danypop Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: sterge imediat te rog. Imi cer scuze si promit ca nu se va mai întâmpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă io tot astept vesti ref mm. pla vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă si eu....tot caut sa vad daca a aparut ceva ....dar nada , momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 10 minute, frigider a spus: io tot astept vesti ref mm. pla vesti. Nu prea mai contează, sezonul e incheiat. Macar la Valencia sacse prezinte să salute publicul si cine știe, poate in testele ce urmează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă nu cred ca e de bine de dureaza asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 4 ore, damager a spus: din ce am inteles eu, cluch-il de la aprilia nu e consistent, adica la se comporta diferit la fiecare launch, iar startul e la ghici la piloti. De aia uneori le iese, uneori nu. Ar fi o explicatie. Pt ca pilotii Aprilia in general tot timpul au avut probleme la start - cand era Maravilla la ei intelegeam,ca el avea probleme oricum cu ambreiajul si la Yamaha - imi aduc aminte f clar ca i-au pus senzor pe ambreiaj sa ii arate ca nu il actioneaza la timp si ca e vina lui,pt ca omul insista ca e de la motoreta problema.Dar deja e generalizata problema ambreiajului Aprilia. Insa,daca ma uit mai bine la start...tind sa fiu de acord cu colegul - care zice ca Bez...nush daca nu era pregatit,cert e ca a reactionat cu un mic delay. De aici se vede cel mai bine : mi se pare ca,din toti din jurul sau,Bezzechi reactioneaza cel mai slow plus ca ii batzaie motoreta dupa aprox 20m,probabil i s-a ridicat nitel fatza si TC l-a taiat?idk,colegii mai cu experienta sa se pronunte... Cert e ca nici pilotul nu a luat cel mai bun start... Acum 2 ore, frigider a spus: cred ca exagerezi. sau ai baut apa dupa dl doctor. sau cel putin din vreo cana VR46 galben fosforescenta. Putin.Ce vroiam sa subliniez e ca musiu Marcelino e cam cioban. Serios, nu imi aduc aminte neam vreo depasire eleganta a lui - toate sunt cu barda.Ori isi face loc lovind adversarul,ori sunt facute din forta din avantajul materialului tehnic ca sa zic asa.Trase alternative a la Rossi,vreo smecherie vreo parsiveala bagat pe sub ei ceva nu am vazut. Poate sunt eu uituc,refresh my memory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 14 minute, Method a spus: Serios, nu imi aduc aminte neam vreo depasire eleganta a lui n-ai cum ca-s prea multe. gandeste-te macar numa la overtake of the race. uite una din aia 12 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: n-ai cum ca-s prea multe. gandeste-te macar numa la overtake of the race. uite una din aia 12 ani Pe Disney unde urmareste el cursele se vede invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă (editat) roaga un moderator sa stearga afirmatia ca nu da bine. Acum 6 minute, danypop a spus: Pe Disney unde urmareste el cursele se vede invers depasiri in locuri neconventionale/neasteptate tot au loc, nu chiar GP de GP, dar au loc. nu le-a facut un om pe toate si restul copiaza, treci putin peste. o sa incerc si eu. Editat 7 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: uite una din aia 12 ani Da,da e buna asta,ii ia cu fulgi cu tot pe...Miller si Oliveira.Mda. Nu,eu zic de depasiri impotriva unor adversari,nu depasiri de jaloane. Adversari = contracandidati la titlu,nu oameni cu minim 1s/tur mai lenti. Si Rossi tot asa frumos depasea cand venea de pe 14...problemele incepeau acolo la varf. Smecheria la Rossi e ca,in zilele de glorie,depasea elegant si pe cei de la varf,ceea ce eu nu-mi aduc aminte sa il fi vazut pe Marcel. Repet,poate sunt eu uituc.Poate. ...si tot la capitolul "depasiri" - niste momente ce arata "priceperea" lui Morbidelli in a depasi. Si,dupa cum zice si un comentariu - e si mai amuzant faptul ca video'ul a primit like de la un anume Fabio Quartararo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă https://www.facebook.com/reel/1364259248633064/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Doar pe altă planetă fară forțe gravitaționale ar fi luat Bez virajul cu viteza aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 2 ore, Method a spus: Putin.Ce vroiam sa subliniez e ca musiu Marcelino e cam cioban. Serios, nu imi aduc aminte neam vreo depasire eleganta a lui - toate sunt cu barda. Jignesti ciobanii. Vezi ca unii au studii superioare... Are si depasiri curate... cand vrea poate. Elegante nu. Imaginatie? Nici atat. Imi este dor de Doctor... P.S. Si totusi, cu toate ”lipsurile” lui, este un pilot monumental, Zeu, tata, zeu... Acum 2 ore, Method a spus: Si Rossi tot asa frumos depasea cand venea de pe 14...problemele incepeau acolo la varf. Smecheria la Rossi e ca,in zilele de glorie,depasea elegant si pe cei de la varf,ceea ce eu nu-mi aduc aminte sa il fi vazut pe Marcel. Repet,poate sunt eu uituc.Poate. In toata cariera lui Rossi, abia daca poti numara pe degetele de la o mana, ticalosiile facute pe circuit, iar atunci erau facute cu o intentie rece, rafinat, ca sa arate cine este masculul alfa. In rest, omul a fost un artist al depasirilor. Depasirile lui sunt scoala, recuperarile lui sunt de studiat la academie. Cum spuneam mai sus, imi este dor de el. Acum 2 ore, Method a spus: Da,da e buna asta,ii ia cu fulgi cu tot pe...Miller si Oliveira.Mda. Nu,eu zic de depasiri impotriva unor adversari,nu depasiri de jaloane. Asta nu se pune. Nu a fost depasire... a trecut pe langa ei.. Acum 11 ore, Cavaleru a spus: Si o analiza frame cu frame de la un expert care nu intra pe forum https://www.facebook.com/share/v/17RYk7ETQc/ Nici nu stie ce pierde. Si nu inteleg ce mai asteapta, sa isi faca cont... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 6 ore, frigider a spus: io tot astept vesti ref mm. pla vesti. https://www.facebook.com/100063627763967/posts/1346394450824801/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Uite una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 3 ore, danypop a spus: https://www.facebook.com/reel/1364259248633064/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Doar pe altă planetă fară forțe gravitaționale ar fi luat Bez virajul cu viteza aceea acelasi link l-am pus si eu. nu stiu ce comentariu asculti, dar omu explica ca Bez vine cu o viteza net superioara, asta nu insemana ca nu putea lua virajul. Il lua fara probleme dar sa nu fii fost MM atat de aproape de el. MM nu are nici o vina. Entuziasmul si disperarea lui Bez dupa start + faptul ca tot week-endul a fost top dog pe circuitul asta a vrut sa se miste in pluton mult prea repede mult prea devreme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Ma omora liniștea. Pare ca doar odihna, ceea ce e super. Adică nu intervenție. Chiar acum, Cavaleru a spus: nu stiu ce comentariu asculti S o fi uitat la digi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 27 minute, Ovidiu M a spus: Nasoala veste. naspa accidentare. pare rau pt Satana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Plm, sare 2, mai sunt 2.. Ca om mic ce sunt mi ar plăcea sa sară de 600 de puncte. Doar asa, pt ca de ce nu. Dar sa fie omu sănătos în primul rand. Chiar acum, Cavaleru a spus: Nasoala veste. naspa accidentare. pare rau pt Satana.. Mie nu mi suna rău, ca nu trebuie operat. Plm nu ma pricep "medical". Aia cu ligament la umăr suna nașpa. Ca probleme cu umaru = nașpa pt gp. Având în vedere ca putea sa fie game over parca nu suna rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 24 minute, Cavaleru a spus: acelasi link l-am pus si eu. nu stiu ce comentariu asculti, dar omu explica ca Bez vine cu o viteza net superioara, asta nu insemana ca nu putea lua virajul. Il lua fara probleme dar sa nu fii fost MM atat de aproape de el. MM nu are nici o vina. Entuziasmul si disperarea lui Bez dupa start + faptul ca tot week-endul a fost top dog pe circuitul asta a vrut sa se miste in pluton mult prea repede mult prea devreme.. In timp ce se apropia de Marc motocicleta incepe sa se indrepte si sa nu mai faca virajul spre dreapta. Asta am văzut. Ce se întâmplă cand ai o viteza prea mare pentru un viraj? Nu mai iei virajul, sau il iei mult mai larg. Daca nu ar fi fost Marc probabil ca ar fi tras drept. Acum 30 minute, frigider a spus: S o fi uitat la digi Nu-i mai urmaresc de ceva ani. M-a prins la volan cursa si m-am uitat online pe ce am prin l-andemână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 44 minute, danypop a spus: In timp ce se apropia de Marc motocicleta incepe sa se indrepte si sa nu mai faca virajul spre dreapta. Asta am văzut. Ce se întâmplă cand ai o viteza prea mare pentru un viraj? Nu mai iei virajul, sau il iei mult mai larg. Daca nu ar fi fost Marc probabil ca ar fi tras drept. Nu-i mai urmaresc de ceva ani. pe virajul anterior roata spate lui Bez pleaca in slide, ia curba mai rapid si asta ii permite sa ridice motocicleta mai devreme, ridicarea asta schimba gripul anvelopei si tractiunea il propulseaza inainte aducandu-l pe interiorul lui MM, insuficient cat sa poata sa se bage pe sub el in viraj sau cu MM sa-l vada si sa nu se aplece peste el si prea rapid ca sa mai poata reactiona la trasa sau fereastra care i se inchidea in nas. Daca te uiti la circuit urmeaza un viraj larg la stanga rapid care poate accepta trase alternative, iar pe sectiunea asta Bez a fost rapid tot week-endul cu peste 0.2sec fata de restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 55 minute în urmă Share Postat 55 minute în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: Mie nu mi suna rău, ca nu trebuie operat. Plm nu ma pricep "medical". "Abordare conservatoare" meaning ghips și imobilizare și stai liniștit pana se repara corpul singur. Fără "creații" Noroc ca nu s-a mai dus la dr.Mir Foarte bine gândit zic eu - timpul nu e un issue pt ca omul e cu sacii în căruță așa că lasă buba sa se vindece usor lejer de la sine,evitând astfel orice complicație. Acum 1 oră, danypop a spus: In timp ce se apropia de Marc motocicleta incepe sa se indrepte si sa nu mai faca virajul spre dreapta. Asta am văzut. Ce se întâmplă cand ai o viteza prea mare pentru un viraj? Nu mai iei virajul, sau il iei mult mai larg. Daca nu ar fi fost Marc probabil ca ar fi tras drept. În timp ce se apropia de Marc a ezitat pt ca si-a dat seama ca Marc închide peste el pt ca nu îl vede și nici nu se așteaptă sa îl depășească acolo. Și atunci ezită. Bezzechi lua lejer virajul cu viteza aia daca era gol circuitul.Din păcate mai era niște lume în jurul lui Acum 4 ore, xt600 a spus: Are si depasiri curate... cand vrea poate. Elegante nu. As fi foarte foarte curios cum va proceda când va veni cineva similar ca și viteza (ceea ce e f greu intradevar pt ca omul e la alt nivel ca și race pace),dar când nu va avea avantaj tehnic și va fi blocat cand vrea sa depășească nu îl vad sa aibă răbdare sa depășească frumos. Aștept confruntările. Cert e ca va fi interesant,that’s for sure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate