apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Alex pe GP26 https://www.motorsport.com/motogp/news/alex-marquez-makes-his-debut-on-factory-ducati-motogp-bike-at-gresini-/10777660/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Si Bagnaia Francesco de pe care mobră a cazut? 24,25 sau 26? Sau lui i-o fi dat jiji direct 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 4 ore, danypop a spus: Care gumă ca a plouat ieri/azi noapte Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis As fi vrut sa stau si la teste azi, era 5€ biletul pt cei care au avut bilete pt weekend, dar aveam deja zborul book-uit. Ms @danypop pt rezultate, stiam ca nu trebuie sa caut aiurea pe net, sigur le gasesc aici. Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat chiar acum Autor Share Postat chiar acum 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis ti-l deschide baiatu acusica sa poti pune pozilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate