frigider Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Corect. Parca vad ca niciunul din ei nu va câștiga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Eu merg pe mana lui Pepco avand in vedere ca Bez are 2xLL In sprint cred ca Bez, Alex sau Fermin se vor lupta pentru victorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă cred ca cu tot cu 2xLLP Bez va prinde top5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: pai reply e dupa Fermin. Fermin Fermin de el vorbeam Pecco are șanse....dacă va merge ca la Motegi. Cred ca asta va fi partea cea mai interesanta a weekendului. ...și moto2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Se pare că Bez se spune mare bine pe circuitul asta. A mers glonț azi dimineață. ...se simte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă As spune mai degrabă ca Aprilia merge bine dar nu doar aici ci in general. Am impresia nu doar ca "s-a apropiat" de Ducati, ci ca a trecul lejer in fața lor. Raul "neica nimeni" Fernandez e si el acolo in top de cateva gp-uri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 18 minute, MirceaB a spus: A mers glonț azi dimineață. Ma uit pe statistici : All Time Lap Record - 2023 J. Martin - 01:27.246 Bezzechi facu 1.26.5 WOW Aprilia in a 2a parte a sezonului....wow.Bravo,tot asa ! Acum 9 minute, danypop a spus: As spune mai degrabă ca Aprilia merge bine dar nu doar aici ci in general. Am impresia nu doar ca "s-a apropiat" de Ducati, ci ca a trecul lejer in fața lor. Eh,hai sa nu ne lansam....cu 2-3 flori nu se face primavara. Mai are Aprilia pana sa ajunga la nivelul ala...din pacate. Ducati domina cu 3 echipe si aprox 4-5 motorete tot sezonul,si asta nu se va schimba,cel putin nu anul asta. Vedem la anul,si mai ales in 2027.Fingers crossed. *Acuma ma uit ca 1.26.5 asta care mie mi se pare bomba (si weekendul nu e gata inca!) a fost facut pe 14 cu 26 grade (26 la asfalt) si cloudy.Deci nu cele mai propice conditii ca si ambianta.Wow din nou. Ma asteptam ca viteza asta sa fi fost datorata unor temperaturi de 30 grade sunny frumos etc,nu,nu - e pe baza de Aprilia si skill Bez.Respekt! Bagnaia pe 9 cu 1.27.0.Decent.Sa vedem in quali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate