi-as pune mari speranțe. Ajungem la aceeiasi "ecuație" : singurul cu motoreta și echipa capabilă sa ii opună oarecare rezistență e Bagnaia...față în față nu cred ca i-ar rezista...pt a avea o șansă împotriva lui trebuie sa meargă Lorenzo style - efectiv sa nu poată fi atins/prins/ajuns.Ori m-as mira sa ii reușească asta lui Pecco de atatea ori pt a conta...El a avut probleme cu JM decum cu un asa pilot precum MM... Undeva departe e o șansă ca Aprilia sa scoata o motoreta sensibil apropiata de Ducati...dar e a long shot...plus ca Aprilia nu are nici pe departe bugetul italienilor nemți Eu cred ca pt suspans la campionat trebuie sa așteptam pana în 2027...La anul cel mai interesant lucru va fi the silly season Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă La anul vom vedea bătălie între Bagnaia și Marquez. Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 10 ore, Aurex a spus: More than a number. More than ar ider. More than a champion. G.O.A.T. daca e de la tine asta - mi-a dat o lacrima Acum 10 ore, Method a spus: Din 2027 însă se face un mare reshuffle si ..."all bets are off" Acum 16 ore, frigider a spus: din contra, MM se adapteaza super repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 8 ore, Method a spus: El a avut probleme cu JM decum cu un asa pilot precum MM... Undeva departe e o șansă ca Aprilia sa scoata o motoreta sensibil apropiata de Ducati...dar e a long shot...plus ca Aprilia nu are nici pe departe bugetul italienilor nemți El a avut probleme cu el insusi, in primul rand. Cand castigi 11 curse de mare premiu si 6 sprinturi, nu mai poti spune ca adversarul a fost zmeu si a castigat titlul... mai degraba l-ai pierdut tu. Cred ca va ramane unic in analele competitiei, cu titlu pierdut la atatea victorii de etapa. Paradoxul carierei lui Pecco este ca titlul pierdut anul trecut ar fi fost cel mai meritat. La cum a mers ultimele etape, s-ar putea ca Honda sa vina la anul cu o motocicleta mai apropiata ca performante, de Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 10 ore, Method a spus: referitor la problema cu fumul alb - a zis ca el de pe motoreta nu a simțit nimic dar ca nu înțelegea de ce nu mai are putere "pe virajele de dreapta". ciudat, daca avea lipsa de putere ar fi trebut sa se vada pe timpi. dar nu s-a vazut nimic, gap a ramas cam 2 secunde pana aproape de final cand si MM s-a potolit de tot si a ajuns pe la 2.5-3 ,nu mai stiu exact dar a crescut Acum 11 ore, Method a spus: Btw are cineva un link cu conferința de presă post-race?Nu o găsesc pe motogp.com... e pe site Acum 9 ore, Method a spus: singurul cu motoreta și echipa capabilă sa ii opună oarecare rezistență e Bagnaia Bez a ridicat capul binisor anul asta. Si aprilia a mers bine unde inainte mergea rau. nu putem decat sa speram. Acum 1 oră, B.B. a spus: La anul vom vedea bătălie între Bagnaia și Marquez. Alex. chiar, si AM va avea moto de uzina. chiar va fi interesant. Acum 12 minute, xt600 a spus: La cum a mers ultimele etape, s-ar putea ca Honda sa vina la anul cu o motocicleta mai apropiata ca performante, de Ducati. tot ce se poate. nu stiu cum nu l-au gasit atarnat in rulota pe Mir dupa ce sezoane 90% DNF a avut. ___________ Peco a avut o cadere inversa fata de Q in 2022. Q a cedat pe final de sezon si a pierdut titlul Peco a clacat inainte sa inceapa sezonul, din teste si a pierdut titlul. *desi inceputul de sezon nu a fost chiar dezastruos, scotea niste locuri 3-4 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 oră, B.B. a spus: La anul vom vedea bătălie între Bagnaia și Marquez. Alex. Acum 5 minute, frigider a spus: daca e de la tine asta - mi-a dat o lacrima Acum 5 minute, frigider a spus: MM se adapteaza super repede Nu adaptabilitatea lui Memelu va fi problema in 2027,ci faptul ca se schimba guma Michelin high grip spate pt care e faurita Ducati cu guma Pirelli high grip fata - pt care nu e deloc faurita Ducati ci mai degraba Yamaha, no more ride height device,Memelu in 2027 va avea...34?35? de primaveri... Sunt mai multe probleme mai degraba tehnice decat problema adaptabilitatii lui Memelu...si am vazut si in 2023 si in 2024 ca daca motoreta nu e top,nici macar Memelu nu poate sa o ridice atat. Dar meh,we never know - s-ar putea ca Ducati sa cada in picioare in 2027 si sa faca o motoreta perfecta pt gumele Pirelli - nu stim niciodata...cert e ca vor fi niste schimbari majore,iar in general cand se intampla un astfel de reshuffle,se schimba liderii. Acum 14 minute, xt600 a spus: El a avut probleme cu el insusi, in primul rand. Cand castigi 11 curse de mare premiu si 6 sprinturi, nu mai poti spune ca adversarul a fost zmeu si a castigat titlul... mai degraba l-ai pierdut tu. Cred ca va ramane unic in analele competitiei, cu titlu pierdut la atatea victorii de etapa. Paradoxul carierei lui Pecco este ca titlul pierdut anul trecut ar fi fost cel mai meritat. Asta cam asa e....posesorul de maturi - bai nene cand era rapid,era intangibil. JM era in general mai rapid prin quali,era profesor la sprinturi pe blana orbitoare,dar ca race pace,Bagnaia i-a cam dat mucul. Dar hai ca si in 2023 eu nu ma pot supara pe el ca a castigat acel titlu.A fost prea domn.Meh,nu ma pot supara pe el deloc,ca e prea elegant baiatul... Acum 17 minute, xt600 a spus: La cum a mers ultimele etape, s-ar putea ca Honda sa vina la anul cu o motocicleta mai apropiata ca performante, de Ducati. Neah,cred ca Honda mai are mult de lucru.Plus ca aici...e circuitul de casa adica e Mugello al lor. Eu pariez pe Aprilia - daca isi mentine curba de progres - nu stiu daca ai/ati observat dar Aprilia a progresat masiv in a2a jumatate a acestui an : sunt constant in top 5....cand JM sau altcineva nu il da pe Bezzechi pe jos Dar in general au o motoreta care e super pe circuite de viteza mare si de flow,dar merge si pe stop'n'go merge si pe circuite atipice,merge cam peste tot. Le mai trebuie asa un 15-20%...si un pilot putin mai bun decat Bez. JM ar fi o idee...daca s-ar comporta ca un om matur si nu ca un baietzas de la bloc de 17 ani... Eu tot sper sa il coopteze pe Q Acum 25 minute, frigider a spus: ciudat, daca avea lipsa de putere ar fi trebut sa se vada pe timpi. dar nu s-a vazut nimic, gap a ramas cam 2 secunde pana aproape de final cand si MM s-a potolit de tot si a ajuns pe la 2.5-3 ,nu mai stiu exact dar a crescut M-ai facut curios,m-am uitat si eu pe timpi. Bagnaia pana in turul 14 a facut 1.45.0,in tururile 15 si 16 a lasat-o la 1.45.3 si dupa aia brusc 1.45.6,deci in 2-3 tururi a scazut juma de sec pe tur,fapt ce l-a intrigat pe Memelu care a luat-o dupa el,pe de o parte temandu-se sa nu cada de la ulei dar pe partea cealalta simtind sange si o posibila victorie nesperata. Haios e ca Memelu a declarat ca a marit ritmul nu ca sa-l prinda pe Bagnaia,nu-nu-nu ,ci pt ca Mir din spate a marit ritmul si el "nu vroia sa piarda locul 2". Ciudat e ca la Memelu vad din turul 18 o succesiune de timpi rapizi in 1.45 low,in timp ce la Mir...not so much Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate