Cavaleru Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Vineri - 27.03.2026 16:00-16:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 16:50-17:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 17:45-18:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 20:15-20:50 Moto3™ Practice 21:05-21:45 Moto2™ Practice 22:00-23:00 MotoGP™ Practice 23:25-23:4 5MotoGP™ Bagger World Cup - Qualifying Sambata - 28.03.2026 15:40-16:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 16:25-16:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 17:10-17:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 17:50-18:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 18:15-18:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 19:45-20:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 20:10-20:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 20:40-20:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 21:05-21:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 22:00 MotoGP™10 Laps Tissot Sprint 23:10 MotoGP™ Bagger World Cup - Race 1 Duminica - 29.03.2026 17:45MotoGP™ Bagger World Cup - Race 2 18:40-18:50 MotoGP™ Warm Up 20:00 Moto3™14 Laps Race 21:15 Moto2™16 Laps Race 23:00 MotoGP™19 Laps Grand Prix Track by category Category Laps Total Distance Finish in case of red flag MotoGP™ 19 104.75 Km 14 Moto2™ 16 88.21 Km 12 Moto3™ 14 77.18 Km 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă acum incepe de fapt sezonu' benzina si diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 minute, apriliacluj a spus: acum incepe de fapt sezonu' benzina si diiiii! de ce? celelalte 2 curse au fost de carton? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă ca asta e terenul lui MM, circuit de stanga aici vedem daca ceilalti ajung la minge sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: ca asta e terenul lui MM, circuit de stanga aici vedem daca ceilalti ajung la minge sau nu Pentru binele spectacolului (competitiei) sper sa nu fie asta etalonul si in sezonul 2026. Editat 2 ore în urmă de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: ca asta e terenul lui MM, circuit de stanga aici vedem daca ceilalti ajung la minge sau nu nu e ca si cum toate din calendar sunt pe stanga. sezonul pt mine incepe cand MM o sa fie la 100% dar nu stie nimeni cand anume va fi asta. eu voi sti cand incepe sa castige iar GP-uri. se pare ca in sprinturi se descurca decent, in cursele mari nu prea. Acum 1 oră, Cavaleru a spus: de ce? celelalte 2 curse au fost de carton? :)) nu, dar bez l-a rupt pe mm si acum defileaza, n-or fi de carton dar nici OK nu sunt, nu sunt victorii valide din pct meu de vedere, cu nr 1 nerefacut stiu, stiu, daca Bez iese campion ramane in istorie, pentru cine nu stie toate detaliile - da. pentru cei implicati -nu se uita sa stii astfel de detalii. Acum 18 minute, MirceaB a spus: Pentru binele spectacolului (competitiei) sper sa nu fie asta etalonul si in sezonul 2026. pentru binele spectacolului MM castiga si de pe 3-7-13 Bez pleaca primu si aia e, nici ala nu e spectacol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă bez campeon de carton Kappa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 32 minute, Cavaleru a spus: bez campeon de carton Kappa s-a facut multa caterinca de termenul "de carton" spune-mi te rog - cum l-ai descrie pe Peco dupa ce a ajuns MM la uzina? cum ti se pare prestatia lui de anu trecut? dar cea de anul asta? gasesti un termen mai potrivit decat "carton"? si imi pare rau ca stiu ca esti fan Bez - dar daca prin absurd ia titlul bez anul asta, tot de carton e si el. ca MM era accidentat, culmea, chiar de mana lui a, daca isi revine mm si bez tot il bate, respect. stiu ca va apune si vremea lui mm, dar parca prea nu mai stie sa mearga mm de cand cu accidentarea. adica nu a uitat sa se dea dupa pauza de 4 ani dar de anu trecut pana acum a uitat? *am zis prin absurd ca iese Bez nu doar de MM - ci si de JM. care e pe val... stiu, pot spera haterii la inca o rupere, dar ursu trece. ** si daca JM pleaca de la aprilia si vine Peco cred ca si JM si Aprilia isi spun in sinea or : "ce **** mea a fost in capul meu" :)) Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 30 minute în urmă Share Postat 30 minute în urmă Pana acum MM nu a demonstrat ca poate lua titlul cu vreo mobra inferioara... Deci e de cacarton :)) Honda cu cutie seamless pe vremuri, acum cu Ducati, tot timpul cand a castigat a avut mobra suprema, ada-i usor :)))) ______ Deci, hai sa lasam circumstante, scuze, explicatii, ca nu-si are rostul Rezultatele raman, restu' e poveste si caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate