xt600 Postat Duminică la 10:48 Share Postat Duminică la 10:48 Acum 14 minute, Method a spus: True true Sa vedem însă cum se va descurca la moto2 - Alonso era the same la moto3 și iată ca la moto2 nu reușește încă sa confirme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Duminică la 10:50 Share Postat Duminică la 10:50 Bro, daca MM sau Pecco ar fi fost in forma lor maximă atunci as fi zis, da.. Aprilia rupe. Insa nici unul nici altul nu sunt in stare sa mearga full blană atunci pac Aprilia is faster.. Mie mi se pare o chestie de conjunctura toată această performanță Aprilia..dar nu am cum sa te conving. Time will tell. Cat despre clasament.. it's just the beginning, mai vorbim la toamnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 10:52 Share Postat Duminică la 10:52 Acum 9 minute, Method a spus: Culmea ar fi acum sa cada JM sa nu recupereze nici un punct Cu JM nu este exclus... Pfffff... ce teapa a luat Alonso.... Imi pare rau pentru el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 10:55 Share Postat Duminică la 10:55 Animat si finalul de la Moto2...bun si Salac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 11:04 Share Postat Duminică la 11:04 Acum 4 minute, xt600 a spus: Pfffff... ce teapa a luat Alonso.... Imi pare rau pentru el.. N-am ce zice Ortola era demult pe el și a pregătit depasirea aia perfect.Nici Alonso nu cred ca se poate supara - era mai slow pe ultimele 5 6 tururi. Asta e. Acum 7 minute, B.B. a spus: Bro, daca MM sau Pecco ar fi fost in forma lor maximă atunci as fi zis, da.. Aprilia rupe. Insa nici unul nici altul nu sunt in stare sa mearga full blană atunci pac Aprilia is faster.. Mie mi se pare o chestie de conjunctura toată această performanță Aprilia..dar nu am cum sa te conving. Time will tell. Cat despre clasament.. it's just the beginning, mai vorbim la toamnă. Bagnaia nu mai e în forma maxima de la sfârșit de 2024. Te-ai gândit ca poate cazaturile lui MM se datorează presiunii puse de viteza Aprilia? La LeMans cel putin asa a fost - over the limit over the limit dar după cum a zis și el nu poți suprapilota o cursa întreagă. Nu ai cum sa ma convingi ca Ducati e nr.1 atâta timp cât clasamentul arata fără nici o indoiala ca sunt 2 Aprilia peste el cu piloti btw binișor inferiori lui MM. Și dacă la sfârșit câștigă MM gen la 2-3 puncte tot va fi discutabil ca Ducati e best bike pt ca MM compensează masiv,dar hai sa zicem ca ai avea un argument. Deocamdată nu ai absolut nici unul,ba ai 2 împotriva teoriei tale. Când se ridica MM pe 1 în clasament mai vorbim. Acum 16 minute, Lup69 a spus: Sau MM... Hahaha la asta nu m-am gândit. Sper ca totusi sa nu,sper sa ii forteze putin pe cei de la Aprilia sa puna ceva presiune pe ei...adică sa castige aici,mai direct Interviu cu comisarul pălmuit - link Omul zice si el ca nu e niici o problema a venit si Bez s-a scuzat i-a dat mănușile "pupat toti P-ta Universitatii" etc etc Deja devine prea telenovela... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Duminică la 11:15 Share Postat Duminică la 11:15 Ce tare, ala acum o sa le pună pe eBay.. manusile cu care m-a pălmuit Bezzechi! Triplu valoare!! --- Și totuși, a explicat cineva ce facea bietul om așa greșit acolo la butoanele prototipului (cum ar zice Florin Ion) de a meritat doua palme?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 11:24 Share Postat Duminică la 11:24 Acum 5 minute, B.B. a spus: Și totuși, a explicat cineva ce facea bietul om așa greșit acolo la butoanele prototipului (cum ar zice Florin Ion) de a meritat doua palme?? A explicat chiar el în interviul pe care l-a dat, vezi link-ul din mesajul lui Method. A strâns ambreiajul și a încercat să ridice motocicleta, dar aceasta a început să se deplaseze. Atunci a lăsat-o din nou jos, dar atunci când a lăsat-o s-a turat foarte tare, și asta l-a enervat pe Bez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Duminică la 11:25 Share Postat Duminică la 11:25 Eu tot nu-mi dau seama care sunt precedentele alea despre care a amintit Rivola. Nu cred că a fost vreun caz în care un pilot să o fi luat pe arătură în felul ăsta. Bezzecchi și echipa ar trebui să fie mulțumiți că a luat numai suspendarea pentru cursa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Duminică la 11:29 Share Postat Duminică la 11:29 Acum 5 minute, georgem a spus: A explicat chiar el în interviul pe care l-a dat, vezi link-ul din mesajul lui Method. A strâns ambreiajul și a încercat să ridice motocicleta, dar aceasta a început să se deplaseze. Atunci a lăsat-o din nou jos, dar atunci când a lăsat-o s-a turat foarte tare, și asta l-a enervat pe Bez. Da. Am văzut clipul imediat dupa ce am scris. Si Bez s-a enervat crezand ca o face intenționat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 12:04 Share Postat Duminică la 12:04 Peco e impetuos, nu vrea sa il scape pe Ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 12:05 Share Postat Duminică la 12:05 Daca nu cade, Bagnaia câștigă azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 12:06 Share Postat Duminică la 12:06 Poate are ceva de zis si Tirbusonu', dar sa nu uitam ca Ai este de final de cursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 12:17 Share Postat Duminică la 12:17 Martin a procedat aiurea...cum sa ieși pe verde ca să nu pierzi gen 0.1-0.2s alea? Acum îl mai paște deja un LLP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 12:21 Share Postat Duminică la 12:21 Selectia naturala lucreaza, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 12:28 Share Postat Duminică la 12:28 Nu înțeleg de ce l-a lăsat Acosta pe Diggia ... i-a făcut si semn cu capul.Ciudat. Hopa...Ogura e fastest. This should be interesting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 12:29 Share Postat Duminică la 12:29 Acosta l-a lăsat intenționat pe Diggia să-l depășească, probabil nu-l mai țin pneurile. Probabil vom avea un final interesant de cursă, cu Ogura cel mai rapid. MM se îndepărtează rapid de Bagnaia, cred că Ogura trece și el în curând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 12:40 Share Postat Duminică la 12:40 Nu îl mai prinde Ogura...totuși bun rezultat pt japonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Duminică la 12:40 Share Postat Duminică la 12:40 Method, cum e? Merg Ducati alea sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 12:41 Share Postat Duminică la 12:41 (editat) Off săracul Acosta... Acum 3 minute, B.B. a spus: Method, cum e? Merg Ducati alea sau nu? Tu ești cam turc. Ți am zis dinainte de cursa ca aici Ducati au prima șansă să câștige - au spus-o și Marquez și Bagnaia fix înainte de weekend Am mai avut discuția asta azi dimineață. A zis ala clar aici sunt franari pe drept ieșiri din viraje slow șamd nu e de Aprilia. Marquez cam dărâmat totuși...El care sta perfect dpdv fizic. Editat Duminică la 12:44 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Duminică la 12:46 Share Postat Duminică la 12:46 Acum 4 minute, Method a spus: Marquez cam dărâmat totuși...El care sta perfect dpdv fizic. Incă îl mai doare umărul drept. Își revine el dacă nu se mai accidentează... Diggia a făcut cel mai bun timp (recordul în cursa de azi) în ultimul tur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 12:48 Share Postat Duminică la 12:48 Diggia iar a facut o cursa f bună...după un început cam ezitant intradevar. Na ca JM a întors un weekend ce promitea sa fie foarte urat pt el. 9 puncte diferența? S-a evaporat avantajul lui Bezzechi. Aa meh părea mai distrus pe moto (dar și ieri la interviuri) dar când s-a dat jos vad ca iar e cu gura pana la urechi...deci vorba ta poate îl doare puțin umărul. Chiar ma bucur sa vad ca e ok - sper sa ii calareasca bine de tot pe aia de la Aprilia. Prima oara însă trebuie să îi prinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Duminică la 12:57 Share Postat Duminică la 12:57 The bike was there but I was empty!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 12:58 Share Postat Duminică la 12:58 Haha da asta am remarcat și eu. Omul însă a zis clar ca nu renunță (gen la titlu).Forza Ce rade Marquez de Bagnaia "uita-te la el (Ogura) he looks fresh - 25,25 (years old)" La Acosta presiune pneu față de aia i-a făcut semn lui Diggia sa depășească. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 14:14 Share Postat Duminică la 14:14 (editat) Acum 3 ore, Lup69 a spus: https://www.facebook.com/reel/1710804353456213 regizat Acum 2 ore, Kagemusha a spus: Eu tot nu-mi dau seama care sunt precedentele alea despre care a amintit Rivola. Nu cred că a fost vreun caz în care un pilot să o fi luat pe arătură în felul ăsta. Bezzecchi și echipa ar trebui să fie mulțumiți că a luat numai suspendarea pentru cursa asta. au mai fost cazuri de piloti nervosi gen veneau greu aia cu stingatorul etc, dar agresiune? nici eu nu tin minte. asta nu inseamna ca nu au fost Daca erau la Cota Bez ajungea la puscarie pt "assault". Acum 2 ore, Method a spus: Martin a procedat aiurea...cum sa ieși pe verde ca să nu pierzi gen 0.1-0.2s alea? Acum îl mai paște deja un LLP... era mult prea periculos sa vina pe virbator cand veneau cei din spate. a facut-o clar intentionat ambele dati. e atat de clar, cum sa nu vezi? Acum 1 oră, Method a spus: Nu înțeleg de ce l-a lăsat Acosta pe Diggia ... i-a făcut si semn cu capul.Ciudat. din nou, daca nu te uiti de ieri - poate era presiunea prea jos? avand in vedere ca a si abandonat - o fi fost altceva. Acum 1 oră, B.B. a spus: Method, cum e? Merg Ducati alea sau nu? stricacioase + nu e mecanici. *nu situ ce sa zic, cred totusi ca 102 puncte sunt prea mult de recuperat in 13 etape ramase (37pt pe etapa) **multe? Acum 1 oră, Method a spus: Na ca JM a întors un weekend ce promitea sa fie foarte urat pt el. 9 puncte diferența? S-a evaporat avantajul lui Bezzechi. A mers slab rău, se putea mult mai bine. Dar își revine el. Nu se înțelege încă F bine cu moto + ceva urmări de la incidentul trecut. Editat Duminică la 14:22 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 15:25 Share Postat Duminică la 15:25 1 oră în urmă, frigider a spus: se putea mult mai bine Se putea locul 1.sau macar 2 ca Ogura. Totodată se putea ca el sa îl fie în locul lui Bezzechi,ca și el e recalcitrant rău. Se puteau multe. Oricum când stai și tragi linie la sfârșit de weekend....față de ce ma așteptam să fie - cu Bezzechi pe val și el condamnat la 2LLP....a fost un outcome fantastic pt el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate