Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Salac a fost colateral, a fost el propulsat de alt meseriash...Ferrandez! Editat 1 oră în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă ramane la 23:00 GP-ul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Nu cred, cu 2/3 din cursă și tot mai durează până curăță virajul 11 Here we go again... Editat 1 oră în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Daca cei de la Moto 2 continua asa, clasa mare o sa aiba startul la ora 4,17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Cel mai probabil da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă da, lasand la o parte red flaguri, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Start la ora planificată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Oamenii nu cauta puncte,cauta rezultate singulare, dovezi ale progresului. Omu poate forța masiv și știa ca-s șanse mari sa o aducă acasă cu firma de tractări. Imi place mentalitatea lui. Omul putea sa o aduca la finish pe un loc oarecare, dar a vrut totul sau nimic. Asta atitudine! Clar a fortat! Ma uitam cum serpuia motocicleta pe franare, la capatul liniei drepte (cum spune @damager, motoreta scurta, mai instabila pe linia dreapta si pe franare)... am presimtit ca o va tranti... si de ce m-am temut, s-a intamplat. Dar, repet, imi place atitudinea lui, never give up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Superba cursa redusa de moto2.Smechera progresia lui Alonso și depasirea asupra lui Gonzales care rămâne the man to beat. Senna Agius a 2a victorie anul asta? Alonso de pe 17 pe 4 peste Manu Gonzales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 52 minute în urmă Share Postat 52 minute în urmă Sprint de Moto2! Hai ca incepe...berea, alunele si pozitia OKS! (Ochii Kat Sarmaua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate