apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Alex pe GP26 https://www.motorsport.com/motogp/news/alex-marquez-makes-his-debut-on-factory-ducati-motogp-bike-at-gresini-/10777660/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Si Bagnaia Francesco de pe care mobră a cazut? 24,25 sau 26? Sau lui i-o fi dat jiji direct 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 4 ore, danypop a spus: Care gumă ca a plouat ieri/azi noapte Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis As fi vrut sa stau si la teste azi, era 5€ biletul pt cei care au avut bilete pt weekend, dar aveam deja zborul book-uit. Ms @danypop pt rezultate, stiam ca nu trebuie sa caut aiurea pe net, sigur le gasesc aici. Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis ti-l deschide baiatu acusica sa poti pune pozilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, Kagemusha a spus: Aparent, Vinales a fost la 39 miimi de Acosta, pe un KTM fara suport de uzina... Asta o fi datorita lui Vinales, motocicletei, sau amandurora? What do you think? Tot timpul am zis ca Vinales e mare meserie - ca și viteza pe tur e in primii 5 lejer. Vinales e ca Pedrosa pe final de cariera : total anonim dar 1-2 curse pe sezon pe circuitele și în condițiile unde i se aliniază lui stelele,omul devine imbatabil.Pacat de skillul ala,dacă ar fi fost acompaniat de un psihic pe măsură... 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis Pune-le liniștit aici ca tot aia e. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Alex pe GP26 Aia e întrebarea : cum va fi GP26? În alta ordine de idei,bai am o nedumerire : a ajuns și Celestino Vietti în gp?Deci eu înțeleg- tovarăș cu Rossi șamd compagnieri viva Italia șamd dar las-o'n....chiar asa? Vietti...în motogp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 39 minute în urmă Share Postat 39 minute în urmă Gino Borsoi despre felul in care s-a adaptat Toprak la pneul fata Michelin: https://www.crash.net/motogp/news/1087013/1/pramac-details-biggest-surprise-toprak-razgatlioglus-public-motogp-debut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate