danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: sterge imediat te rog. Imi cer scuze si promit ca nu se va mai întâmpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă io tot astept vesti ref mm. pla vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă si eu....tot caut sa vad daca a aparut ceva ....dar nada , momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 10 minute, frigider a spus: io tot astept vesti ref mm. pla vesti. Nu prea mai contează, sezonul e incheiat. Macar la Valencia sacse prezinte să salute publicul si cine știe, poate in testele ce urmează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 23 minute în urmă Share Postat 23 minute în urmă nu cred ca e de bine de dureaza asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate