Method Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Bursa zvonurilor : Tensions between the VR46 and Ducati teams emerged : It all started at the Misano test, where team manager Uccio Salucci reportedly loaned Franco Morbidelli's GP24 bike to Pecco Bagnaia. This move angered Ducati, This situation is even more interesting because amidst these rumors, VR46 is being touted as potentially returning to Yamaha as a satellite team—Rossi's former home during his active racing career. Cu alte cuvinte s-au enervat pt ca Bagnaia a avut dreptate?Sau cel puțin asa a părut după Motegi,ca la Mandalika - durere...sa vedem cum se termina sezonul. Btw am văzut o filmare de pe motoreta lui Bagnaia la start - wtf happened? Nu a compresat furcile sau de ce l-au depasit toți în halul ala?Nu ca restul cursei ar fi fost mai ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 53 minute, Method a spus: Cu alte cuvinte s-au enervat pt ca Bagnaia a avut dreptate? Mda... nu ar fi exclus. So... cum este cu democratia si transparenta la Ducati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă 2 hours ago, xt600 said: Mda... nu ar fi exclus. So... cum este cu democratia si transparenta la Ducati? Aaaaa, ce e aia? Cine a zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă (editat) Acum 9 ore, Method a spus: l-au depasit toți în halul ala? Mult spus toți. Avea "decât" 4 inși in spate. Eu ma întreb dacă e legal asa ceva, sa te sui pe moto de la alta echipa. Indiferent ca e satelit de la uzina ta. Nu e ca și cum erau la semințe în Victoriei și Peco cu șesară i-a zis lu Morbi cu miară "coæ dă și mie să văd cum trage a ta intre semafoare." Editat 8 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă a testat model vechi de motocicleta al aceluias producator. Daca era alta producator, sau un model mai nou de motoreta, acolo cred ca era o problema. Sigur reglulamentul nu specifica nimic de testat motoreta mai veche.. pana la urma motoretele astea sunt ale lui Ducati si sunt inchiriate catre echipele client. Asa imi aduc aminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă (editat) Acum 8 minute, Cavaleru a spus: a testat model vechi de motocicleta al aceluias producator Întrebarea e dacă echipa lui Peco a știut / și a dat acordul. Editat 8 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 3 minute, frigider a spus: Întrebarea e dacă echipa lui Peco a știut / și a dat acordul. Nu conteaza. Nu se bateau ei cu pumnul in piept, ca la ei in ograda, toti pilotii sunt tratati la fel, ca toate datele se sheruiesc intre ei, ca ii acorda lui Pecco tot sprijinul, etc??? Pai ce fel de sprijin ii acorda, daca se inflameaza pentru ca o echipa privata, din curtea lor, btw, ii ofera pilotului lor, de la uzina (nu altui pilot de la o echipa privata), posibiltatea sa testeze o motoreta mai veche??? Ce au de ascuns, fata de pilotul lor??? In loc sa se bucure, ca exista solidaritate intre echipe, ca altii sunt dispusi sa il ajute, ei fac scandal. Inca odata se poate constata, cam cat valoreaza declaratiile boss-ilor de la Ducati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă problema cred ca este de regulament: echipele/producatorii din clasa A nu au voie sa testeze alt motor decat cel omologat in acel sezon. si atunci poate Ducati cu vrut sa ascunda ce au facut si VR au dat din casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Ok dar se întâlnesc noaptea pe un circuit și se dau. Știe naiba pe ce moto au mers ei? Mereu m am întrebat asta. La fel cu testele de orice fel. "Nu au voie". Sunt supravegheați non stop piloții,chiar și aia de teste? Au brățară la picior? Acum 5 ore, xt600 a spus: Nu conteaza. Nu se bateau ei cu pumnul in piept, ca la ei in ograda, toti pilotii sunt tratati la fel, ca toate datele se sheruiesc intre ei, ca ii acorda lui Pecco tot sprijinul, etc??? Pai ce fel de sprijin ii acorda, daca se inflameaza pentru ca o echipa privata, din curtea lor, btw, ii ofera pilotului lor, de la uzina (nu altui pilot de la o echipa privata), posibiltatea sa testeze o motoreta mai veche??? Ce au de ascuns, fata de pilotul lor??? In loc sa se bucure, ca exista solidaritate intre echipe, ca altii sunt dispusi sa il ajute, ei fac scandal. Inca odata se poate constata, cam cat valoreaza declaratiile boss-ilor de la Ducati... Contează daca e impotriva regulamentului. ca asa ziceau pilotii "da sa ma dau pe moto intai, apoi vedem daca semnez cu tine". dar se pare ca nu se face asta. sau s-o fi facand si nu stim noi? Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 16 minute, frigider a spus: Ok dar se întâlnesc noaptea pe un circuit și se dau. Știe naiba pe ce moto au mers ei? Mereu m am întrebat asta. La fel cu testele de orice fel. "Nu au voie". asta nici eu n-am inteles, plm doara se pot da pe orice circuit privat dpmdv toata ziua si toata noaptea, pe orice mobra ar vrea putzulica lor sau nu e asa???? aia cu nr de motoare, care e limitat pe un sezon, am inteles-o, ca pune Dorna dracu stie ce stanta pe ele, dar in rest Ducati nu stie sa mai produca o suta de alte motoare identice in fabrica? sau cum? sau MM si Pecco n-ar avea voie sa vina pe Adancata sau Mures Ring sa dea niste ture?? n-au bani destui ca sa inchirieze circuitul o zi, doua?? Editat 2 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, apriliacluj a spus: dar in rest Ducati nu stie sa mai produca o suta de alte motoare identice in fabrica? exact. Acum 2 minute, apriliacluj a spus: sau MM si Pecco n-ar avea voie sa vina pe Adancata sau Mures Ring sa dea niste ture?? se pot da oriunde cred, si intre semafoare, dar NU cu moto de GP. asa se intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă nu cu moto de GP ca alea or fi stantate/ insemnate de Dorna dar cu una identica care ar fi baiul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 minute, apriliacluj a spus: nu cu moto de GP ca alea or fi stantate/ insemnate de Dorna dar cu una identica care ar fi baiul?? exact. intrebarea cea mare e: face Peco tripla in australia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă face un mare kkat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 minute, apriliacluj a spus: face un mare kkat.... da-l in plm, cum a mers in JPN. aici era maro circuitu io zic tripla. BEz e inca .. nu se regaseste. Nu a castigat GP pana acum, nu stie "ce sa faca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 7 ore, frigider a spus: Întrebarea e dacă echipa lui Peco a știut / și a dat acordul. Exact. Acum 7 ore, xt600 a spus: Nu se bateau ei cu pumnul in piept, ca la ei in ograda, toti pilotii sunt tratati la fel, ca toate datele se sheruiesc intre ei, ca ii acorda lui Pecco tot sprijinul, etc??? Pai ce fel de sprijin ii acorda, daca se inflameaza pentru ca o echipa privata, din curtea lor, btw, ii ofera pilotului lor, de la uzina (nu altui pilot de la o echipa privata), posibiltatea sa testeze o motoreta mai veche??? Ce au de ascuns, fata de pilotul lor??? Good point 1 oră în urmă, frigider a spus: intrebarea cea mare e: face Peco tripla in australia? Cred ca asta chiar e the big point - mai poate face ce a facut la Motegi? Ok,poate nu in Australia ca acolo e ciudatzica temperatura - vorba lor - pot fi 4 sezoane intr-o zi,dar la Sepang,care e circuit-scoala....acolo ar trebui sa vedem the old Pecco at his finest,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate