Lup69 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Salac a fost colateral, a fost el propulsat de alt meseriash...Ferrandez! Editat 3 ore în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă ramane la 23:00 GP-ul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Nu cred, cu 2/3 din cursă și tot mai durează până curăță virajul 11 Here we go again... Editat 3 ore în urmă de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 12 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Daca cei de la Moto 2 continua asa, clasa mare o sa aiba startul la ora 4,17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 13 minute, frigider a spus: ramane la 23:00 GP-ul, nu? Cel mai probabil da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă da, lasand la o parte red flaguri, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Start la ora planificată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, frigider a spus: Oamenii nu cauta puncte,cauta rezultate singulare, dovezi ale progresului. Omu poate forța masiv și știa ca-s șanse mari sa o aducă acasă cu firma de tractări. Imi place mentalitatea lui. Omul putea sa o aduca la finish pe un loc oarecare, dar a vrut totul sau nimic. Asta atitudine! Clar a fortat! Ma uitam cum serpuia motocicleta pe franare, la capatul liniei drepte (cum spune @damager, motoreta scurta, mai instabila pe linia dreapta si pe franare)... am presimtit ca o va tranti... si de ce m-am temut, s-a intamplat. Dar, repet, imi place atitudinea lui, never give up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Superba cursa redusa de moto2.Smechera progresia lui Alonso și depasirea asupra lui Gonzales care rămâne the man to beat. Senna Agius a 2a victorie anul asta? Alonso de pe 17 pe 4 peste Manu Gonzales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Sprint de Moto2! Hai ca incepe...berea, alunele si pozitia OKS! (Ochii Kat Sarmaua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Bine Aprilia's Diggia merge tare Nu a fost vina lui Acosta (precum ma așteptam) pt acel contact,Acosta si-a tinut trasa pe exterior. Nu prea cred însă că o să poată sustine el cu kktm ritmul asta. Pfoaaa ce a salvat-o JM Smecher e Acosta asta bai nene...sa reziști pe 2 cu pruna aia de ktm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 14 minute, Method a spus: Bine Aprilia's Diggia merge tare Nu a fost vina lui Acosta (precum ma așteptam) pt acel contact,Acosta si-a tinut trasa pe exterior. Nu prea cred însă că o să poată sustine el cu kktm ritmul asta. Pfoaaa ce a salvat-o JM Mie mi-i se pare ca a fost vina lui, el e cel care a schimbat traiectoria. ce merge Ogura.... super misto piloteaza japonezu. viteaza de top mai mare ca la ducati... se vede clar. Editat 1 oră în urmă de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Booooring... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Aprilia 1-2-3 . In afara de depasirile lui Ogura, mai nimic nu s-a intamplat Pacat de Ogura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Turcu omul cursei Atat am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Tardozzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 18 minute, damager a spus: Mie mi-i se pare ca a fost vina lui, el e cel care a schimbat traiectoria De sus mi se pare ca s-a vazut cel mai bine : Acosta greșit ieșit larg însă stat pe exterior pe vibrator,Bezzechi venit pe trasă ideala însă aia trecea pe exterior pe vibrator unde era și Acosta - Bezzechi nu poate lua trasa ca și cum Acosta n-ar exista - ala nu s-a mișcat și a fost lovit.In fine bine ca nu s-a întâmplat nimic. Oricum nota 200 pt Acosta si felul cum a putut sa tina ritmul apriliilor.Nu ma așteptam nici de la el nu ma așteptam nici ca Aprilia sa domine SI AICI. Wow. Cred ca o sa avem un cu totul outcome al campionatului fata de ceea ce ne gândeam ca o sa fie la sfârșit de 2025. I like thaaat Acum 1 minut, damager a spus: Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Tardozzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 4 minute, damager a spus: Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Marquez Fixed Editat 1 oră în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 minute, damager a spus: Sint rau, dar ma bucur ca nu ii mai vad mutra aia zambareata a lui Tardozzi. Sunt mai mic decât tine eu: aștept sa vad în viitor cum merge bez cu probleme la umăr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, frigider a spus: Sunt mai mic decât tine eu: aștept sa vad în viitor cum merge bez cu probleme la umăr Ai de gând să-l schilodești sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Recorduri de carton după ce și a accidentat adversarul direct. Na ca am zis o. Chiar acum, danypop a spus: Ai de gând să-l schilodești sau Și tu tine acum, karma e o c*rva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, frigider a spus: Sunt mai mic decât tine eu: aștept sa vad în viitor cum merge bez cu probleme la umăr Hai frate lasa-ma cu umarul ala și cu presupusa vinovăție a lui Bezzechi. Putea Marquez aici sa aibă 3 umeri de titaniu ca nu conta.Aprilia a fost raketa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Și JM e încă cu probleme, își revine el, are pauza 1 luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Daca mai erau neclarirtati in sensul asta, acum lucrurile sunt limpezi: Aprilia bate Ducati. Daca continua asa, Ducati intra la concesii.. Bezz este pe val... 5 curse consecutive castigate... Bezz campion! Iar Martin, incet dar sigur, revine in fata.. Bestia cursa foarte buna. Fain fight-ul cu MM MM dupa LL, ajunsese pe 11 si a recuperat pana pe 5. Chiar si in conditiile in care cursa nu a decurs cum si-ar fi dorit, a scos un loc 5... Mare pacat pentru Ogura... mergea superb.. cum ar fi aratat podiumul cu 3 Aprilia??? Turcu a terminat in puncte, pe 15, cea mai bine clasata Yamaha. Q in afara punctelor.. BTW... KTM nu arata deloc rau. Cel putin pe circuitul asta. Editat 59 minute în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Dacă aș fi pilot i-aș plăti eu pe sponsori sa nu mă pună sa port acele oribilitati de ochelari de soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate