frigider Postat ieri la 06:23 Share Postat ieri la 06:23 Acum 12 ore, Cavaleru a spus: dar as sfarsit DNF... nu ajuta cu nimic daca esti in fata si cu 5 ture in fata, daca cazi si nu termini normal. dar mai in gluma mai in serios e ceva sa cazi de pe 1 ia intreaba baietii din pluton - daca nu ar vrea sa cada si ei de pe locu 1 din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 06:42 Share Postat ieri la 06:42 (editat) esenta e sa ajungi macar acolo la sampanie decat sa cazi Editat ieri la 06:51 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 20 ore în urmă Autor Share Postat 20 ore în urmă Acum 7 ore, frigider a spus: normal. dar mai in gluma mai in serios e ceva sa cazi de pe 1 ia intreaba baietii din pluton - daca nu ar vrea sa cada si ei de pe locu 1 din cand in cand. e ceva sa cazi de pe 1, se numeste prostie, graba, surexcitare... etc my2cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 1 oră, Cavaleru a spus: e ceva sa cazi de pe 1, se numeste prostie, graba, surexcitare... etc my2cents Da, dar nu oricine poate să cadă de pe locul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Vad ca nu zice nimeni nimic, MM bate a retragere, e în q1. E cam singurul nume mare de acolo, sper sa iasă ușor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Acum 2 ore, georgem a spus: Da, dar nu oricine poate să cadă de pe locul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: Vad ca nu zice nimeni nimic, MM bate a retragere, e în q1. E cam singurul nume mare de acolo, sper sa iasă ușor. A fost pe hard față și mediu spate până la final, spre deosebire de mulți alții care au ieșit la finalul sesiunii pe soft față-spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 1 oră în urmă, georgem a spus: A fost pe hard față și mediu spate până la final, spre deosebire de mulți alții care au ieșit la finalul sesiunii pe soft față-spate. Spre deosebire de altii … am gasit la o cautare rapida informatii care spun ca a facut toate cele cinci iesiri din sesiunea 2 de astazi cu combinatia Hard-Soft. Pilotii din top 10 care au avut combinatie diferita de cea folosita de el au fost … putini, foarte putini. La 07.05.2026 la 12:23, frigider a spus: cand mm merge prost pe circuit preferat nu poti da vina pe moto, vina e doar la el. Asta am zis si eu la Sachsenring, in 2023, ca Honda e stelara. In schimb, el, ca un nesimtit, arata degetul mijlociu motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 8 ore, ilarionciobanu a spus: Asta am zis si eu la Sachsenring, in 2023, ca Honda e stelara. In schimb, el, ca un nesimtit, arata degetul mijlociu motocicletei eram si eu pesimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Marquez cel cu un picior umăr braț etc în groapă și pe jumătate retras tocmai a rupt recordul de tur. Nimeni nimic? Mda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă A fost cu .1 sub nu e ca și cum e 1sec De ce nu iese Peco? Mai sunt 7 min și nu a făcut timp A ieșit acum. Ar trebui penalizat Peco Faci pole apoi stai pe trasa când mai e timp de 1 tur? Tztztz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Acum 25 minute, frigider a spus: A fost cu .1 sub nu e ca și cum e 1sec Tu cu cât vrei sa bata recordul cu 1 s? Ai impresia ca mai e ca în anii 2000 când era Rossi și restul?și nici ala nu batea recordul cu 1s,c'mon aici se joaca la sutimi nu sunt amatori. Ce vroiam sa subliniez e diferența (majora) dintre Marquez cel accidentat și pe picior de retragere cum îl dădeai tu si Marquez care batr recordul pe tur...ceea ce ar fi cam greu pt un pilot semi-accidentat nu? Pff eram gata sa bag mana în foc ca o sa îl investigheze/penalizeze pe Bagnaia pt ca era slow în fata lui Diggia pe ultimul tur,bine ca a scăpat. Chiar ma bucur ca a mai prins și Pecco o gura de oxigen - e f bine dpdv psihic pt el un pole. Ce înseamnă pt Ducati un true stop-n-go....Bez/Aprilia însă tot puternici sunt chiar și pe un circuit stop'n'go veritabil Editat 1 oră în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 30 minute, Method a spus: Marquez cel cu un picior umăr braț etc în groapă și pe jumătate retras tocmai a rupt recordul de tur. Nimeni nimic? Mda. Mwai, a luat campionatul, gata!? Plecam acasa? Uite ca nu e in pole cu tot cu recordul de circuit batut Vezi ca si qualbashyt lua anul trecut pole-uri si....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chill ca nu am zis ca a luat campionatul .Tot ce am zis e ca nu e nici accidentat nici cu un picior în groapa nici în anul retragerii precum îl dădea ccolegulThat's all. S-ar putea sa treacă cu succes pe sub campionat anul asta dacă Aprilia își joaca cărțile cum trebuie (lucru ce pot sa zic ca m-ar incanta dar nu e mort și îngropat,încă e top dog și (zic eu) the man to beat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ai si tu dreptate, omul de batut e campionul in exercițiu asa cum anul trecut omul de bătut a fost Martinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate