danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: sterge imediat te rog. Imi cer scuze si promit ca nu se va mai întâmpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă io tot astept vesti ref mm. pla vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă si eu....tot caut sa vad daca a aparut ceva ....dar nada , momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 10 minute, frigider a spus: io tot astept vesti ref mm. pla vesti. Nu prea mai contează, sezonul e incheiat. Macar la Valencia sacse prezinte să salute publicul si cine știe, poate in testele ce urmează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă nu cred ca e de bine de dureaza asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 ore, damager a spus: din ce am inteles eu, cluch-il de la aprilia nu e consistent, adica la se comporta diferit la fiecare launch, iar startul e la ghici la piloti. De aia uneori le iese, uneori nu. Ar fi o explicatie. Pt ca pilotii Aprilia in general tot timpul au avut probleme la start - cand era Maravilla la ei intelegeam,ca el avea probleme oricum cu ambreiajul si la Yamaha - imi aduc aminte f clar ca i-au pus senzor pe ambreiaj sa ii arate ca nu il actioneaza la timp si ca e vina lui,pt ca omul insista ca e de la motoreta problema.Dar deja e generalizata problema ambreiajului Aprilia. Insa,daca ma uit mai bine la start...tind sa fiu de acord cu colegul - care zice ca Bez...nush daca nu era pregatit,cert e ca a reactionat cu un mic delay. De aici se vede cel mai bine : mi se pare ca,din toti din jurul sau,Bezzechi reactioneaza cel mai slow plus ca ii batzaie motoreta dupa aprox 20m,probabil i s-a ridicat nitel fatza si TC l-a taiat?idk,colegii mai cu experienta sa se pronunte... Cert e ca nici pilotul nu a luat cel mai bun start... Acum 2 ore, frigider a spus: cred ca exagerezi. sau ai baut apa dupa dl doctor. sau cel putin din vreo cana VR46 galben fosforescenta. Putin.Ce vroiam sa subliniez e ca musiu Marcelino e cam cioban. Serios, nu imi aduc aminte neam vreo depasire eleganta a lui - toate sunt cu barda.Ori isi face loc lovind adversarul,ori sunt facute din forta din avantajul materialului tehnic ca sa zic asa.Trase alternative a la Rossi,vreo smecherie vreo parsiveala bagat pe sub ei ceva nu am vazut. Poate sunt eu uituc,refresh my memory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 14 minute, Method a spus: Serios, nu imi aduc aminte neam vreo depasire eleganta a lui n-ai cum ca-s prea multe. gandeste-te macar numa la overtake of the race. uite una din aia 12 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: n-ai cum ca-s prea multe. gandeste-te macar numa la overtake of the race. uite una din aia 12 ani Pe Disney unde urmareste el cursele se vede invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) roaga un moderator sa stearga afirmatia ca nu da bine. Acum 6 minute, danypop a spus: Pe Disney unde urmareste el cursele se vede invers depasiri in locuri neconventionale/neasteptate tot au loc, nu chiar GP de GP, dar au loc. nu le-a facut un om pe toate si restul copiaza, treci putin peste. o sa incerc si eu. Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 55 minute în urmă Share Postat 55 minute în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: uite una din aia 12 ani Da,da e buna asta,ii ia cu fulgi cu tot pe...Miller si Oliveira.Mda. Nu,eu zic de depasiri impotriva unor adversari,nu depasiri de jaloane. Adversari = contracandidati la titlu,nu oameni cu minim 1s/tur mai lenti. Si Rossi tot asa frumos depasea cand venea de pe 14...problemele incepeau acolo la varf. Smecheria la Rossi e ca,in zilele de glorie,depasea elegant si pe cei de la varf,ceea ce eu nu-mi aduc aminte sa il fi vazut pe Marcel. Repet,poate sunt eu uituc.Poate. ...si tot la capitolul "depasiri" - niste momente ce arata "priceperea" lui Morbidelli in a depasi. Si,dupa cum zice si un comentariu - e si mai amuzant faptul ca video'ul a primit like de la un anume Fabio Quartararo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate