Sari la conținut

Motogp - presezon 2026

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 4 ore, danypop a spus:

Care gumă ca a plouat ieri/azi noapte 🙄

Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis :D 
As fi vrut sa stau si la teste azi, era 5€ biletul pt cei care au avut bilete pt weekend, dar aveam deja zborul book-uit. 
Ms @danypop pt rezultate, stiam ca nu trebuie sa caut aiurea pe net, sigur le gasesc aici. Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, wolfybv a spus:

Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis :D 

ti-l deschide baiatu acusica sa poti pune pozilii

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Kagemusha a spus:

Aparent, Vinales a fost la 39 miimi de Acosta, pe un KTM fara suport de uzina... Asta o fi datorita lui Vinales, motocicletei, sau amandurora? :scratch:

What do you think?

Tot timpul am zis ca Vinales e mare meserie - ca și viteza pe tur e in primii 5 lejer.

Vinales e ca Pedrosa pe final de cariera : total anonim dar 1-2 curse pe sezon pe circuitele și în condițiile unde i se aliniază lui stelele,omul devine imbatabil.Pacat de skillul ala,dacă ar fi fost acompaniat de un psihic pe măsură...

Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital

:ok:

Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis 

Pune-le liniștit aici ca tot aia e.

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

Alex pe GP26

Aia e întrebarea : cum va fi GP26?

În alta ordine de idei,bai am o nedumerire : a ajuns și Celestino Vietti în gp?Deci eu înțeleg- tovarăș cu Rossi șamd compagnieri viva Italia șamd dar las-o'n....chiar asa?

Vietti...în motogp? :rusinica:

Link spre comentariu