apriliacluj Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Alex pe GP26 https://www.motorsport.com/motogp/news/alex-marquez-makes-his-debut-on-factory-ducati-motogp-bike-at-gresini-/10777660/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Si Bagnaia Francesco de pe care mobră a cazut? 24,25 sau 26? Sau lui i-o fi dat jiji direct 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 4 ore, danypop a spus: Care gumă ca a plouat ieri/azi noapte Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis As fi vrut sa stau si la teste azi, era 5€ biletul pt cei care au avut bilete pt weekend, dar aveam deja zborul book-uit. Ms @danypop pt rezultate, stiam ca nu trebuie sa caut aiurea pe net, sigur le gasesc aici. Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Dap, tot weekend-ul a fost vreme faina, ieri pe la 5 a inceput cu ploaia. Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis ti-l deschide baiatu acusica sa poti pune pozilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 2 ore, Kagemusha a spus: Aparent, Vinales a fost la 39 miimi de Acosta, pe un KTM fara suport de uzina... Asta o fi datorita lui Vinales, motocicletei, sau amandurora? What do you think? Tot timpul am zis ca Vinales e mare meserie - ca și viteza pe tur e in primii 5 lejer. Vinales e ca Pedrosa pe final de cariera : total anonim dar 1-2 curse pe sezon pe circuitele și în condițiile unde i se aliniază lui stelele,omul devine imbatabil.Pacat de skillul ala,dacă ar fi fost acompaniat de un psihic pe măsură... 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Ca fan Bez, e superb sa-l vad ca are rezultate si dovedeste ca sezonul trecut pe Ducati GP23 a fost doar un mishap. A aratat si in ultimele weekend-uri si azi ca se intelege f bine cu Aprilia. Nu-mi fac iluzii ca-i va pune probleme sezonul viitor lui MM93, dar sper ca va termina primul dintre restul. Sau JM89, poate cand revine la vechiul numar isi aminteste si cum e sa fie rapid si sa termine cursele in sa, nu in spital 1 oră în urmă, wolfybv a spus: Tocmai urcam mai devreme niste poze din weekend pe topicul cu Valencia, cand m-am trezit ca a fost inchis Pune-le liniștit aici ca tot aia e. Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Alex pe GP26 Aia e întrebarea : cum va fi GP26? În alta ordine de idei,bai am o nedumerire : a ajuns și Celestino Vietti în gp?Deci eu înțeleg- tovarăș cu Rossi șamd compagnieri viva Italia șamd dar las-o'n....chiar asa? Vietti...în motogp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Gino Borsoi despre felul in care s-a adaptat Toprak la pneul fata Michelin: https://www.crash.net/motogp/news/1087013/1/pramac-details-biggest-surprise-toprak-razgatlioglus-public-motogp-debut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 20 ore, danypop a spus: Ducati il are deja pe Aldeguer si cu siguranță vor mai apărea piloti de la moto2, este acolo de unde alege. Ca sa rămână la Ducati factory, Pecco trebuie nu doar sa meargă decent ci trebuie chiar să-l bată pe Marc in prima parte a lui 2026 altfel nu vad de ce Ducati l-ar mai semna, nu e nici el prea tânăr... https://cool-tv.net/ch/prs-4.htm Acosta are rezultate mai bune ca Aldeguer, pe o moto inferioara. Ducati fiind in aceste vremuri "the shit", eu cred ca orice pilot din moto gp ar accepta orice oferta venita de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Sa nu uitam ca Fermin e in primul lui an la MotoGp si a mers binișor. Asta cu "orice pilot ar vrea la Ducati cu orice preț" nush ce sa zic. Uite-l pe Quarta... nici macat nu s-a uitat inspre o echipa client Ducati. Martin la fel, a preferat sa plece la alt constructor decat sa stea la o echipa client Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 38 minute, Ovidiu M a spus: Acosta are rezultate mai bune ca Aldeguer, ...si va avea tot timpul. Acum 23 minute, danypop a spus: Sa nu uitam ca Fermin e in primul lui an la MotoGp si a mers binișor. Asta cu "orice pilot ar vrea la Ducati cu orice preț" nush ce sa zic. Uite-l pe Quarta... nici macat nu s-a uitat inspre o echipa client Ducati. Martin la fel, a preferat sa plece la alt constructor decat sa stea la o echipa client Ducati. Fermin a mers...decent.Daca te uiti la parcursul lui...meh.A terminat on a high note,intradevar - a si impuscat o victorie a fost si angrenat in niste duleuri misto...dar de ex mi se pare incomparabil cu Acosta - Aldeguer a stat...4?5? ani la moto2 timp in care nu a rupt gura targului,dar pe final de sezon 2023 sau 2024 a luat un streak de victorii si atunci a fost semnat de Ducati.Dar el in campionatul de moto2...pe niciunde - si exp in moto2 deja prea multa. A venit acum in gp - omul merge decent dupa cum am spus,dar nu muta muntii,nu e Acosta si are si o super moto sub el. Acum m-am uitat la clasament - a mers bine in 10 curse din 22.Si toate acestea as zice ca sunt low grip.Omul merge ok (mai ales avand in vedere palmaresul anterior) dar daca il comparam cu Acosta multiplu campion,merge pe KTM si e miles away fata de coechipieri...pai ia da-i lui Acosta acel GP24 sa vedem ce se intampla. Quarta nu se uita la client Ducati pt ca vrea sa se bata cu MM si Bagnaia - ori cam greu sa te bati cu ei de la echipe de client. Martin a preferat Ducati Spa.S-a mai dezbatut aspectul - Mugello 2024 vineri dimineata Martin declara multumit fata motorhome'ului "vorbim de cateva luni,s-au pus la punct finally toate detaliile acum e ca si semnat" de Gigi si ca urmeaza sa se duca cu managerul sa semneze efectiv contractele si done,ca mai apoi sa afle ca nu mai e in carti pt ca MM le-a intors masa in cap refuzand mutarea la Pramac pt 2025 si nu il puteau pierde pe Marquez asa ca Martin a ajuns vioara a2a,si prin urmare Martin s-a dus plangand la fratele Aleix care l-a bagat pe combinatie instant cu Aprilia cu care a si semnat in pripa duminica seara parca... Cand i-a fost tras presul de sub picioare,JM s-a dus la urmatoarea echipa factory available (KTM semnasera cu Acosta si Binder,Yamaha cred ca deja il semnase pe Rins si erau in discutii cu Quarta,la Honda parca era doar Marini in acel moment).In fine - ideea e ca Martin nu prea a avut de ales. Aero 2026 Aprilia - impresionant : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: Sa nu uitam ca Fermin e in primul lui an la MotoGp si a mers binișor. Asta cu "orice pilot ar vrea la Ducati cu orice preț" nush ce sa zic. Uite-l pe Quarta... nici macat nu s-a uitat inspre o echipa client Ducati. Martin la fel, a preferat sa plece la alt constructor decat sa stea la o echipa client Ducati. Si Fabio si Martin nu au plecat/ramas la client din motive financiare, nu pentru ca nu era moto competitiva. si oricat ar zice altii, Maritn a avut noroc ca Ducati nu i-au dat la Peco update-uri dupa pauza de vara anul trecut. Dupa anul ala in care au pierdut campionatul in fata unei echipe de client sigur nu mai fac aceeasi greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă @Method Nu prea stă in picioare figura cu "ce a facut la clasele mici" (zic nu prea pentru că in unele cazuri chiar se confirmă dar nune o regula) vezi Zarco, 2xtitluri moto2 si apoi 1 victorie in... 10ani? Si daca Zarco nu le-a incercat pe toate(mobrele) atunci numeni nu le-a incercat. Q, noul tau favorit(dupa ce te ai dat cu c@@rul de pământ sa ne convingi ca nu e ce trebuie in timp ce el livra rezultate, Morbi campion moto2 nici el n-a facut mare branza, Diggia la fel, Bastianini la fel. Ok, sunt de-acord ca Fermin pare sub Acosta per total dar sa spui ca "nu există termen de comparatie" e tras de păr rau. Acum 12 minute, ioio_viola a spus: Si Fabio si Martin nu au plecat/ramas la client din motive financiare, nu pentru ca nu era moto competitiva. si oricat ar zice altii, Maritn a avut noroc ca Ducati nu i-au dat la Peco update-uri dupa pauza de vara anul trecut. Dupa anul ala in care au pierdut campionatul in fata unei echipe de client sigur nu mai fac aceeasi greseala. Aia zic, mulți piloti aleg echipa factory chiar daca sunt constienti ca nu vor avea o mobra comoetitiva. Adica ALEG BANII in detrimentul performatelor. Ducati deja anul trecut au facut o modificare in abordarea fata de echipele de client asta dipa ce in 2023 in prima jumătate de sezon "nespălații" aia cu mobre vechi de la echipe"sarace" le cam dadeau mucu celor cu mobre factory, drept urmare, anul trecut toti cei cu gp23 au primit o versiune mai "saracă" a modelului respectiv. Atentie, in acele echipe de client nu intra si echipa pramac, care era echipa de casa a ducati si care primea ce primeste factory pentru ca trebuiau sa testeze acele componente, adica erau un fel de" cobai", si aici ai si raspunsul la "Ducati nu i-a oferit lui Pecco upgrade-uri pe final de 2024" tocmai pentru ca nu au vrut sa riste ca acele modificări sa-i puna probleme. Din contra, au fost unele upgrade-uri pe care Martin le-a primit si le-a si acceptat sa ruleze cu ele in curse in timp ce Bagnaia le-a refuzat spunând ca nu-l avantajează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Poate e mult spus ca nu exista termen de comparatie, dar Acosta pe o moto identica castiga un duel 1:1 cu Fermin la orice ora. Nu-mi placea la inceput stilul lui arogant, dar felul in care se antreneaza si cat timp si efort investeste in asta m-a facut sa-l privesc altfel. Si are si replici istete, usor intepatoare cand trebuie, dar nu nesimtite. Plus treaba cu van-ul ii da o nota aparte intr-o lume in care toti se suie in avion ca sa mearga catre urmatoarea cursa. Poate din 2027 se muta la ceva mai bun si il vedem in lupta pt titlu. Pe el il vad acolo, pe Fermin nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate