Lup69 Postat Duminică la 13:30 Share Postat Duminică la 13:30 Totusi Digia sta cam cuminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:30 Autor Share Postat Duminică la 13:30 eu merg pe mana lui Mir, cade in virajul 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 13:30 Share Postat Duminică la 13:30 ba nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:30 Autor Share Postat Duminică la 13:30 Chiar acum, Lup69 a spus: Totusi Digia sta cam cuminte... ziceai? cum franeaza Acosta ba baiatuleeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 13:31 Share Postat Duminică la 13:31 Acum 1 minut, Lup69 a spus: Totusi Digia sta cam cuminte... Uite că nu pentru mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:32 Autor Share Postat Duminică la 13:32 hai cu locu 6 Bezz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 13:32 Share Postat Duminică la 13:32 Chiar acum, Cavaleru a spus: ziceai? cum franeaza Acosta ba baiatuleeeee Și cum se apleacă pe viraje, cred că are casca cea mai apropiată de pistă dintre toți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:33 Autor Share Postat Duminică la 13:33 Chiar acum, georgem a spus: Și cum se apleacă pe viraje, cred că are casca cea mai apropiată de pistă dintre toți. trage de kktmul ala ca de caine mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Duminică la 13:33 Share Postat Duminică la 13:33 O sa fie final ca la Moto 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:34 Autor Share Postat Duminică la 13:34 si-a plecat Digia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 13:35 Share Postat Duminică la 13:35 Cred că Acosta vede roșu în fața ochilor, deși Digia e galben. Cum s-a dus Digia in față... Și acosta pe 4, poate îl depășește și Ogura imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:37 Autor Share Postat Duminică la 13:37 locu 5 pt Acosta, desi un efort teribil facut de pustiu asta. e fenomenal, daca mai era nevoie sa imi confirme ca e mare talent baiatu asta, eu aici am obtinut-o sange... l-a scos ogura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 13:38 Share Postat Duminică la 13:38 Dezastru pentru Acosta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:38 Autor Share Postat Duminică la 13:38 trackhouse echipa de popicari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 13:39 Share Postat Duminică la 13:39 Bravo Digia, urat din partea lui Ogura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:39 Autor Share Postat Duminică la 13:39 +12 puncte pt Bezz cum necum a iesit ceva bun din week-endu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 13:40 Share Postat Duminică la 13:40 Acum 10 minute, Cavaleru a spus: si din ecuatia asta cine ia puncte pretioase? Bezz un week-end dezastru reuseste sa scoata ceva Diggia nu Bez Bezzechi e tot în spate chiar cu o mână de piloti ieșiți Diggia biggest winner today. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:40 Autor Share Postat Duminică la 13:40 JM a luat-o razna. oracaia la toata lumea.. Ogura se duce sa-si ceara scuze pare ca i-au dat cu flit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Duminică la 13:42 Share Postat Duminică la 13:42 Acum 8 minute, Cavaleru a spus: hai cu locu 6 Bezz! Rat-de-porc a fost pomanagiul suprem in cursa asta, pfff, un loc5 cand de fapt in cursa de început era pe 13 . Unde mai pui ca principalii contra candidați au terminat in pietriș.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 13:42 Share Postat Duminică la 13:42 Nu mi se pare a avea o mare vina Ogura...e discutabil. E vechea poveste a lui Senna cu gap ul - a vazut un gap și s-a băgat.Destul de curat.Vad ca s-a dus sa își și ceara scuze. Îl penalizează pe Ogura dar nu îl penalizează pe Fernandez... Aaa pfff Mir investigat pt presiune guma față.Clar penalizare. Bagnaia la fel. Facepalm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 13:43 Share Postat Duminică la 13:43 Ce nebunie de cursaaaa!!! Final de Moto3!! Cine ar fi pariat pe Digiia? Pentru podium da, dar cati/cine si-ar fi pus banii pe o victorie Diggia? Trebuie vazut ce s-a intamplat intre Ogura si Acosta, dar ma tem ca niponul este vinovat. Oricum, o cursa greu de uitat. Sa speram ca AM este cat de cat in regula.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 13:43 Share Postat Duminică la 13:43 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: JM a luat-o razna. oracaia la toata lumea.. L-a împins pe Rivola. Dobitoc. Bai nene chiar asa sa nu te poți controla...jenibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:44 Autor Share Postat Duminică la 13:44 a stat pe roti, nu a cazut, aia e, a adunat puncte pretioase. cum necum e si asta o performanta cand tot week-endu esti pe nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 13:44 Share Postat Duminică la 13:44 Acum 1 minut, xt600 a spus: Pentru podium da, dar cati/cine si-ar fi pus banii pe o victorie Diggia? Dintre aia 5 care rămăseseră Diggia era clar cel mai puternic candidat la victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 13:45 Autor Share Postat Duminică la 13:45 Acum 1 minut, Method a spus: L-a împins pe Rivola. Dobitoc. Bai nene chiar asa sa nu te poți controla...jenibil. omu e un (cuvant urat), degeaba e rapid, caracteru e jegos rau si acum il confirma iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate