B.B. Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 1 oră, xt600 a spus: Iti dai seama, de cata imaginatie si creativitate trebuie sa dea dovada, ca sa inventeze scuze de fiecare data cand imprastie pe careva ? Apropo..., exista cineva in competitie, cu care sa nu fi intrat in coliziune... inca? Putea sa iasa urat la faza asta... Bezz nu a fost penalizat pentru faza asta? Explicația lui MM acum pt Digia: Kolega, eu veneam tare pe banda 2 și tu erai pe banda 1. A venit curba și eu mi-am dat seama că nu am cum sa o iau la viteza aia și am zis că îi dau și mai tare și trec pe banda ta apoi ies pe banda de urgență și apoi trec iar pe banda2. Din păcate am alunecat pe linia dintre benzi in olm și am căzut cu tot cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 53 minute, B.B. a spus: Explicația lui MM acum pt Digia: Kolega, eu veneam tare pe banda 2 și tu erai pe banda 1. A venit curba și eu mi-am dat seama că nu am cum sa o iau la viteza aia și am zis că îi dau și mai tare și trec pe banda ta apoi ies pe banda de urgență și apoi trec iar pe banda2. Din păcate am alunecat pe linia dintre benzi in olm și am căzut cu tot cu tine. Da, am inteles ce a vrut sa spuna, insa Diggia nu parea foarte convins.. . I-a sugerat sa se asigure, cand schimba benzile, in cursa de astazi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Problema este ca nu au semnalizatoare si d-aia nu se inteleg.... La cursa fetelor se uita careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, xt600 a spus: Diggia nu parea foarte convins.. . I-a sugerat sa se asigure, cand schimba benzile, in cursa de astazi.. Pai ce sa zică și săracul Diggia...las-o asa cum a picat sa nu mai lovești și azi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă deci kktul cu presiunea in pneuri nu o sa se rezolve odata cu pirelli. Din pole a ajuns saracu Alonso pe 18 din cauza presiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Poftim mentalitate! Declaratia lui Mir, dupa cazatura de ieri: https://www.motorsport.com/motogp/news/zero-regrets-says-joan-mir-after-last-lap-cota-fall/10809250/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, damager a spus: deci kktul cu presiunea in pneuri nu o sa se rezolve odata cu pirelli. Din pole a ajuns saracu Alonso pe 18 din cauza presiunii. Wtf... Primul pole facut de el anul asta... Acum 12 minute, xt600 a spus: Poftim mentalitate! Declaratia lui Mir, dupa cazatura de ier Mda,he's an idiot.Imi place de el încă de la motorl3 insa e un idiot. Cum naiba sa cazi în ultimul tur și sa mai și spui ca zero regrets.Era pe 3 în sprint. Oricum greșește pt ca nu își schimba stilul "clasic" de pilotaj și de aia cade aproape la fiecare cursa cu Honda. I get it - la Honda sunt probleme mai ales cu fața însă nu este o scuză. In fine...adapt or die,cam asta va trebui sa facă Mir pana la urmă.(nu die dar va fi dat afara dacă va continua în felul asta cu căzături la fiecare gp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate