Sari la conținut

2. BRAZIL ESTRELLA GALICIA 0,0 GRAND PRIX OF BRAZIL

Postări Recomandate

Acum 4 ore, MirceaB a spus:

Honda si Yamaha ca posibilitati financiare sunt mult peste Aprilia. Quartararo s-a obisnuit cu foarte multi bani si nu stiu daca vrea sa lase stacheta mai jos. Asadar dpmdv sunt slabe sanse ca pe viitor sa-l vedem pe francez la echipa italiana.

Am urmarit cu destula atentie presa, in campania asta de cumparaturi, pe piata pilotilor. S-au speculat foarte multe combinatii pilot-constructor, dar nu am vazut vreo asociere intre Aprilia si Quartararo. Ma refer strict la aceasta campanie de transferuri. Daca are cineva informatii in plus, pe subiectul asta, rog sa puna linkuri, dar eu nu am gasit. Aprilia a declarat prin Rivola, doar ca prioritatea nr.1 este Bezz, si ca pentru al doilea pilot au mai multe variante, A,, B, C, etc. dar niciodata in  declaratiile lui, nu s-a vehiculat numele lui Quartararo. In 2024, au fost interesati de el, dar acum suntem in 2026. Prioritatile s-au schimbat. Pentru Aprilia, este mult mai atractiv Bagnaia, decat Q. Pilot italian, de top, campion mondial, prieten si coleg de academie cu Bezz, cu multa experienta pe Ducati. Intre Bagnaia si Q nu exista vreo dilema, in cea ce priveste cea mai buna alegeere. Nici Ducati nu l-au avut cu adevarat in vedere, mai ales ca pe piata se afla si Acosta, iar intre cei doi, alegerea este clara: Acosta. De aici trag concluzia ca Honda a fost pentru el singura optiune viabila, asta daca nu voia sa ajunga la KTM, care nu este departe de Yamaha. Si as indrazni sa cred ca Honda nu il umple de bani, precum Yamaha. Daca ii da jumatate din salariul de la Yamaha (intuitia imi spune ca este chiar mai mic de jumatate), ar trebui sa ii pupe mana lui Puig.

Acum 2 ore, damager a spus:

Spui orice ca sa te convingi ca pb la yamaha e Q. Eu zic ca pentru Q, problema e yamaha. 

Nu! Spun doar ca UNA dintre problemele de la Yamaha este Q. Chestiune de nuanta.  De la anul, problema lui Q se va numi Honda. Astept declaratiile.. 🙃

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 151
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 29 minute, B.B. a spus:

Dacă după aia ajunge și la 11 doar cu un noroc chior.

Dacă a ajuns sa se bata cu anonimi că DiGianantonio sau Bezzechi.. e clar că nu mai e acel MM din poveste.

MM nu e încă ok cu umărul, stai tu chill.
Și tot ii bate pe băieți.

Acum 11 minute, xt600 a spus:

Pentru Aprilia, este mult mai atractiv Bagnaia, decat Q.

Peco nu a făcut nimic la uzina ducați.
Q a scos super rezultate cu japița aia de Yamaha.

De ce e Peco mai atractiv?

Acum 12 minute, xt600 a spus:

Spun doar ca UNA dintre problemele de la Yamaha este Q.

Nush frate Q e mereu cel mai sus și anu trecut a scos poleuri cu panarama aia de moto.

Și azi a mers super bine.

Link spre comentariu

Acum 9 minute, frigider a spus:

Nush frate Q e mereu cel mai sus și anu trecut a scos poleuri cu panarama aia de moto.

Și azi a mers super bine.

Ce vrea să spună XT despre Q la Yamaha nu că nu e cel mai bun de-acolo, asta se vede. Dar poate Yamaha ar fi undeva mai sus cu un pilot mai bun decât Q. Există și așa ceva. Până nu încearcă și cu alt pilot mai bun nu au de unde să știe.

Poate cu un alt pilot de naște altfel de "chemistry" cu aceasta motocicleta.

Link spre comentariu

Acum 21 minute, frigider a spus:

Si ai vreo certitudine ca va fi mai bine de atat? A trecut juma de an, si tot acuza probleme la braț/umăr. Faptul ca inca nu a semnat pentru '27-'28 poate fi si din cauza ca NU mai e sigur ca se va face mai bine decat e acum cu umarul/brațul. Poate ca e total vindecat si ca asta e maximul din ce va primi de la acel umar/brat dupa ultima accidentare. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, B.B. a spus:

Legat de JM, daca merge treabă cu Aprilia eu zic că nu va pleca și nenea de la Aprilia se va împaca cu ideea.

sa nu fi facut aprilia ca ducati cand au renuntat la JLo.

in plus - e posibil de mult  sa fie facute vorbele cu JM la honda si nici sa vrea si JM si aprilia sa nu se mai poata face nimic.

Acum 7 minute, danypop a spus:

Si ai vreo certitudine ca va fi mai bine de atat? A trecut juma de an, si tot acuza probleme la braț/umăr. Faptul ca inca nu a semnat pentru '27-'28 poate fi si din cauza ca NU mai e sigur ca se va face mai bine decat e acum cu umarul/brațul. Poate ca e total vindecat si ca asta e maximul din ce va primi de la acel umar/brat dupa ultima accidentare. 

spunea ca abia de curand a putut face 2 zile de motocross cu pauza de 1 zi intre ele.

omu vede progres, fata de tailanda clar se vede progres.

de unde sa stiu eu cum va fi? 

Editat de frigider
Link spre comentariu

Eu cred ca Martin a semnat deja cu yamaka, altfel nu vad de ce ar emite acele "regrete" mai voalate prin declaratii de presă. Daca nu e semnat nimic, chiar nu vad nicio problema sa ramana la Aprilia. Bine,  "#jijinu-lvrea" are el alte povestiin cap.. 

Link spre comentariu

si in weekend prost, si bolnav si cu umar inca destul de nerecuperat si tot scotea victorie sprint si podium (daca nu iesea cauciucu)

tie toate astea nu ti spun nimic?

despre cat de ambitios e omu?

si uite ca dupa 3 sapt se simte mai bine si arata asta si pe circuit.

Digia ala straluceste azi, maine e pe nicaieri.

putea sa ia si sprintu, si ce?

nu e unul sa se bata la campionat.

Link spre comentariu

Acum 23 minute, B.B. a spus:

Ce vrea să spună XT despre Q la Yamaha nu că nu e cel mai bun de-acolo, asta se vede. Dar poate Yamaha ar fi undeva mai sus cu un pilot mai bun decât Q. Există și așa ceva. Până nu încearcă și cu alt pilot mai bun nu au de unde să știe.

A venit turcul cu setul de chimie dar se lare ca isi face doar lui chestiii care il fac sa se simtă bine :))) De pe ultimul loc pare sa bucure enorm fanii turci :)))

JM e un psihic labil cu un talent si un ego enorm. 

Dupa ce a fost sarit de Ducati a intrat intr-un spiral cone :) Faptul ca a scos un loc 3 inaintea lui Bez nu-i mare lucru. Bez aduce altceva. Dezvoltare, liniste si rezultate. Trebuie sa stii si cand sa dai inapoi. Altfel risti sa stai acasa un an pe banii companiei de la care vrei sa pleci.

Oriunde va ajunge, va avea viața grea.

In 2010 am schimbat un Ducati ST4 cu un Transalp 600, practic am dat calul pe mârțoaga. 

Evident ca in primul weekend cald s-a dat adunarea pe Amkart. Cine a facut primul highside/slide la intrare pe linia dreapta? Exact! De ce? Pentru ca n-am inteles ca tractiunea de ieri s-a dus pe piula azi si am tras de transslap ca si cand ar fi fost St-u :)

Editat de Gixu.
Link spre comentariu

12 minutes ago, Kagemusha said:

"I feel a bit strange on the bike. I don't feel like I did last year; in fact, I can't move my body naturally. I'm stiff, I'm not riding smoothly, and I don't yet have those sensations that let me play with the bike."

"Today we made a change for the Sprint, but it didn't really convince me. We'll probably go back to the previous setup tomorrow."

Tot acolo zice că nu e la 100%. Încă... 

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Gixu. a spus:

Faptul ca a scos un loc 3 inaintea lui Bez nu-i mare lucru. Bez aduce altceva. Dezvoltare, liniste si rezultate.

cu linistea te culci noaptea, JM va aduce puncte, mai multe decat Bez.

E pur si simplu mai rapid decat el, mai talentat. Are foamea aia, are mentalitatea de campion.

Stie ca e bun, nu va accepta sa fie pilot 2. 

Uita-te la cati KM are bez pe aprilia si la cati are JM. Toata dezvoltarea lui Bez = 0, JM e mai rapid.

Sa vedem cum trece Bez peste asta.

Inteleg ca Bez e simpatic si muncitor, sunt destui ca el.

Ei nu vor fi campioni.

Acum 5 minute, Kagemusha a spus:

"I feel a bit strange on the bike. I don't feel like I did last year; in fact, I can't move my body naturally. I'm stiff, I'm not riding smoothly, and I don't yet have those sensations that let me play with the bike."

"Today we made a change for the Sprint, but it didn't really convince me. We'll probably go back to the previous setup tomorrow."

Tot acolo zice că nu e la 100%. Încă... 

si totusi a castigat sprintu.

clasicul mm - nu se simte bine da castiga.

unde-s Bez si Pedro, Peco, JM cand nu se simt bine?

va zic unde nu sunt: pe 1.

Acum 49 minute, Gixu. a spus:

Faptul ca a scos un loc 3 inaintea lui Bez nu-i mare lucru.

daca urmareai toate sesiunile ai fi vazut un animal in JM.

si fara aia - a iesit in fata lui bez  avand o zecime din kilometri, ore in sa.

mie nu mai imi pare asa de o nimica toata.

sau poate stii ca JM e atat de bun incat e natural sa fie in fata lui Bez :)  

atunci da, clar nu e mare lucru, e firesc sa fie acolo, sa ii arate ce poate aprilia aia.

vad ca unii fac aceeasi greseala, nu mai credeau in MM ca a stat pe bara.

asa si JM, a stat 1 an pe bara si gata, lumea pare ca il da la gunoi.

OK nu e MM ca psihic si maturitate si racecraft dar el e JM, campion mondial.

a batut el uzina cu echipa de client?

a batut-o.

si din nou, cum am avut campionii prin absenta nr-lui 1 asa si lui Bez i s-a urcat la cap ca el e pilot de uzina, pilotul nr 1.

o sa aiba un soc. :) 

nu zice nimeni ca nu e bun, rapid, constant. doar ca nu e peste JM, atata tot.

Editat de frigider
Link spre comentariu

5 lideri diferiti in 4 ture...nu ca ar fi neobisnuit, dar pe circuit nou...fara sa fi avut timps sa rulezi conform programului normal....

Ce cazatura a luat Esteban...

ROSU!!!!

Link spre comentariu

Acum 6 ore, B.B. a spus:

MM a declarat că nu are de gând să ruleze până la 40ani. Așa că chill, cu Ducati va încheia.

După părerea mea umilă singura chestie care pune presiune pe MM anul acesta este el și apropierea de titlul cu nr. 10. 

Asta e singurul factor de stress care îl poate face pe MM sa cedeze, pe ici pe colo.

Însă eu personal cred că anul asta îl va lua și asta va fi ultimul.

Dacă după aia ajunge și la 11 doar cu un noroc chior.

Dacă a ajuns sa se bata cu anonimi că DiGianantonio sau Bezzechi.. e clar că nu mai e acel MM din poveste.

Legat de JM, daca merge treabă cu Aprilia eu zic că nu va pleca și nenea de la Aprilia se va împaca cu ideea. @Method nu incepe iar cu presupuneri de genul "Gigi nu îl vrea". Ba îl vrea, Rivoila sau cum îl cheamă, daca merge mai bine ca Bez o să-l vrea cu brațele deschise.

Eu nu inteleg de unde tragi tu concluzia asta cu atata siguranta : Da,MM a zis ca nu va rula pana la 40 de ani - insa MM are...35?Mai poate lua inca un contract de 2 ani pe langa cel pe care il va semna acum si tot nu ajunge la 4.So?

I se barlare lui MM de incarcatura titlului 10 - aia e incarcatura doar pt fanii Rossi nu pt el,il ia fluierand si mai ia inca 2 daca e posibil si poate.

Iarasi nu inteleg ce ti s-ar parea ciudat sa mai ia 2-3 titluri,mai ales la cum merge si de la ce echipa merge - Acosta e poate un rival.Poate.Nu stim de fapt nimic.Pana una alta,Marcel defileaza.

Tocmai pt ca ajuns sa se bata cu Diggia si Bez sunt sanse ff mari sa ia multiple titluri - sunt f putini acolo care i se pot opune - e fix "acelasi MM din poveste" doar ca ceilalti nu sunt la nivelul lui.Iar asta nu poate decat sa il ajute,doooh :moron:

Nu am zis ca Rivola nu il vrea am zis ca a lasat o impresie...meh.

A zis colegul xt mai sus fix ce a zis Rivola - el si-a adus aminte mai bine ca mine.

Nu inteleg de unde tragi tu (iarasi - f sigur pe tine) concluzia ca Rivola l-ar mai dori.

Cred ca pana se vor dumiri cum merge Bez sau JM,Bagnaia va fi deja semnat.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, xt600 a spus:

S-au speculat foarte multe combinatii pilot-constructor, dar nu am vazut vreo asociere intre Aprilia si Quartararo. Ma refer strict la aceasta campanie de transferuri. Daca are cineva informatii in plus, pe subiectul asta, rog sa puna linkuri, dar eu nu am gasit. Aprilia a declarat prin Rivola, doar ca prioritatea nr.1 este Bezz, si ca pentru al doilea pilot au mai multe variante, A,, B, C, etc. dar niciodata in  declaratiile lui, nu s-a vehiculat numele lui Quartararo. In 2024, au fost interesati de el,

:agree: Uite tu ti-ai adus aminte mai bine ca mine ce a declarat Rivola.

Nu,nici eu nu am auzit acum de vreo asociere,in 2024 da,dar acum nu.Singurul zvon,repet - zvon a fost (de la Premat?)ca Q  dupa testele de la Sepang,vazand ce pruna a adus Yamaha,s-a dus la Aprilia in boxe (a navalit era citatul) si a cerut nush cate meleoane ca sa vina de la anul la ei.Rivola l-ar fi refuzat.Dar repet...zvon de iarna,idk.

Prioritatile s-au schimbat. Pentru Aprilia, este mult mai atractiv Bagnaia, decat Q.

Aici deja iti imprimi directia-ti stiuta.

Nu,eu cred ca Q sufera la pret,Bagnaia e mult mai comod din punctul asta de vedere.

Nu! Spun doar ca UNA dintre problemele de la Yamaha este Q. Chestiune de nuanta.  De la anul, problema lui Q se va numi Honda. Astept declaratiile..

Nu! de 2 ani tot spui ca Q e singura problema de la Yamaha,in rest lauzi marii ingineri japonezi.

Pai daca una din probleme e Q,care ar fi celelalte?Ca nu te-am mai auzit sa zici altceva rau de ei,decat sa ii lauzi ca "au 2 proiecte in derulare,fantastic".Te ascult :)

Si eu astept declaratiile Yamaha din 2027...cand ma lansez la o predictie : vor fi tot ultimii - surpriza :bounce:

Acum 5 ore, frigider a spus:

Ahahahaha,good question.

si eu sunt curios de explicatia (elucubranta) ce va urma :P

Acum 5 ore, B.B. a spus:

Si eu abia astept.

O sa ii dea Yamaha cu chemistry peste ochi celui care vine de o sa ii iasa pe ochi.

Primul care va gusta chemistry e turcul :crack:

Acum 5 ore, Gixu. a spus:

A venit turcul cu setul de chimie dar se lare ca isi face doar lui chestiii care il fac sa se simtă bine :))) De pe ultimul loc pare sa bucure enorm fanii turci :)))

JM e un psihic labil cu un talent si un ego enorm. 

Dupa ce a fost sarit de Ducati a intrat intr-un spiral cone :) Faptul ca a scos un loc 3 inaintea lui Bez nu-i mare lucru. Bez aduce altceva. Dezvoltare, liniste si rezultate. Trebuie sa stii si cand sa dai inapoi. Altfel risti sa stai acasa un an pe banii companiei de la care vrei sa pleci.

+1

Pacat de Almansa.

Nu inteleg de ce s-a dat red flag la moto3???

Link spre comentariu

M-am speriat ca iar am încurcat orele și a început cursa de GP!

:D

@Method, rămâne să vedem ce o să facă toți anul ăsta.

Îți dai seama că eu vreau să ia MM încă 4 titluri dar prefer să rămân rezervat. :D

Link spre comentariu