Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Salac a fost colateral, a fost el propulsat de alt meseriash...Ferrandez! Editat 2 ore în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă ramane la 23:00 GP-ul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Nu cred, cu 2/3 din cursă și tot mai durează până curăță virajul 11 Here we go again... Editat 2 ore în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Daca cei de la Moto 2 continua asa, clasa mare o sa aiba startul la ora 4,17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Cel mai probabil da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă da, lasand la o parte red flaguri, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Start la ora planificată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Oamenii nu cauta puncte,cauta rezultate singulare, dovezi ale progresului. Omu poate forța masiv și știa ca-s șanse mari sa o aducă acasă cu firma de tractări. Imi place mentalitatea lui. Omul putea sa o aduca la finish pe un loc oarecare, dar a vrut totul sau nimic. Asta atitudine! Clar a fortat! Ma uitam cum serpuia motocicleta pe franare, la capatul liniei drepte (cum spune @damager, motoreta scurta, mai instabila pe linia dreapta si pe franare)... am presimtit ca o va tranti... si de ce m-am temut, s-a intamplat. Dar, repet, imi place atitudinea lui, never give up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Superba cursa redusa de moto2.Smechera progresia lui Alonso și depasirea asupra lui Gonzales care rămâne the man to beat. Senna Agius a 2a victorie anul asta? Alonso de pe 17 pe 4 peste Manu Gonzales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sprint de Moto2! Hai ca incepe...berea, alunele si pozitia OKS! (Ochii Kat Sarmaua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 50 minute în urmă Share Postat 50 minute în urmă Bine Aprilia's Diggia merge tare Nu a fost vina lui Acosta (precum ma așteptam) pt acel contact,Acosta si-a tinut trasa pe exterior. Nu prea cred însă că o să poată sustine el cu kktm ritmul asta. Pfoaaa ce a salvat-o JM Smecher e Acosta asta bai nene...sa reziști pe 2 cu pruna aia de ktm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă (editat) Acum 14 minute, Method a spus: Bine Aprilia's Diggia merge tare Nu a fost vina lui Acosta (precum ma așteptam) pt acel contact,Acosta si-a tinut trasa pe exterior. Nu prea cred însă că o să poată sustine el cu kktm ritmul asta. Pfoaaa ce a salvat-o JM Mie mi-i se pare ca a fost vina lui, el e cel care a schimbat traiectoria. ce merge Ogura.... super misto piloteaza japonezu. viteaza de top mai mare ca la ducati... se vede clar. Editat 35 minute în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 35 minute în urmă Share Postat 35 minute în urmă Booooring... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 32 minute în urmă Share Postat 32 minute în urmă Aprilia 1-2-3 . In afara de depasirile lui Ogura, mai nimic nu s-a intamplat Pacat de Ogura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 16 minute în urmă Share Postat 16 minute în urmă Turcu omul cursei Atat am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 15 minute în urmă Share Postat 15 minute în urmă Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Tardozzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 13 minute în urmă Share Postat 13 minute în urmă Acum 18 minute, damager a spus: Mie mi-i se pare ca a fost vina lui, el e cel care a schimbat traiectoria De sus mi se pare ca s-a vazut cel mai bine : Acosta greșit ieșit larg însă stat pe exterior pe vibrator,Bezzechi venit pe trasă ideala însă aia trecea pe exterior pe vibrator unde era și Acosta - Bezzechi nu poate lua trasa ca și cum Acosta n-ar exista - ala nu s-a mișcat și a fost lovit.In fine bine ca nu s-a întâmplat nimic. Oricum nota 200 pt Acosta si felul cum a putut sa tina ritmul apriliilor.Nu ma așteptam nici de la el nu ma așteptam nici ca Aprilia sa domine SI AICI. Wow. Cred ca o sa avem un cu totul outcome al campionatului fata de ceea ce ne gândeam ca o sa fie la sfârșit de 2025. I like thaaat Acum 1 minut, damager a spus: Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Tardozzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 12 minute în urmă Share Postat 12 minute în urmă (editat) Acum 4 minute, damager a spus: Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Marquez Fixed Editat 10 minute în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 12 minute în urmă Share Postat 12 minute în urmă Acum 2 minute, damager a spus: Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Tardozzi. Sunt mai mic decât tine eu: aștept sa vad în viitor cum merge bez cu probleme la umăr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Chiar acum, frigider a spus: Sunt mai mic decât tine eu: aștept sa vad în viitor cum merge bez cu probleme la umăr Ai de gând să-l schilodești sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Recorduri de carton după ce și a accidentat adversarul direct. Na ca am zis o. Chiar acum, danypop a spus: Ai de gând să-l schilodești sau Și tu tine acum, karma e o c*rva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 10 minute în urmă Share Postat 10 minute în urmă Chiar acum, frigider a spus: Sunt mai mic decât tine eu: aștept sa vad în viitor cum merge bez cu probleme la umăr Hai frate lasa-ma cu umarul ala și cu presupusa vinovăție a lui Bezzechi. Putea Marquez aici sa aibă 3 umeri de titaniu ca nu conta.Aprilia a fost raketa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 minute în urmă Share Postat 9 minute în urmă Și JM e încă cu probleme, își revine el, are pauza 1 luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 8 minute în urmă Share Postat 8 minute în urmă (editat) Daca mai erau neclarirtati in sensul asta, acum lucrurile sunt limpezi: Aprilia bate Ducati. Daca continua asa, Ducati intra la concesii.. Bezz este pe val... 5 curse consecutive castigate... Bezz campion! Iar Martin, incet dar sigur, revine in fata.. Bestia cursa foarte buna. Fain fight-ul cu MM MM dupa LL, ajunsese pe 11 si a recuperat pana pe 5. Chiar si in conditiile in care cursa nu a decurs cum si-ar fi dorit, a scos un loc 5... Mare pacat pentru Ogura... mergea superb.. cum ar fi aratat podiumul cu 3 Aprilia??? Turcu a terminat in puncte, pe 15, cea mai bine clasata Yamaha. Q in afara punctelor.. BTW... KTM nu arata deloc rau. Cel putin pe circuitul asta. Editat 6 minute în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 8 minute în urmă Share Postat 8 minute în urmă Dacă aș fi pilot i-aș plăti eu pe sponsori sa nu mă pună sa port acele oribilitati de ochelari de soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate