Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 16 ore, Cavaleru a spus: daca nu castigi, cum sa aduni followeri, plus ca in afara de victorii mai ai nevoie si de carisma, de un mecanism puternic de social media in spate care sa iti creasca popularitatea. Bez ar putea sa profite mai mult de aspectul asta pt ca are si o carisma naturala (imi aduce aminte de mentorul lui) Da,pai aia nu inteleg de ce se lamenteaza colegul - astia sunt protagonistii - campionii.Q e unul dintre ei. Daca nu castigi,oi fi tu simpatic dar....Bez e un bun exemplu - e pilot bunicel (nu il vad sa fie vreodata campion mondial dar bun bun baiatul),e funny vorbeste simpatic ca si Rossi engleza aia cu accent de Tavulia,in general e elegant pe circuit...dar cam tot timpul a fost undeva sub podium. Cand i se da o moto buna (si prin buna inteleg BUNA),mai,atunci baiatul se ridica. In 2023 a fost anul lui de gratie,avea GP22 atunci in timp ce smecherii aveau GP23 si s-a vazut - se batea constat la podiumuri. In urmatorul an cand a primit infamul? GP23,oha.Nu s-a plans nu a comentat dar s-a vazut ca nu mai era la fel. Acum pe Aprilia care mai ales de dupa vacanta de vara a progresat bine-bine,iata ca e iarasi in carti. Dar nu cred ca va fi "acolo",parca ii lipseste totusi ceva... Acum 16 ore, frigider a spus: Alea sunt niște cifre goale de număr de followeri. Eu spre ex nu l urmaresc pe mm pe social media. Nu mi pasă ce mănâncă sau bea sau face în afara circuitului. Nu mi se pare.Cred ca nr de followeri da destul de bine masura nr de fani. Cam toata lumea are acum insta,fb samd,iar cand esti fan un pilot cam toti vor sa ii dea follow ca sa vada activitatile respectivului - aia fac fanii !! Nu? Tu nu esti fan probabil.Noi vorbeam de cati fani au ei. E o diferenta intre a aprecia un pilot si a fi fan.Fanul se duce cativa pasi mai departe decat cel care urmareste prestatia unui pilot. Acum 15 ore, xt600 a spus: Vrem, nu vrem, este un indicator al popularitatii. In ceea ce ma priveste, nu urmaresc pe niciunul, nici macar pe Rossi, desi pentru mine Rossi este si va ramane the GOAT. Este,este. Eu ii urmaresc pe toti JM este la fel de labil psihic si pe retele,dar mai posteaza cu ce mananca - numa vita numa mancaruri de bogati - recomand sa ii dai follow Acum 15 ore, xt600 a spus: Fain ar fi sa aduca si competitia de hyperfightere. Si, in locul celor de la Liberty, as aduce si o cursa de scutere... . Ar mai fi Miller. Simpatic, cu ceva priza la public, dar nu il ajuta rezultatele. Fain ar fi sa lase moto3 si moto2 pt ca sunt curse f spectaculoase si nu sa ne bage pe gat toate porcariile astea. Daca nici la clasele mici si mai cu seama la moto3 nu e spectacol.... Iar in 2025 a fost foarte interesanta batalia ce s-a disputat de la jumatatea sezonului intre Manu Gonzales si Moreiro,in 2026 va veni Alonso probabil cu pretentii la titlu,deci vom avea si acum ceva frumos de vazut.Sa lasam competitiile de vaci si boi si ce mai au ei prin AMA de nu le urmaresc nici americanii decum pt ca noi avem aici in orgrada niste competitii suport fantastice zic eu. Miller...precum zici - degeaba e el amuzant si carismatic si vorbeste cu accent aussie,mai trebuie sa fie si performant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Daca este adevărat înseamnă ca si aia cu Pedro semnat deja de anul trecut precontract cu Ducati factory o fi adevărată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Hah,asta chiar ca e veste interesanta - ar fi super In alta ordine de idei,Lowes argumenteaza ca nu prea are cum sa iasa bine pt turc in motogp,si nu mi se pare deloc gresit ce spune : “The reality is he’s [Razgatlioglu] going there on the worst bike, and that’s just the facts,” “For example, where would Marc Marquez finish on the Yamaha? “People have short memories in our game, but the reality is: Marc Marquez, on an uncompetitive bike, was not competitive. So, Marc is the best rider we’ve got in our generation of MotoGP. He couldn’t make an uncompetitive bike competitive. “I think expectation is going to be the worst thing for him because Fabio [Quartararo] is fantastic, has been World Champion, suited the Yamaha since he first got on it, on a privateer bike he exceeded everyone’s expectations straight away, so his style has suited it straight away. “I think Toprak’s a very talented rider, in terms of his feel, but he’s got a lot to adapt to and he’s up against it on that bike. “I think it’s hard to have expectations. Whatever he does, it’s not going to be good enough, in my opinion. “I just hope he has a good go next year, keeps his confidence up, and then when it changes tyres and the rules change a bit, it’s a bit more of a level chance to see if he can do well. I think it’s so technical now that an uncompetitive bike – it doesn’t matter who you are.” Asteptari (prea) mari de la el,motoreta (cea mai) slaba,nu se va tine seama de faptul ca e primul an si e nevoie neaparata de timp pt a te adapta pe asa ceva,comparatii cu Q care a respirat motogp dintotdeauna,batran de-a dreptul pt a debuta in gp,la anul se amesteca cartile...prost moment si-a ales sa isi faca debutul.Insa meh,pe partea cealalta,poate nu ar fi fost loc pt el altcandva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate